در حدود 250 مگي هستش اما نميدونم اگه فشردش كنم چقدر ميشه
به نظر شما چقدر ميشه ؟![]()
در حدود 250 مگي هستش اما نميدونم اگه فشردش كنم چقدر ميشه
به نظر شما چقدر ميشه ؟![]()
شما این کاره ای .من که چیزی نمی دونم!!!
اگه تا 40 مگ هم بشه خوبه ،می تونی؟
فكر نكنم 40 مگ بشه آخه كدوم نرم افزاره كه بتونه اينقدر فشرده بكنه ؟![]()
خوب حدود چه قدر می شه کمتر از 50 می شه؟
حالا ببينيم ديگه![]()
كسي نميدونه توي مستر ليگ ميشه براي تيم اسپانسر گرفت يا نه توي فيفا ميشه ولي توي اين من هر چي گشتم پيدا نكردم.
كمك كنيد
جواب ما رو کسی نمی دونه....![]()
آقا دمت گرم
حالا اين پچ کي release ميشه ؟؟؟![]()
بچه ها جون من این پچشون رو تو یه سایتی اپلود کنید که ما وقتی می خواهیم DL کنیم ،امکان ادامه دانلود باشه.
مثلا تو سایت gamingacces وقتی با یه برنامه مثل internet download manager دانلود میکنی ، اگه وسطش قطع بشهنمیتونی ادامه دانلود رو بدی و باید از اول دانلود کنی.
دوسته عزيز متاسفانه اين قابليت در اين بازي وجود ندارد فقط يه نكته ي ضروري اينكه وقتي شما تيم منتخب ستارگان جهان را آزاد كرديد هر فقط يه اسپانسر براي تعريف ميشه ...
مثلا منچستر يونايتد نمي تونه اسپانسر BENQ رو بگيره و يا رئال اسپانسر O2 به اين ترتيب فقط يك انتخاب باقي ميمونه اما اين فقط جنبه ي اقتصادي خواهد داشت براي شما ...
در ضمن نحوه آزاد كردن منتخب ستارگان جهان كسب رتبه ي S در تمامي گزينه هاي بازي و همچنين آزاد كردن بقيه ي تيم هاي مخفي خواهد بود ....
دوسته عزيز فكر كنم منظور شما از مشخصات همون قدرت بدني و مشخصات بدني شون باشه
دليلشم اينه كه در اين فوتبال چنين چيزي وجود نداره و تيم هاي ساختگي مسترليگ با همون Ability هاي استاندارد وجود دارند ...
دليل اينكار كونامي هم استفاده از اين تيم ها در ليگ هاي نتي و اينترنتي و اينترانتي كه برگزار كرده اعلام شده ..
ولي به نظر من اين بهتر هم هست چون اينطوري بازي تون خيلي قوي تر خواهد شد
بزودي دوسته عزيز ... هنوز تركيب ها و ورزشگاه آزادي مونده
چشم ... قول ميدم در آپلود سروري كه قابليت Resume داره آپلودش كنم
اما اگه شما دوستان هم آپلود سرور خوبي سراغ داريد بگيد تا براي تيممون يه هاست خوب
داشته باشيم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالي داشتيد بپرسيد - هر روز يه سوال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)