سلام دوستان
يكي از اساتيد ما يك تحقيق داده گفته كاربرد منوي سناريو را به همراه يك مثال كاربردي بياريد
هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم. كسي ميتون كمكم بكنه؟البته در 2003
سلام دوستان
يكي از اساتيد ما يك تحقيق داده گفته كاربرد منوي سناريو را به همراه يك مثال كاربردي بياريد
هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم. كسي ميتون كمكم بكنه؟البته در 2003
کسی نبود راهنماییی کنه ؟
چرا جواب سئوال مرا ندادینآخه من خیلی کلافه ام
حداقل بگید چطوری این اعداد را مرتب کنم متن سئوالی که پرسیده بودم این بود
با سلام
مشکل همان فایل اکسل سایتهشتمین نمایشگاه کتب کاربردیو دانشگاهی می باشد
ردیفهای اکسلم را آنقدر پاک کرده ام که فایل نهایی ام به این صورت درآمده چطور می توانم ردیف فایلم را به ترتیب 1و2و3و4و5و6و الی آخر درآورم
با پرینت اسکرین خواستم فایلم را نشان دهم ولی نشد فایلم به این صورت شده که شماره ردیفها بهم خورده و از ردیف مثلا 47 پریده به 1056 و الی آخر
با تشکر بسیار بسیار فراوان![]()
Last edited by tohidi; 27-11-2010 at 09:57.
من منظورتون رو نفهمیدم ، اگه بتونین عکس یا خود فایل رو بزارین راحتتر میشه کمکتون کرد.
می خواهم فایل یا پرینت اسکرینش را بفرستم ولی بلد نیستم
اپلود کن اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره رديف ها را عوض كن به اين صورت كه روي اولين خانه رفته و شماره يك به آن بده و در خانه زير آن 2 و سپس اين دو خانه را انتخاب كن و روي گوشه زير اين دو خانه برو وقتي علامت موس به شكل بعلاوه ساده در آمد آن را بگير و بكش تا آخرين رديف.
سلام،دوستان من می خواستم یه نمودار عین تصویری که گذاشتم درست کنم،اعداد سمت راست محور x بالا محور y نشان دهنده اعداد بزرگتر از یه عددی هستن،کسی می تونه کمکم کنه؟
![]()
سلام دوستان عزیز
راستش یک مشکلی به این نمودار دارم
1- عددهاش رو در اکسل زدم اما متاسفانه نمی دونم چرا محور y اعداد را درست نشان نمی دهد
2- در یک سیستم دیگه زدم اون سیستم که مثل دفعه قبل اصلا نمودار را نشان نمی دهدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم دوستان راهنمای بفرمایند
و آیا منبعی هست برای اینکه اشکالات نمودارکشی را توضیح داده باشد
و یه سوال دیگه اینکه وقتی که محدوده x و y را انتخاب می کنیم
سه رنگ داریم آبی، سبز، قرمز این رنگ ها نشانه چیه؟
سلام
ببخشید من با اکسل زیاد کار نمی کنم و یه مشکلی برای یکی از دوستان من پیش اومده که وقتی می خواد یک شیت رو تو 2003 کپی کنه با این ارور مواجه میشه :
path not found: /vbb.tmp
ولی تو بعضی از فایل های دیکه میتونه شیت مورد نظر رو کپی کنه !!
مشکل کار از کجاست؟
خواهشا راهنماییم کنیید ، خیلی ضروری هست ...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)