تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 413 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در واكنش به اظهارات گاسپارت
    لاپورتا: مردم مرا انتخاب كرده‌اند
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: مردم مرا انتخاب كرده اند و در مورد من تصميم مي گيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، خوان لاپورتا گفت: وضعيتي كه در رئال مادريد شكل گرفت هرگز در بارسلونا رخ نمي دهد چرا كه در اين باشگاه مردم تصميم مي گيرند.
    وي افزود: قراداد بدون مشكل من تا پايان 2010 است و هيچ عاملي به غير از مردم نمي تواند در كار من دخالت كند.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در آستانه دربي كاتالونيا
    آبيدال: بارسلونا بهترين تيم دنيا است
    خبرگزاري فارس: مدافع فرانسوي بارسلونا گفت: از عضويت در بارسا احساس غرور و آرامش مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اريك آبيدال گفت: بارسا بهترين تيم دنيا است و امسال قهرمان كوپا دل ري، لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا مي شود.
    وي افزود: ترديد ندارم كه اسپانيول را شكست مي دهيم. آنها در زمين خود خوب بازي كردند اما هراسي از آنها نداريم و با اقتدار به نيمه نهايي راه پيدا مي كنيم.
    بارسلونا در ديدار رفت برابر اسپانيول تن به تساوي بدون گل داده است.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در آستانه ديدار با اسپانيول
    پويول: دربي براي من يعني دردسر
    خبرگزاري فارس: كاپيتان بارسلونا از بي انگيزگي و آرامش موجود در بازيكنان براي بازي با اسپانيول انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، مدافع ملي پوش بارسا گفت: هواداران بارسلونا ديروز وامروز با فوتبال آشنا نشده اند. آنها حرفه اي هستند و از ما توقع دارند حرفه اي باشيم. اينكه بارسلونا در صدر جدول است و براي قهرماني در هر 3 جام مدعي جدي است براي هواداران متعصب ما يك امر بديهي و مسلم است اما آنچه آنها را ناراحت مي كند مصاحبه بازيكنان طي چند روز گذشته بوده است.
    وي افزود: براي من دربي يعني دردسر. هميشه براي بازي با اسپانيول يا رئال مادريد كه هر كدام به نوعي دربي محسوب مي شوند استرس دارم. من با تمام قدرت وارد ميدان مي شوم اما برخي از استراحت در دربي مي گويند و آن را يك بازي تمريني توصيف مي كنند كه اين قابل هضم نيست.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ماركس به دربي كاتالونيا مي رسد
    خبرگزاري فارس: مدافع مكزيكي بارسلونا به استناد گزارش پزشكي اين تيم به دربي كاتالونيا مي رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رافائل ماركس كه پيش از اين در فهرست مصدومين قطعي و شامل درمان طولاني مدت بود روز گذشته از حضور در تمرينات سبك تيمش از احتمال بازي در دربي كاتالونيا خبر داد.
    باشگاه بارسلونا در بازي برابر اسپانيول به برخي بازيكنان اصلي خود استراحت خواهد داد و حضور ماركس در خط دفاعي اين تيم مي تواند گوارديولا مربي اين تيم را به اهدافش برساند.
    اين ديدار در چارچوب جام حذفي اسپانيا پنجشنبه به مصاف يكديگر مي روند.

آخر فروم باز ox3blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

یوفا: مهاجم كامروني بارسلونا ضمن رد شايعه درگيري لفظي خود با مربيان تيمش گفت: اطمينان دارم كه هر 3 جام را فتح مي كنيم.

به گزارش یوفا ساموئل اتوئو تصريح كرد: با همه قدرت تا آخرين ثانيه بازي مي كنيم و به حريفان اجازه نمي دهيم با جنگ رواني و حملات مطبوعاتي سرعت حركت ما را كاهش دهند.

وي افزود: براي هر بازي احترام قايل هستيم حتي اگر قهرماني در لاليگا براي ما مسجل شود باز هم با تعصب بازي خواهيم كرد.

گفتني است اتوئو توسط وكيل دوم خود در حال مذاكره با چند باشگاه بزرگ دنيا است و هنوز قرارداد خود را تميديد نكرده است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

امیدوارم که حال همگی خوب خوب باشه

بارسا یه باشگاه حرفه ایست و هوادارنش هم بایست حرفه ای باشند

در این زمینه تلاش هایی انجام داده ایم اما من فکر می کنم که کم کار کردیم فقط قرار دادن اخبار کافی نیست .

در این زمینه کاری که فکر می کنم با انجام دادنشش ما تا حدودی به یک هوادار حرفه ای تبدیل می کنه را انجام دادم

دوست داشتم دوست عزیزم محمد ( IranBoy ) گرفتاری نداشت تا با همکاری و همفکری هم قدم اول را بر می داشتیم

امروز پنج شنبه هست و تا یکشنبه ( بازی که در لالیگا داریم نه جام حذفی ) 3 روز باقی مونده با همفکری هم دیگه

کاری کینم که که بازی این هفته را بهتر از بقیه بازی ها ببینیم و کم کم به یک هوادار خوب برای بارسا تبدیل بشیم

پس دوستان عزیز نظراتتان را راحت ارائه کنید ، مثلا ما فقط روی رئال حساسیم تا یک خبری می شه قرار می دیم در

صورتی بایست اخبار باشگاه هایی که قرار در 2 هفته و حتا 3 هفته بعد باهاش دیدار کنیم را هم بدونیم .

من حرف بدون منطقی نمی زنم امیدوارم که همکاری کنید. باز هم عرض می کنم اگر محمد پسرایران بود ( گرفتاری

نداشت ) این قدم اول بهتر برداشته میشد اما ایمان داشته باشید که داشت دیر میشد. (نقل به مزمون )

13/11/1387

19:30

Barca Vs Racing de Santander

اما دوستان یک سری اطلاعات در مورد رسینگ ( که در ویکیپدیا پیدا کردم )

باشگاه رسینگ ( Real Racing Club de Santander ) در سال 1913 تشکیل شده حدودا 14سال بعد از تشکیل باشگاه

بارسلونا . ورزشگاه رسینگ ( El Sardinero ) در سال 1988 بازگشایی شده و ظرفیتی معادل با 22,271 نفر داراست.

ریاست باشگاه بر عهده اقای Francisco Pernía است که بنده اطلاعاتی در مورد سوابق ایشان کسب نکردم.

سرمربی باشگاه نیز اقای Juan Ramón López Muñiz و یا به اختصار Juan Muñiz که الان 40 سالست و در جوانی در باشگاه محل زندگیش یعنی Sporting Gijón در پست دفاع مرکزی قرار داشته. 5 سال به عضویت این باشگاه 1991–6991 بوده که در 150 تا بازی شرکت کرده و 6 گل هم به ثمررسونده در 28 سالگی به Rayo Vallecano رفته و تا31 سالگی اون جا تشریف داشته. 3 سال هم در این باشگاه حضور داشته CD Numancia که برایشان 71 بازی کرده .

دوره مربی گریش را از سال 2006 با باشگاه UD Marbella که هنوز در سری b قرار داره شروع کرده.

UD Marbella در سال 2005 در سری b به رده 5 می رسه و با تغییر مربی ( جایگزینی Juan Muñiz ) به رده 12 سقوط می کنه.

Juan Muñiz سال بعد به باشگاه Málaga CF می ره و 2سال اونجا می مونه که این باشگاه را از Segunda_División به لالیگا میاره .

و بعد از ان میاد به رسینگ به جای اقای Marcelino García Toral

رسینگ الان با 28 امتیاز 9 جدول 7 برد 7 تا مساوی و 6 باخت در پرونده تا امروز داره .23 تا گل زده و همون تعداد را هم خورده پس تفاضلش صفر.

رسینگ 7 هفتست که نباخته حتی مقابل سویا ( در بازی رفت با رسینگ 1-1 شدیم )

ترکیب رسینگ

بهترین گلزن این تیم هم
    اقای mohammed-tchite ( ملقب به MeMe ) هستند با 7 گل زده که متولد 31/01/1984 ( دوروز دیگه تولدشه )

این کار نیاز به یک کار گروهی داره اگر دوستداشتید اعلام امادگی کنید تا در هفته های اینده ( وحتی همین هفته ( بررسی بهترین بازیکنانش ، بررسی بازی هفته قبلش مقابل سویا و ... مونده اگر تونستید بررسی کنید ) بهتر به این موضوع رسیدگی کنیم.

اشتباهاتی هم داشتم که امیدوارم به بزرگی خودتون این کوچکتر را ببخشید.
    Last edited by ox3blue; 29-01-2009 at 09:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جام حذفي اسپانيا/ پيروزي بارسلونا مقابل اسپانيول
    خبرگزاري فارس: در ادامه مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي باشگاه هاي اسپانيا تيم بارسلونا به زحمت بر اسپانيول غلبه و به دور نيمه نهايي صعود كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس تيم بارسلونا پنجشنبه شب در ورزشگاه نيوكمپ ميزبان اسپانيول بود. بارسا با گل پرز در دقيقه 35 از ميهمان پيش افتاد.
    همين بازيكن در دقيقه 49 شمار گل هاي خود و تيمش را به عدد 2 رساند. جرارد پيكو برنابو در دقيقه 56 گل سوم بارسا را به ثمر رساند.
    اما از دقيقه 59 اسپانيول واكنش نشان داد و در اين لحظه و در دقيقه 69، دو گل به ثمر رساند تا اختلاف به حداقل برسد. در نهايت بارسلونا با نتيجه 3 بر 2 حريف را شكست داد و با توجه به تساوي صفر بر صفر در مسابقه رفت به مرحله بعدي صعود كرد. داور مسابقه دانيل خاركو از تيم اسپانيول را در دقيقه 90 اخراج كرد.
    در ديداري ديگر سويا با نتيجه 2 بر يك والنسيا غلبه كرد.
    در اين بازي تيم والنسيا ابتدا در دقيقه 8 گل نخست را به ثمر رساند.اما سويا با گل هاي فردريك كانوت 36 و سباستين اسكولاچي 90 به بازي برگشت و پيروزي را از آن خود كرد. بازي رفت با نتيجه 3 بر 2 خاتمه يافته بود. در مجموع والنسيا به دليل گل زده بيشتر در خانه حريف به مرحله بعد راه يافت.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كنايه سرمربي بارسا به رئال مادريد:
    رائول برود همه چيز درست مي شود
    خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا حضور رائول در رئال مادريد را بزرگترين مشكل اين باشگاه دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، پپ گوارديولا گفت: به نظر من هيچ اتفاقي به جز رفتن رائول از رئال مادريد نمي تواند باعث تحول در اين تيم شود.
    وي افزود: نبايد خودمان را فريب دهيم. قبل از آنكه به بارسلونا بيايم چند بازيكن در اين تيم بودند كه حكمراني مي كردند و من براي حل مشكلات باشگاه سريعا آنها را اخراج كردم.
    گوارديولا ادامه داد: در رئال مادريد هم مشخص است كه رائول تصميم مي گيرد. اگر همين روال تكرار شود هر مديري كه بيايد هيچ كاره است. همه مادريدي ها مي دانند كه اگر رائول برود همه چيز درست مي شود.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

Barca - Racing Santander
    2-1

Lineups

Barca

1. Valdés, Victor
    3. Piqué, Gerard
    4. Márquez, Rafael
    6. Xavi
    8. Iniesta, Andrés
    9. Eto'o, Samuel
    14. Henry, Thierry
    20. Daniel Alves
    22. Abidal, Eric
    24. Touré, Yaya
    28. Busquets, Sergio

----------------------------

2. Cáceres, Martín
    7. Gudjohnsen, Eidur
    10. Messi, Lionel
    11. Bojan
    13. Pinto, José Manuel
    16. Sylvinho
    21. Hleb, Alexander

Racing Santander

2. Moral, Toni
    3. Oriol
    5. Navas, César
    8. Colsa
    10. Munitis
    12. Zigic, Nikola
    13. Toño
    18. Valera, Juan
    20. Jonathan, Pereira Rodríguez
    24. Lacen, Medhi
    29. Marcano, Iván

---------------------------

1. Coltori, Fabio
    6. Sepsi, Laszlo
    7. Tchite, Mohammed
    14. Pinillos, Pablo
    15. Luccin, Peter
    22. Moratón
    28. Bedia Pelaez, Eduardo

Goals

Nikola Zigic (PK) - 55 min

Lionel Messi 65 , 81 min

Cards

Gerard Piqué 31 , 90 min Yellow Card

Rafael Márquez 55 , 88 min Yellow Card

Daniel Alves 77 min Yellow Card

Substitutions

Sergio Busquets ► Lionel Messi 61 min

Samuel Eto'o → Eidur Gudjohnsen 86 min

Andrés Iniesta → Martín Cáceres 90 min

بازی بعد با Sporting de Gijon که در رده 15 جدول ، بازی رفت در خانه گیخون 6 - 1 تموم شد
    Last edited by ox3blue; 01-02-2009 at 22:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از پيروزي برابر راسينگ سانتاندر
    ژاوي: رقيب جدي براي ما وجود ندارد
    خبرگزاري فارس: هافبك كليدي بارسلونا از بي‌رقيب بودن تيمش در لاليگا و كوپادل‌ري گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اسپورت،‌ ژاوي ارناندس بازيساز قهار بارسلونا كه در هر دو گل ليونل مسي برابر سانتاندر نقش مستقيم داشت؛ گفت: قطعا رقيب جدي براي ما وجود ندارد و با تمام قدرت به سمت يك قهرماني زودهنگام حركت مي‌كنيم.
    وي تاكيد كرد: ما در هر بازي با برنامه‌ وارد ميدان مي‌شويم. بارسلونا امسال همه جام‌ها را مي‌خواهد و قطعا قهرمان خواهد شد. به هيچ عنوان به شكست يا تساوي فكر نمي‌كنيم و پيروزي تنها اتفاقي است كه در بازي‌هاي باقيمانده براي ما رخ خواهد داد.

=====
    لاپورتا: بارسلونا فقط مسي نيست
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا در واكنش به تحليل روزنامه‌ها گفت: بارسلونا فقط مسي نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت، خوان لاپورتا تصريح كرد: وقتي راسينگ سانتاندر گل زد، روحيه بازيكنان تخريب نشد و مثل هميشه با تمام قدرت حمله كردند. مسي يك تنه گل نزد بلكه گل هاي او حاصل كار تيمي بود. بارسا هرگز به يك يا چند نام وابسته نبوده است.
    وي افزود: با قدرت تمام در صدر جدول هستيم و به جز لاليگا كه از فتح آن اطمينان كامل داريم به ليگ قهرمانان اروپا و كوپادل‌ري( جام حذفي) هم توجه داريم.
    بارسلونا در كوپادل‌ري به مصاف مايوركا مي‌رود و در ليگ قهرمانان اروپا نيز از مدعيان جدي قهرماني محسوب مي‌شود.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •