یعنی میگی با رینگان خالی جیوبی رو کنترل کرده وبعدش مهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!متاسفانه من اون چپتر رو دانلود نکردم وبه دلایلی الان نمیتونم برم دانلود کنم ولی مطمئن باش تا فردا پس فردا چندتا عکس از مانگا به همراه توضیحات مفصلی برات میزارم تا فرضیه اینکه چشمهای ریکودو رینگان خالی بوده برات باطل بشه...هرطور فکرکنی نمیتونی به این نتیجه برسی که با رینگان خالی بیجوی عظیمی مقل جیوبی رو کنترل کرده!!!! رینگانش با رینگان ناگاتو زمین تا آسمون فرق داره...ممکنه در حالت عادی شبیه هم باشن ولی وقتی شارینگان رو به همراه رینگانش فعال میکنه هم ظاهر وهم قدرتش تفاوت میکنه...
پ.ن:من نمیگم رینگان نبوده چشمهای ریکودو...رینگان به همراه شارینگان بوده...
اینم لینک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم دانا ریکودو بوده؟؟
بعدش مگه شما چند نفر رو میشناسین که ریننگان داشتن؟؟اصلا از کجا میدونید چه کارایی میشه باهاش کرد؟؟
اگه شما منبعی معتبر تر از مانگا دارین که این چیزایی که میگینو ثابت کنن خوب به ما هم بگین تا بدونیم.
تازه همین ناگاتو که میگین هیچی نبوده در مقابل دانا. جون اون همه آدم رو که گرفته بود برگردوند این چیز کمیه؟؟؟!!
یه سانت از جاش تکون نمیخورد 6 نفر رو با کلی تکنیکای خفن 10 کیلومتر اونورتر کنترل میکرد اینم چیز کمیه؟؟.gif)
اصلا رو چه حسابی میگین چشمای دانا ریننگان به همراه شارینگان بوده؟؟
من فقط می خواستم این قسمت پاسختون رو جواب بدم. ناروتو به پین حمله کرد یا اینکه پین به ناروتو حمله کرد تا موجود مورد نظر آکاتسکی رو از بیجوهای در اختیارشون بسازند؟ والله به نظر من حمله پین هم حمله درست و حسابی بود.ولی با منطق بیخود و باز هم به دلیل اینکه ناروتو دارای کیوبی بود این بار هم جان سالم به در برد!
کیشیموتو به نظر من قبلا هم کار مسخره کرده! شما چند دفعه دیدی ناروتو با یه راسنگان هی داستان رو برده جلو!؟
اینم ازش بعید نیست!!
دوست عزیز منظورم این بود که اونجوری که ناروتو پین رو داغون کرد انگار که ناروتو به پین حمله کرده بود وگرنه خودم این چیزارو میدونم.نمیگم ناگاتو (پین) کم آدمی بود ولی خوب تمرینهای ناروتو رو هم قبلش در نظر بگیرین.همینجوری که ناروتو یکدفعه قوی نشد که.دیدین که اگه بخاطر طلسم پدرش نبود دیگه ناروتو همون موقع میمرد چون داشت به کیوبی تبدیل میشد.gif)
شما فکر میکنین رازنگان کم چیزیه؟؟پس چرا وقتی کیلربی(بیجو 8 دم) رازنگان ناروتو رو دید خشکش زد؟؟.gif)
اگه مبارزه هاشو با پین و کاکوزو ببینید میفهمید که رازنگان معمولی نبود که شکستشون داد.رازن شوریکن و دوبل رازنگان بود تازه با خلاقیت دشمناشو شکست داد نه که همینجوری بیاد رازنگانو بزنه بهشون.
به نظر من که خیلی هم بی منطق نبود این چیزا
تازه شما کدوم داستان - سریال- فیلم - قصه یا هر چیز دیگه رو سراغ دارید که شخصیت اصلی داستان قبل از پایان داستان به راحتی نابود بشه؟؟