تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 312 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ما انسان هاي كه ناخوانده به اين دنيا اومديم آيا اگه سهوا گناهي كرديم واقعا لايق آتش جهنم هستيم؟
    بر من قلم قضا چو بي من رانند
    پس نيك و بدش ز من چرا مي دانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میلاد خان شما اینگار اصلا به حرفا توجه نمی کنی هااا ؟ من باور کن انگشتام مو در آورد از بس نوشتم برات . گفتم که وارد جزئیات شو نه این سوالایی که صد بار جواب دادم .
    ببین عزیز من شما یادت میاد روحت قبل از ورود به این دنیا چه قول و قرار هایی گذاشته ؟ واقعا اگه می دونی بگو شاید ما نمیدونیم . پس بهترین کار اینه که اگه قرآن و حرفای ما رو قبول نداری صبر کنی تا بهت ثابت شه که قبل از ورودت به این دنیا چه شده . به هر حال من برای چندمین بار برات می نویسم :
    زمانی که خداوند از روح خودش در جسم تو دمید تو مسجود فرشتگان شدی و شیطان به تو حسادت ورزید و تو وارد این دنیا شدی به این امید که بار دیگر در کنار خدا در بهشت خدا باشی البته با شرایطی که خدا گفت .
    حالا فکر می کنی اینا افتخارات کمی هستن : داشتن روح خدایی - مسجود فرشتگان بودن - مورد حسادت قرار گرفتن از طرف عابد چند هزار ساله یعنی شیطان .
    حالا تو با خودت می گی اینا که همش مال حضرت آدم بوده که . منم می گم ببخشیدا خدا که میگه جانشین قرار دادم ، حضرت آدم که مرده پس جانشینش کیه ؟ معلومه تو ، من ، او و .... . همه معشوق خداوندیم
    مشکل اینجاست که تو عینک بد بینی رو برای همیشه به چشمت زدی . باز هم گفتم تا موقعی که به خیام ِ پوچ گرا بپیوندی پوچ خواهی شد .

آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستش من دیشب صدایی رو که خودم ضبط کرده بودم که تکرار کنه : تو داری خواب می بینی رو تا صبح گذاشتم تکرار کنه ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد مثل همیشه خوابیدم و بیدار شدم . اگه میشه بگین مشکلی وجود داره ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ما انسان هاي كه ناخوانده به اين دنيا اومديم آيا اگه سهوا گناهي كرديم واقعا لايق آتش جهنم هستيم؟
    بر من قلم قضا چو بي من رانند
    پس نيك و بدش ز من چرا مي دانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای گناه سهوی هیچ بازخواستی نیست ولی اگر بدونی کاری روحت رو آلوده میکنه و مانع رسیدن به تکامل واقعیت میشه و باز اون رو انجام بدی شک نکن که گناه کردی و چون به خودت ظلم کردی و خدا هم تو رو دوست داره بازخواست میشی(یه نصیحت دوستانه : اگه اشعار فروغ فرخزاد رو میخونی دیگه نخون.چون خیلی چرند گفته)

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مرتضی خان من از قرآن گفتم ، اونجا نوشته هم فیها خالدون حالا نمی دونم چه قدر ولی فکر نمی کنم جاودان بودن رو بشه با تعداد روز مقایسه کرد حتی اگه تعدادش هم زیاد باشه . به هر حال
    یه مثال برات میزنم: ما توی ریاضی همیشه میگیم وقتی فلان عدد به بینهایت میل میکنه اما هیچ وقت بینهایت مطلق رو در نظر نمیگیریم چون معنی نداره.به عقیده ی من تنها وجود جاودان خداست و همون طور که در قرآن اومده خدا جهان رو با حسابگری آفریده و اگه فکرش رو هم بکنی پیوستن به خدا نه تنها مردن نیست بلکه جاودان شدن هم هست....به هرحال چون من اطمینان کامل ندارم عقیده ی تو هم برام خیلی محترمه.فکر نمیکنم هیچ کدوم از این دو عقیده مسیر زندگی ما رو تغییر بده.مهم اینه که پایه های عقاید در ما یکی هست! این میلاد جان هم تقصیری نداره ! ممکنه این سردرگمی برای هر فردی پیش بیاد ولی اگه یکی با دلایل منطقی چیزی رو انکار کنه در این صورت اشتباه بزرگی کرده.من خیلی بحث شما رو نکردم و به خاطر کنکور هم کلاً کم میام اینترنت ولی به هر صورت امیدوارم به نتیجه ی خوبی برسید. اگه احیاناً کاری داشتی پیغام خصوصی بذار.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه نکن! ما حدیث داریم که انسان در جهان دیگر 50 هزار سال عمر میکنه که هر روزش به اندازه 50 هزار سال در این دنیا هست و به علت این رقم که حقیقتاً به بینهایت میل میکنه میگن عمر انسان نا محدوده!
    اولا اين حديث در مورد طول روز قيامت هست،
    ثانيا، 50,000 چطورى به بينهايت ميل مى‌كنه؟!

دقیقا منظورتون کدوم جملست ؟
    اين: «هر چند که الان هم تقریبا مثل خداییم چون جانشین خدا بر روی زمینیم .»

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اولا اين حديث در مورد طول روز قيامت هست،
    ثانيا، 50,000 چطورى به بينهايت ميل مى‌كنه؟!
    ثانیاً : عزیزم شما این رقم رو به توان 2 برسون بعد حساب کن اگه عمرت باشه کی(key) تموم میشه توی این دنیا که عمر ما اینقدر کوتاهه هر آدمی کلی نقشه و برنامه میریزه حالا تو فکر اون عمر دراز رو بکن!! اولاً: من شنیدم در مورد زندگی در اون دنیا هست که از امام علی (ع) پرسیده شده.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اين: «هر چند که الان هم تقریبا مثل خداییم چون جانشین خدا بر روی زمینیم .»
    این جمله رو کی گفته؟! این جمله تنها شاید در مورد انسانهایی که خودشون رو پاک نگه میدارند یا پاک میکنند گفته شده و نه هر انسان گناهکاری مثل من و خیلیهای دیگه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    موضوع تایپیک رو کلا عوض کردین !!
    لطفا بحث های که در مورد این تایپیک نیست رو جای دیگه بگوید. اصلا بحثهای این تایپیک در مورد این چیزها نیست که شما می گوید . لطفا صفحات اولیه رو مطالعه کنید .
    فکر کنم به همین دلیل دیگه دوستانی چون مرسدس و علیرضا و ذولقرنین و غیره نمی ایند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

هنوز كسي مطمئن نيست كه اون روحه يا جن
    ولي هرچي هست به ادمي كمك كرده و مي كنه
    تو كشور ما سطح علمي مردم در رابطه با ارواح پايينه ولي در اروپا سازمان هايي هست كه شهرت جهاني دارن
    مي توني سرچ كني

در ضمن گفتم كه يكي براي همه
    ايجا كسي عرضه جادوگري نداره اگه هم داره فداي سرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

انسانها كه فعلا تو كف اين بهشت برين منوندن معلوم نيست واقعيت داشته باشه يا نه
    فعلا كه روي زمين جهنم حكم فرماست تا وعده سر خرمن بهشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •