تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 232 از 1635 اولاول ... 1321822222282292302312322332342352362422823327321232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من میخواستم یه دوربین زیر 400 تومن بگیرم . تا اینجا خودم بین مارک ها کنون رو انتخاب کردم حالا میخواستم ببینم چه مدلی رو انتخاب کنم.

اول این که Ultra Compact بهتره یا Compact

یکی از دوستان s3is (دوربینش رو 300 تومن بهم میده هیچ خشی هم روش نیست. بنظر شما میرزه؟) روداشت که به نظر خودم بد نبود اما حالا این مدل نیست و مدل های بالاترش از 400 تومن بیشتره . میخواستم ببینم این دوربین های زیر 400 که بهم معرفی میکنین از s3is بالاتره یانه؟مخصوصا خروجی عکس؟

باتشکر
    نه الان با 380 می تونی sx10 کنون بگیری خیلی قویتر از اونه
    Ultra Compact باریکتر از Compact است تو این رده بعضی از دوربینای سونی عالیه مثل t700

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه منو تو خرید راهنمایی کنید :
    با بودجه 100 تا 120 تومن چه دوربینی بخرم . زوم . زیاد برام مهم نیست . برام کیفیت عکسها شارپ بودن و زنده بودن رنگها مهمه و اینکه تو نور کم خوب عکس بندازه . ممنون میشم اگه 2 تا دوربین تو این رنج بهم معرفی کنید با مشخصات کامل . ممنون .

w110 sony canon 470

3. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

a720. به غیر از زوم, ماکروی بهتری داره و لنزش بهتره. کیفیت عکساشم فکر کنم بهتره.
    متشکر ---اگر اختلاف قیمت 20یا 30 هزار تومان هم بود باز هم بگیرم-----
    من در چند جا دیدم که کیفیت عکسa1000 با a590s همه می گفتند یکی است وفرق محسوس نمی کند--- در مشهد قیمت a590is با گارانتی 165هزار تومان است اما توی سایت camera shop قیمت اون را با گارانتی 145 هزار تومان می دادندوهمچنین سایت نور نگار--به نظر شما این سایتها اینقدر معتبر هستند که من سفارش خرید بدهم برام ارسال کنند یا اینکه به ریسک ان نمی ارزد--لطف کنید یک راهنمایی بکنید------متشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من در چند جا دیدم که کیفیت عکسa1000 با a590s همه می گفتند یکی است وفرق محسوس نمی کند--- در مشهد قیمت a590is با گارانتی 165هزار تومان است اما توی سایت camera shop قیمت اون را با گارانتی 145 هزار تومان می دادندوهمچنین سایت نور نگار--به نظر شما این سایتها اینقدر معتبر هستند که من سفارش خرید بدهم برام ارسال کنند یا اینکه به ریسک ان نمی ارزد--لطف کنید یک راهنمایی بکنید------متشکر
    a1000 چند مزیت دارد یکی که فیلمبرداریش 30 فریمه در مقابل 20 فریمه 570 ماکروی بهتری داره و منوی کاری بهتری دارد 10 مگا هستش در مقابل 8 مگای 570
    از مغازه دار می خری سرت کلاه می گذارد چه برسد به سایت توصیه می کنم از مغازه بگیری تا اگر مشکلی داشت کسی باشه جوابگوت باشه قیمتشون هم 145 و 175 هستش البته تو جمهوری تهران

6. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بله می ارزه. در این که a720 بهتره شکی ندارم. ماکروی a590 خیلی بده. (5سانتیمتر). a720 یک سانتیمتره. و در مورد فیلمبرداری: فیلمبرداری 720 هم 30 فریم هست.
    a1000 هم خیلی از 720 ضعیفتره. از نظر لنز, ماکرو, تنظیمات دستی, سرعت شاتر و زوم.
    Last edited by prowler88; 24-03-2009 at 22:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

دوستان من میخواستم یه دوربین زیر 400 تومن بگیرم . تا اینجا خودم بین مارک ها کنون رو انتخاب کردم حالا میخواستم ببینم چه مدلی رو انتخاب کنم.

اول این که Ultra Compact بهتره یا Compact

یکی از دوستان s3is (دوربینش رو 300 تومن بهم میده هیچ خشی هم روش نیست. بنظر شما میرزه؟) روداشت که به نظر خودم بد نبود اما حالا این مدل نیست و مدل های بالاترش از 400 تومن بیشتره . میخواستم ببینم این دوربین های زیر 400 که بهم معرفی میکنین از s3is بالاتره یانه؟مخصوصا خروجی عکس؟

باتشکر
    دوست عزیز شما اول مارک رو انتخاب کردی حالا میخوای بری دوربین انتخاب کنی؟ قصد بی احترامی ندارم ولی این راهش نیست.
    اول نیازها و استفاده ت رو مشخص کن. بعد با توجه به بودجه ت چند تا انتخاب داری از بین اونا یه مدلو بردار. درسته که کنان مارک خوبیه ولی دلیل نمیشه همه ی دوربین هاش خوب باشن و هیچ کدوم از دوربین های رقیبش در سطحش نباشن.
    به طور کلی دوربین های ultra compact خیلی کوچیکن و چون اندازه ی سنسورشون کوچیکه کیفیت عکسشون خیلی خوب نیست. با توجه به بودجه ای که شما در نظر گرفتی اگه ابعاد دوربین خیلی براتون مهم نیست میتونین دوربین سوپرزوم نیمه حرفه ای بگیرین. کنان sx10 هم قبل از عید 450 تومن بود. نمیدونم الان چنده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام.محض اطلاع دوستان من امروز جمهوری بودم.کمترین قیمت sx10 430 تومن بودکمترین قیمت Panasonic DMC-FZ28 هم 390 تومن بود.
    دوستان میتونن راهنمایی کنن برای پاناسونیک چه رمی بگیرم؟لطفا نوع رم رو هم بگید.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام.محض اطلاع دوستان من امروز جمهوری بودم.کمترین قیمت sx10 430 تومن بودکمترین قیمت Panasonic DMC-FZ28 هم 390 تومن بود.
    با تشکر.
    الان بهترین و سریعترین مموری هایی که تو بازار هست مدل های Sandisk هستن. ولی قیمتشون از مارک های دیگه گرون تره. من به شما Trancend رو پیشنهاد میکنم Class 6 که 8 گیگش بین 20 تا 25 تومنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر.
    سلام . من رم 8 گيگ توشيبا ساخت ‍ژاپن‍ رو خريدم 22 از علاالدين طبقه 2 . 10 مگ read و 20 مگ رايت. به اين سرعت خواندن و نوشتن رم در هنگام خريد دقت كنيد. البته اگه رم 16 قيمت مناسب گير اوردي بخر يد با توجه به حجم بالاي فيلمبرداري. البته اگه زياد فيلم ميگيريد وگرنه براي عكس همون 8 گيگ كافيه.
    ترنسند هم خوبه
    Last edited by unforgiven2009; 25-03-2009 at 01:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مي خواهم يك موضوعي را اينجا مطرح كنم البته شايد جاي اين بحس در اينجا مناسب نباشه.من رو سيستم خود هم vista و هم xp دارم.درايور كارت گرافيك هر دو تا ويندوز رو آپديت كردم. جالب اينجا هم عكس ها و هم فيلمها بر روي xp با كيفيت ترو با جزئيات بيشتر نمايش داده ميشن.وهمچنين رو مونيتورهاي مختلف اين تفاوت كيفيت تصوير وجود داره.اينو براي اين گفتم كه يكي از همين بچه هاي اين فروم فيلم ن دوربين fz28 را روي مونيتور 15 اينچ قديمي با فيلم موبايل مقايسه كرده بود و به اين نتيجه رسيده بود كه با موبايل فرقي نداره. كه اين كاملا اشتباه است يا در عكسي اين دوستمان شي را سبز مشاهده ميكرد. به نظر من داشتن يك دوربين به تنهايي كافي نيست داشتن ابزار مناسب جهت مشاهده تصاوير دوربين الزامي است. در اين صورت مي شه در مورد عكسهاي يك دوربين قضاوت كرد.
    بحس هاي زيادي در اين مورد مطرح است مثل انتخاب يك مونيتور خوب و كاليبره كردن آن و همچنين اتتخاب كارت گرافيك مناسب براي مشاهده تصوير مناسب از خروجي دوربين كه همه اينا نقش حياطي را در اين زمينه ايفا ميكنن.

13. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •