تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 1126 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم تا 4 روز پیش هیچی نبود با نرم افزار های دیگه چکش مکردم اما تو این دوروزه اینجوری شده مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
    همین جمعه ای چک کردم هاردو
    لینک نرم افزاراشو داری؟
    بد شانسی آوردی دیگه
    آدم شب میخوابه صبح دیگه بیدار نمیشه!!!!
    لینک برای دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه warman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شانس نداریم دیگه 8 ماه پیش پی سی کلش ترکید مجبور شدم کمپله عوضش کنم اونم به خاطر نوسان برقمیدونی 450 تومن خرج گذاشت رو دستم اینم از این
    کار با نرم افزارش چطوریه راستی نتونستم دان کنم لینک دیگه ای داری مگا آپلودی رپید شیری چیزی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شانس نداریم دیگه 8 ماه پیش پی سی کلش ترکید مجبور شدم کمپله عوضش کنم اونم به خاطر نوسان برقمیدونی 450 تومن خرج گذاشت رو دستم اینم از این
    کار با نرم افزارش چطوریه راستی نتونستم دان کنم لینک دیگه ای داری مگا آپلودی رپید شیری چیزی
    دوست عزیز شما میگین که به خاطر نوسان برق 450 تومان خرج کردین نمی تونستین یه استابیلایزر فاراتل 120 تومنی بخرین خودتونو بیمه میکردین
    یا میتونستین پاورهای خوب بخرین که خودشون میتونن بعنوان استابیلایزر هم عمل کنن !!!

آدرس مشکلی نداره من تست کردم اونو کپی کن توی آدرس بار پیست کن و بعدش اینتر رو بزن دانلود شروع میشه
    پسورد فایل هم اینه
    کد:
    ضمنا اگه اون هارد معیوب بعنوان هاردی هست که روش ویندوز نصبه باید یه CD یا فلش بوتیبل بسازی و با اون بوت بشی تا بتونی بد سکتورگیری کنی
    ولی اگه بعنوان هارد اصلی نیست میتونی تحت ویندوز بدسکتور گیری کنی (اون دکمه اولی)

Last edited by ata.royalfalcon; 21-12-2010 at 23:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

سلام و خسته نباشید ممنون از مطالب کامل و خوبتون
    من هاردم پارتیشن هاش پرید امیدی به ریکاور شدنش هست لطفا کامل توضیح بدین من مبتدی هستم
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید ممنون از مطالب کامل و خوبتون
    من هاردم پارتیشن هاش پرید امیدی به ریکاور شدنش هست لطفا کامل توضیح بدین من مبتدی هستم
    بله امکانش هست به شرطی که دوباره بعدا پارتیشن نساخته باشی
    شما باید نرم افزار Paragon HardDiskManager Pro دانلود یا بخرین
    این نرم افزار یه DVD یا CD بوتیبل براتون میسازه و سپس با اون بوت میشین و وقتی در نهایت نرم افزار اجرا شده
    دنبال گزینه ای بنام undelete partition میگردین و اونو ریکاوری میکنین
    طبق عکس زیر در قسمت Advanced partitioning task وجود داره!!!
    حواستو جمع کن بیشتر خرابکاری نکنی!!

یه توصیه دیگه ای هم دارم
    میتونی ببریش کلینیک تعمیرات هارد اونها خودشون برات بازیابی میکنن با توجه به اینکه شما مبتدی هم هستین!! این بهتره!!
    آدرس کلینیک
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-12-2010 at 15:06.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.الان من هر بار کامپیوتر رو ریست یا خاموش می کنم chdskمیاره و اگر قطش کنم نرم افزار هامو نمیاره و فایل هم کپی نمی کنه و این ارور رو می دهscrecture hard disk cruptedو هر دفعه که ریست وخاموش می کنم باید بزارم chdskبره تا بتونم به نرم افزارام و فایلام دسترسی داشته باشم حالا چه کار کنم؟پارتیشن اون درایو ویندوز رو فقط پاک کنم درست میشه؟شما قبلا گفتید بد پارتیشن کردم پس اگه مشکل با حذف پارتیشن درایو ویندوزم حل میشه یک نرم افزار خوب برای پارتیشن بگید safe mode هم کردم درست نشد
    Last edited by selcuksahin; 24-12-2010 at 01:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.الان من هر بار کامپیوتر رو ریست یا خاموش می کنم chdskمیاره و اگر قطش کنم نرم افزار هامو نمیاره و فایل هم کپی نمی کنه و این ارور رو می دهscrecture hard disk cruptedو هر دفعه که ریست وخاموش می کنم باید بزارم chdskبره تا بتونم به نرم افزارام و فایلام دسترسی داشته باشم حالا چه کار کنم؟پارتیشن اون درایو ویندوز رو فقط پاک کنم درست میشه؟شما قبلا گفتید بد پارتیشن کردم پس اگه مشکل با حذف پارتیشن درایو ویندوزم حل میشه یک نرم افزار خوب برای پارتیشن بگید safe mode هم کردم درست نشد
    سلام
    اول از همه یه بک آپ بگیر
    با این وضعیتی که داری ممکنه فایلهات برای همیشه از بین بره !!!!!!!
    توصیه میکنم با استفاده از DVD نصب ویندوز سون بوت کنی و همه پارتیشنها رو حذف کن و دوباره از نو بساز
    خیالت خودتو راحت کن!!!!!!!!! (به امتحانش می ارزه)
    ببینم پارتیشن بندی بلدی که ؟؟؟
    ضمنا یه جور ویندوز بریز مثلا سون 32 بیت
    Last edited by ata.royalfalcon; 24-12-2010 at 14:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    اول از همه یه بک آپ بگیر
    با این وضعیتی که داری ممکنه فایلهات برای همیشه از بین بره !!!!!!!
    توصیه میکنم با استفاده از DVD نصب ویندوز سون بوت کنی و همه پارتیشنها رو حذف کن و دوباره از نو بساز
    خیالت خودتو راحت کن!!!!!!!!! (به امتحانش می ارزه)
    ببینم پارتیشن بندی بلدی که ؟؟؟
    ضمنا یه جور ویندوز بریز مثلا سون 32 بیت
    ژارتیشن بندی بلم.مگه سون 32و 64باهم داشته باشم عیب داره؟
    یک بک اپ بگیرم و بعد اطلاعاتمو پاک کنم وبعد فایل بک اپ رو استخراج کنم فای هام همه بر می گرده؟ یا نباید پاک کنمو و باید هارد به هارد کنم؟
    راستی اگه پارتیشن عوض کردم و بازم درست نشد امحتمال می دید از چی باشه؟راستی داخب ویندوز xp هم جدیدا نمی تونم برم یک صفحه ابی میاد می گه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری دارید
    Last edited by selcuksahin; 24-12-2010 at 17:14.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه سون 32و 64باهم داشته باشم عیب داره؟
    مرحله به مرحله باید بریم جلو شما اول 32 رو بریز بعداً!!!

یک بک اپ بگیرم و بعد اطلاعاتمو پاک کنم وبعد فایل بک اپ رو استخراج کنم فای هام همه بر می گرده؟ یا نباید پاک کنمو و باید هارد به هارد کنم؟
    مگه با چی میخوای بک آپ بگیری هارد به هارد کنی که خیلی عالیه (فایلهارو از این هارد بریز اون یکی هارد!!!)
    راستی اگه پارتیشن عوض کردم و بازم درست نشد امحتمال می دید از چی باشه؟راستی داخب ویندوز xp هم جدیدا نمی تونم برم یک صفحه ابی میاد می گه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری دارید
    مگه قبلا با نرم افزاری که گفتم تست نکردین ؟؟؟
    نتیجه تست این بود که هارد مشکل فیزیکی نداره!!!
    شما یه بار کل پارتیشن هارد رو پاک کنین و با DVD نصب ویندوز سون (از نوع 32 بیتی فعلاً) از نو پارتیشن بندی کنین تا ببینیم چی میشه
    صبور باشین باید مرحله به مرحله تست بشه

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

سلام ! يه مشكل خيلي فوري !
    من يه هارد 320 گيگابايت Maxtor دارم ! من داشتم با كامپيوتر ( ويندوز XP ) كار مي كردم ( فتوشاپ باز بود و IE ) بعدش كامپيوتر خود به خود هنگ كرد ! ري استارت كردم و تو صفحه آبي شروع به چك كردن درايو C كرد ! بعد از گذشت 10 دقيقه بالا نيومد و گير كرد ! باز ري استارت كردم و نذاشتم چك كنه ! با زور اومد بالا ! حدودا 10 دقيقه كشيد تا بياد بالا ! بعدشم ارور داد و ديگه نيومد بالا ! من هارد رو از SATA1 در آوردم زدم به SATA2 درست شد ! باز زدم SATA1 باز خراب شد ! الان دوباره گذاشتم تو SATA2 ! مشكل از كجاست ؟ رو SATA2 موندن اشكالي رو پيش نمي ياره ! من شديدا نگران محتواي هاردم هستم ! چيزي نميشه بهشون ؟

خواهش مي كنم ! خواهش مي كنم جواب بديد !!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •