birak عزیز خیلی خیلی ممنون
پس من بهتره یه سوئیچ بگیرم و مودم رو به سویچ نصب کنم و از سوئیچ به سیستم ها بدم
در ضمن جنس کابل شبکه مهمه یا نه ؟ مثلا CAT5E یا CAT6 ؟
راستی داخل رشت جایی رو میشناسید که از اونجا خرید کنم ؟ یعنی ضمن داشتن کیفیت کالا نرخ خوبی داشته باشه؟
خواهش می کنم کاری نکردم . باز هم میگم اگه توضیحات کامل می خواین می تونید به لینکی که دادم یه سری بزنید اونجا دوستان با اطلاعات خیلی خوبی هستن که می تونن تمام سوالاتتون رو جواب بدن و حتی ممکنه روشهای بهتری هم بهتون پیشنهاد بدن ... اول یه نگاهی به اونا هم بندازین بعدا تصمیم بگیرین ..
در مورد خرید کابل شبکه باید بگم اکثر جاها پیدا میشه ... از لاکانی و پاساژ گهر تا پاساژ بزرگمهر میشه این کابل رو پیدا کرد ... یه سری به لاکانی بزنید اسم فروشگاه خاصی رو نمی تونم بگم ( تبلیغ نشه ) اکثر فروشگاها این کابل رو با طولهای مختلف دارن نیازی هم نیست کابل رو ( مثل قدیما ) خودتون سوکتهای 2 سرش رو درست کنید ! کابل شبکه به طولهای مختلف آماده برای فروش موجوده . بنا به فاصله کامپیوترها میتونین تهیه کنید... یه سر به چند تا مغازه بزنین قیمتای مختلف دستتون میاد . معمولا فروشگاهایی که تحهیزات شبکه میفروشن ( مثل همون سوئیچ ) کابل هم واسه فروش دارن ..
اما در مورد فرق CAT5 با CAT6 ... هر 2 نوع این کابلا با سوکت های استاندارد کارت شبکه و مودمهای موجود سازگار هستن و از هر 2 نوع می تونید استفاده کنید چون سوکتشون مشابه هست اما CAT6 جدیدتر و گرونتره ... تنها تفاوت مهم و عملیش اینه که کابل CAT5 از سرعت شبکه حداکثر 100 مگابیت پشتیبانی می کنه (کلا برای سرعتای بالاتر ممکنه استفاده بشه اما بهینه نیست ) در حالی که کابل CAT6 سرعتای بالاتر ( 1000 مگابیت یا همون 1 گیگا بیت ) رو هم پشتیبانی می کنه و حتی کابل cat7 هم برای سرعتای بالاتر و سوکت متفاوت موجوده.الان تو دنیا برای شبکه از کابل cat5 دیگه استفاده نمی شه فقط تو ایران هنوز رایجه ! اما کلا برای سرعت اینترنت ما هیچ فرقی با هم ندارن مگه اینکه بخوای شبکه داخلی بین کامپیوترها درست کنی اونوقت سرعت انتقال اطلاعات ( مثلا هارد به هارد ) تو کابل دومی خیلی بیشتره اون هم در صورتی که همه کامپیوترها مادربوردشون کارت آنبورد گیگابیت لن داشته باشه ( یا کارت جداگانه گیگا بیتی ) و از سرعت 1 گیگا بیت پشتیبانی کنه . کلا برای استفاده از اینترنت همین کابل معمولی جواب میده نیازی به خرج اضافه نیست مگه اینکه جفت کامپیوترهاتون لن گیگابیتی داشته باشن و شما بحواین از این مزیت هم تو شبکه خانگی برای انتقال سریعتر اطلاعات استفاده کنین. اگه قیمت cat6 به صرفه بود اونو بگیر وگرنه cat5 کارتو را میندازه. موفق باشی.
این هم اطلاعات کامل در مورد این 2 نوع کابل و فرقشون : ( بهتره دیگه بیشتر تو این تاپیک در مورد اینا صحبت نکنیم و موضوع تو تاپیک خودش دنبال بشه )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید