میلاد خان شما اینگار اصلا به حرفا توجه نمی کنی هااا ؟ من باور کن انگشتام مو در آورد از بس نوشتم برات . گفتم که وارد جزئیات شو نه این سوالایی که صد بار جواب دادم .
ببین عزیز من شما یادت میاد روحت قبل از ورود به این دنیا چه قول و قرار هایی گذاشته ؟ واقعا اگه می دونی بگو شاید ما نمیدونیم . پس بهترین کار اینه که اگه قرآن و حرفای ما رو قبول نداری صبر کنی تا بهت ثابت شه که قبل از ورودت به این دنیا چه شده . به هر حال من برای چندمین بار برات می نویسم :
زمانی که خداوند از روح خودش در جسم تو دمید تو مسجود فرشتگان شدی و شیطان به تو حسادت ورزید و تو وارد این دنیا شدی به این امید که بار دیگر در کنار خدا در بهشت خدا باشی البته با شرایطی که خدا گفت .
حالا فکر می کنی اینا افتخارات کمی هستن : داشتن روح خدایی - مسجود فرشتگان بودن - مورد حسادت قرار گرفتن از طرف عابد چند هزار ساله یعنی شیطان .
حالا تو با خودت می گی اینا که همش مال حضرت آدم بوده که . منم می گم ببخشیدا خدا که میگه جانشین قرار دادم ، حضرت آدم که مرده پس جانشینش کیه ؟ معلومه تو ، من ، او و .... . همه معشوق خداوندیم
مشکل اینجاست که تو عینک بد بینی رو برای همیشه به چشمت زدی . باز هم گفتم تا موقعی که به خیام ِ پوچ گرا بپیوندی پوچ خواهی شد .
آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند