بازی تاکتیکی جالب و قشنگی بود.
این alex عجب تانکیه. زد Henry رو بیهوش کرد!
ولی دمه گاس هدینک گرم. خوب بازی رو اداره کرد.
امیدوارم بازی برگشت بازی قشنگتری رو شاهد باشیم.
یا حق
بازی تاکتیکی جالب و قشنگی بود.
این alex عجب تانکیه. زد Henry رو بیهوش کرد!
ولی دمه گاس هدینک گرم. خوب بازی رو اداره کرد.
امیدوارم بازی برگشت بازی قشنگتری رو شاهد باشیم.
یا حق
انصافا هر دو تيم بازي خوبي به نمايش گذاشتند البته نبايد از بازي حساب شده و با برنامه چلسي به راحتي گذشت نتيجه بدون گل هم بد نيست اما كاش يه گل تو اين بازي ميزديم تا با خيال راحت بازي برگشت رو انجام بديم
اما خيالي نيست
بازم چلس رو عشق است
بازم گاس بزرگ رو عشق است
تیم فوتبال چلسی با کسب یک تساوی ارزشمند در ورزشگاه نیوکمپ چشم به دیدار برگشت دوخته است.
در نخستین دیدار مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیمهای فوتبال بارسلونا اسپانیا و چلسی انگلیس در ورزشگاه 98 هزار نفری نیوکمپ به مصاف هم رفتند که در پایان به تساوی 0-0 رضایت دادند.
در این دیدار، همانطور که پیشبینی میشد بارسا تیم برتر میدان بود اما نتوانست از مالکیت توپ بیشترش استفاده کند و در نهایت یاران گاس هیدینک با یک دفاع فشرده و کسب نتیجه ایدهآل اسپانیا را ترک کردند. در نیمه اول ویکتور والدز سنگربان بارسلونا یک موقعیت خوب را از دیدیر دروگبا مهاجم ساحل عاجی چلسی گرفت و در نیمه دوم ساموئل اتوئو یک فرصت تک به تک را از دست داد و چک به خوبی سد راه مهاجم کامرونی بارسا شد. بویان کرکیچ مهاجم جوان بارسلونا نیز در واپسین دقایق این دیدار نتوانست سانتر تماشایی دنی آلوز را تبدیل به گل کند تا کار شاگردان گواردیولا در لندن دشوار شود.
بارسلونا فصل گذشته نیز در مرحله نیمهنهایی با نتیجه 0-0 مقابل منچستر یونایتد متوقف شد و در نهایت از راهیابی به فینال باز ماند. آنها از آن بازی به بعد در همه بازیهای خانگی خود در اروپا موفق به گلزنی شده بودند که این طلسم مقابل چلسی شکسته شد.
ضمن اینکه پویول با کارت زردی که در این دیدار دریافت کرد، دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را از دست داد.
بازی برگشت چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه استمفوردبریج برگزار خواهد شد.
بارسلونا 0-0 چلسی
کارت زرد: توره، پویول(بارسا) بالاک، الکس(چلسی)
ترکیب بارسلونا: ویکتور والدز، پیکه، مارکز(52 پویول)، ژاوی هرناندز، اینیستا، اتوئو(82 بویان کرکیچ)، مسی، آنری(87 هلب)، دنیل آلوز، آبیدال، توره
سرمربی: جوزپ گواردیولا
ترکیب چلسی: چک، ایوانوویچ، اسین، لمپارد(71 بلتی)، دروگبا، ابی میکل، بالاک(90 آنلکا)، مالودا، بوسینگوا، تری، الکس
سرمربی: گاس هیدینک
تبریک میگم به دوستان طرفدار چلسی.
چلسی بار دیگه ثابت کرد بارسا یک تیم کاملا یه نفره است.اگه مسی روخفه کنن فقط نود دقیقه دور خودشون میچرخن.
چلسی حتما فینالیست خواهد بود.
بوسینگوا: هیچ ترسی از مسی ندارم
خوزه بوسینگوا " اعلام کرد آماده مهار مسی است و هیچ ترسی از او ندارد.
مدافع پرتغالی چلسی در غیاب " اشلی کول " محروم مامور مهار " لیونل مسی " خواهد بود. او اگرچه معتقد است " مسی " یکی از بهترین بازیکنان دنیا است اما از این ستاره آرژانتینی نمیترسد.
" بوسینگوا " به روزنامه دیلی استار گفت: « من آماده این رقابت هستم و مشکلی با مهار مسی ندارم. »
مدافع پرتغالی چلسی افزود: « مسی یک ستاره بزرگ جهانی است اما کنترل او با صبر و حوصله امکانپذیر است. شما باید فشار را روی او حفظ کنید. من تجربه بازی مقابل ستاره بزرگ را با پورتو و تیم ملی پرتغال دارم و اکنون با چلسی هیچ هراسی از بازیکن آرژانتینی بارسلونا ندارم. »
ولی خدایی رفته بودین تو قوطی---آقا زمین 100 متره نه 50 متر![]()
خوشحالی الان شما طبیعیه ! چون شانس آوردید بازی رو نباختید!!!!
اشكال نداره تو استنفورد بريج زمين 100 متري رو نشونتون ميديم شما بهتره از الان به فكر ليگ باشين كه رئال مادريد داره به سرعت مياد دنبالتون![]()
راستي بچه ها اين تعداد پست هاي من هم از عهد دقيانوس رو 68 تا مونده وبالا نميره فكر كنم بايد الان 200 -300 تايي شده اشه ولي استپ كرده در حد تيم ملي نمي دونيد چرا ؟
درسته مشكل اين دوستمون هم همينه ديگه اگه يه گل هم بهشون ميزديم اين قدر پررو بازي در نمي اوردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)