تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 416 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

قابلیتهای رینگان با شارینگان متفاوته...همونطور که شارینگان با بیاکوگان متفاوته....درمورد چشم دانا خیلی بحث شده...توی مانگا گفته شده که دانا رینگان داشته ولی چندتا عکس که از چشمش نشون دادن چیزی تو مایه های مخلوطی از رینگان وشارینگان بوده که بعضی ها بهش میگن شاریینگان...!البته دانا خیلی مرموزه وچیز زیادی ازش رو نشده وما فقط میتونیم دربارش فرضیه بیاریم...ولی اینطور که از شواهد معلومه چشمش از ریننگان وشارینگان معمولی خیلی بالاتر وقویتر بوده...

2. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ناروتو که ریننگان نداره فقط تر کیب چشم خودش و کیوبی یجور میشه تو حالت وزغی هم یه جور دیگه میشه .دانای شش طریقت که عکسش خیلی تو مانگا اومده ولی 2 تا چشم بیشتر نداشته.فکر کنم منظورشون این بوده که کسی که ریننگان داره قابلیتهای شارینگان و بیاکوگان رو هم داره.

کیوبی رو هم که خوب هنوز کسی به ناروتو حمله نکرده که از دستش بدن.ناروتو رو گذاشتن واسه آخر کار
    به ناروتو حمله کردند.(پین) ولی یه جوری نجاتش دادند! در مورد ناروتو نگفتم ریننگان داره. می گن که برای آینده دارای ریننگان می شه!!

4. این کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خیلیها میگن دارای رینگان میشه خیلیها هم میگن نمیشه!!!...ولی واقعا داستان ...میشه به قول یکی میگفت اگه ساسکه نهایت قدرت چشمی بشه وناروتو نهایت قدرت جسمی...درست مثل هاشیراما سنجو ومادارا...بعد اگه به ناروتو رینگان بده کیشی ناروتو هم میشه نهایت قدرت چشمی!!! دیگه واقعا ...میشه داستان!!!

6. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دقیقا! من هم گفتم اگه اینطوری باشه دیگه آخر انیمه چه ارزشی برای دیدن داره دیگه!! ولی به قول شما داستان....
    Last edited by siavash2death; 27-02-2011 at 18:07.

8. این کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

قابلیتهای رینگان با شارینگان متفاوته...همونطور که شارینگان با بیاکوگان متفاوته....درمورد چشم دانا خیلی بحث شده...توی مانگا گفته شده که دانا رینگان داشته ولی چندتا عکس که از چشمش نشون دادن چیزی تو مایه های مخلوطی از رینگان وشارینگان بوده که بعضی ها بهش میگن شاریینگان...!البته دانا خیلی مرموزه وچیز زیادی ازش رو نشده وما فقط میتونیم دربارش فرضیه بیاریم...ولی اینطور که از شواهد معلومه چشمش از ریننگان وشارینگان معمولی خیلی بالاتر وقویتر بوده...
    کی گفته چشم دانای شش طریقت با ریننگان فرق داشته؟؟من خودم بارها عکسشو تو مانگا دیدم و هیچ فرقی با ریننگان ناگاتو نداشت.نمونش مانگا 467 صفحه 13 رو نگاه کنین یا مانگا 446 صفحه 10 که عکسش با ناگاتو کنار همه کاملا مشخصه که جیرایا به ناگاتو میگه که دانای شش طریقت ریننگانی مثل مال تو داشته.

به ناروتو حمله کردند.(پین) ولی یه جوری نجاتش دادند! در مورد ناروتو نگفتم ریننگان داره. می گن که برای آینده دارای ریننگان می شه!!
    اون ناروتو بود که به پین حمله کرد.منظورم حمله درست و حسابی کسی مثل مادارا یا کابوتوچیمارو بود

دقیقا! من هم گفتم اگه اینطوری باشه دیگه آخر انیمه چه ارزشی برای دیدن داره دیگه!! ولی به قول شما داستان....
    کیشیموتو تا اینجا که داستانو خوب برده جلو به نظرتون یهو میاد همچین کار مسخره ای بکنه؟؟؟

به نظر من به هیچ وجه امکان نداره ناروتو ریننگان داشته باشه.حالا ساسوکه رو بگین یه چیزی چون هنوز تکلیف اون یکی چشم ناگاتو مشخص نشده ممکنه به احتمال خیلی خیلی کم البته اون چشمشو به ساسوکه پیوند زده باشن.

در هر حال بقول شما اگه اینجوری بشه داستان.... میشه

10. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کی گفته چشم دانای شش طریقت با ریننگان فرق داشته؟؟من خودم بارها عکسشو تو مانگا دیدم و هیچ فرقی با ریننگان ناگاتو نداشت.نمونش مانگا 467 صفحه 13 رو نگاه کنین یا مانگا 446 صفحه 10 که عکسش با ناگاتو کنار همه کاملا مشخصه که جیرایا به ناگاتو میگه که دانای شش طریقت ریننگانی مثل مال تو داشته.
    یعنی میگی با رینگان خالی جیوبی رو کنترل کرده وبعدش مهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!متاسفانه من اون چپتر رو دانلود نکردم وبه دلایلی الان نمیتونم برم دانلود کنم ولی مطمئن باش تا فردا پس فردا چندتا عکس از مانگا به همراه توضیحات مفصلی برات میزارم تا فرضیه اینکه چشمهای ریکودو رینگان خالی بوده برات باطل بشه...هرطور فکرکنی نمیتونی به این نتیجه برسی که با رینگان خالی بیجوی عظیمی مقل جیوبی رو کنترل کرده!!!! رینگانش با رینگان ناگاتو زمین تا آسمون فرق داره...ممکنه در حالت عادی شبیه هم باشن ولی وقتی شارینگان رو به همراه رینگانش فعال میکنه هم ظاهر وهم قدرتش تفاوت میکنه...

پ.ن:من نمیگم رینگان نبوده چشمهای ریکودو...رینگان به همراه شارینگان بوده...
    Last edited by D,Freeman; 28-02-2011 at 00:39.

12. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون ناروتو بود که به پین حمله کرد.منظورم حمله درست و حسابی کسی مثل مادارا یا کابوتوچیمارو بود

کیشیموتو تا اینجا که داستانو خوب برده جلو به نظرتون یهو میاد همچین کار مسخره ای بکنه؟؟؟

به نظر من به هیچ وجه امکان نداره ناروتو ریننگان داشته باشه.حالا ساسوکه رو بگین یه چیزی چون هنوز تکلیف اون یکی چشم ناگاتو مشخص نشده ممکنه به احتمال خیلی خیلی کم البته اون چشمشو به ساسوکه پیوند زده باشن.

در هر حال بقول شما اگه اینجوری بشه داستان.... میشه

من فقط می خواستم این قسمت پاسختون رو جواب بدم. ناروتو به پین حمله کرد یا اینکه پین به ناروتو حمله کرد تا موجود مورد نظر آکاتسکی رو از بیجوهای در اختیارشون بسازند؟ والله به نظر من حمله پین هم حمله درست و حسابی بود.ولی با منطق بیخود و باز هم به دلیل اینکه ناروتو دارای کیوبی بود این بار هم جان سالم به در برد!

کیشیموتو به نظر من قبلا هم کار مسخره کرده! شما چند دفعه دیدی ناروتو با یه راسنگان هی داستان رو برده جلو!؟

اینم ازش بعید نیست!!

14. این کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

یعنی میگی با رینگان خالی جیوبی رو کنترل کرده وبعدش مهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!متاسفانه من اون چپتر رو دانلود نکردم وبه دلایلی الان نمیتونم برم دانلود کنم ولی مطمئن باش تا فردا پس فردا چندتا عکس از مانگا به همراه توضیحات مفصلی برات میزارم تا فرضیه اینکه چشمهای ریکودو رینگان خالی بوده برات باطل بشه...هرطور فکرکنی نمیتونی به این نتیجه برسی که با رینگان خالی بیجوی عظیمی مقل جیوبی رو کنترل کرده!!!! رینگانش با رینگان ناگاتو زمین تا آسمون فرق داره...ممکنه در حالت عادی شبیه هم باشن ولی وقتی شارینگان رو به همراه رینگانش فعال میکنه هم ظاهر وهم قدرتش تفاوت میکنه...

پ.ن:من نمیگم رینگان نبوده چشمهای ریکودو...رینگان به همراه شارینگان بوده...
    اینم لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اسم دانا ریکودو بوده؟؟

بعدش مگه شما چند نفر رو میشناسین که ریننگان داشتن؟؟اصلا از کجا میدونید چه کارایی میشه باهاش کرد؟؟اگه شما منبعی معتبر تر از مانگا دارین که این چیزایی که میگینو ثابت کنن خوب به ما هم بگین تا بدونیم.

تازه همین ناگاتو که میگین هیچی نبوده در مقابل دانا. جون اون همه آدم رو که گرفته بود برگردوند این چیز کمیه؟؟؟!!یه سانت از جاش تکون نمیخورد 6 نفر رو با کلی تکنیکای خفن 10 کیلومتر اونورتر کنترل میکرد اینم چیز کمیه؟؟

اصلا رو چه حسابی میگین چشمای دانا ریننگان به همراه شارینگان بوده؟؟

من فقط می خواستم این قسمت پاسختون رو جواب بدم. ناروتو به پین حمله کرد یا اینکه پین به ناروتو حمله کرد تا موجود مورد نظر آکاتسکی رو از بیجوهای در اختیارشون بسازند؟ والله به نظر من حمله پین هم حمله درست و حسابی بود.ولی با منطق بیخود و باز هم به دلیل اینکه ناروتو دارای کیوبی بود این بار هم جان سالم به در برد!

کیشیموتو به نظر من قبلا هم کار مسخره کرده! شما چند دفعه دیدی ناروتو با یه راسنگان هی داستان رو برده جلو!؟

اینم ازش بعید نیست!!
    دوست عزیز منظورم این بود که اونجوری که ناروتو پین رو داغون کرد انگار که ناروتو به پین حمله کرده بود وگرنه خودم این چیزارو میدونم.نمیگم ناگاتو (پین) کم آدمی بود ولی خوب تمرینهای ناروتو رو هم قبلش در نظر بگیرین.همینجوری که ناروتو یکدفعه قوی نشد که.دیدین که اگه بخاطر طلسم پدرش نبود دیگه ناروتو همون موقع میمرد چون داشت به کیوبی تبدیل میشد

شما فکر میکنین رازنگان کم چیزیه؟؟پس چرا وقتی کیلربی(بیجو 8 دم) رازنگان ناروتو رو دید خشکش زد؟؟

اگه مبارزه هاشو با پین و کاکوزو ببینید میفهمید که رازنگان معمولی نبود که شکستشون داد.رازن شوریکن و دوبل رازنگان بود تازه با خلاقیت دشمناشو شکست داد نه که همینجوری بیاد رازنگانو بزنه بهشون.

به نظر من که خیلی هم بی منطق نبود این چیزا

تازه شما کدوم داستان - سریال- فیلم - قصه یا هر چیز دیگه رو سراغ دارید که شخصیت اصلی داستان قبل از پایان داستان به راحتی نابود بشه؟؟
    Last edited by hpk34; 28-02-2011 at 14:21.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اسم دانا ریکودو بوده؟؟
    بله...

بعدش مگه شما چند نفر رو میشناسین که ریننگان داشتن؟؟اصلا از کجا میدونید چه کارایی میشه باهاش کرد؟؟اگه شما منبعی معتبر تر از مانگا دارین که این چیزایی که میگینو ثابت کنن خوب به ما هم بگین تا بدونیم.

تازه همین ناگاتو که میگین هیچی نبوده در مقابل دانا. جون اون همه آدم رو که گرفته بود برگردوند این چیز کمیه؟؟؟!!یه سانت از جاش تکون نمیخورد 6 نفر رو با کلی تکنیکای خفن 10 کیلومتر اونورتر کنترل میکرد اینم چیز کمیه؟؟

اصلا رو چه حسابی میگین چشمای دانا ریننگان به همراه شارینگان بوده؟؟
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پستای منو با دقت بخون...من کی گفتم ریکودو رینگان نداشته...حرف تو دهن من میزارین؟؟؟اون عکسارم خودم قبلا همشو دیدم...اینو برو ببین...

کد:
    اون چشمی که وسط صحنه هست به نظرت رینگان خالیه؟؟؟؟؟؟!!!یا اونی که بالای سمت چپش هست که دردودستش قدرت یین ویانگ ...روش زوم کن ببین بازم رینگانش تو حالت عادیه؟؟؟؟؟؟خواهشا نگید که با رینگان خالی تونست جیوبی رو کنترل کنه که واقعا خنده داره...اون وقت ناگاتو هم هیچ احتیاجی به جنگیدن با کیوبی نداشت واونو تحت کنترلش میگزفت فقط با رینگان خالی!!!!....من کی گفتم ناگاتو ضعیف بود ؟؟؟بازم حرف گزاشتی تو دهنم!!!!شما داری چشمای ناگاتو که به قول خود توبی اون بود که بهش داده بوده و هنوز نتونسته بوده تمام تکنیکاشو بفهمه رو با رینگان دانای شش طریقت ریکودوی افسانه ای پدر تمامی نینجاها کسی که جیوبی رو در گنجوتسو برده ومهر کرده مقایسه میکنی....

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بله...
    میشه بگین کدوم قسمت از مانگا اسمشو میگه؟؟آخه من که ندیدم

دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پستای منو با دقت بخون...من کی گفتم ریکودو رینگان نداشته...حرف تو دهن من میزارین؟؟؟اون عکسارم خودم قبلا همشو دیدم...اینو برو ببین...
    من کی گفتم شما گفتین که ریننگان نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!اینو که دیگه همه عالم میدونن

این عکسم چون چشمای ریکیدو مشخص نیست من نزاشتم.شما خود چشمای ریکیدو رو نگاه کنید تو همین عکسم هر چند درست مشخص نیست ولی میبینید که ریننگان معمولیه.حالا چون اون عکس چشم عجیب قزیب رو کشیده دلیل میشه که ریکیدو همچین چشمی داشته؟؟پس چرا تا حالا با این چشم عکسشو نشون نداده؟؟

پس بزارین منم فرضیه خودمو در مورد این عکس بگم.همونجور که میبینید وسط اون چشم علامت مخصوص خاندان بیاکوگان هست. و دورشم نقطه های مخصوص خاندان اوچیها و شارینگان مشخصه.حالا میدونید من از این عکس چه نتیجه ای میگیرم؟؟

همون طور که قبلنم گفتم به نظر من ریننگان قابلیت هر 2 تا چشم رو داره و طبق گفته هایی که قبلا خوندم یه چیزی تو این مایه ها بود که ریکیدو 2 تا بچه داشته که یکیشون چشمش میشه بیاکوگان و یکیشونم میشه شارینگان.ناگاتو هم ممکنه به طور اتفاقی ریننگان رو به ارث برده باشه.

خوب شما خودتون میگید ناگاتو هنوز نتونسته بوده تمام تکنیکاشو بفهمه پس ممکنه اگه میفهمید خیلی راحت میتونست کیوبی رو کنترل کنه.شما نگفتین ناگاتو ضعیف بوده ولی تکنیکاشو دست کم گرفتین.

تمام حرف من اینه که اگه چیز خفنی نیست پس چرا تا حالا فقط باید 2 نفر ریننگان داشته باشن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •