تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 1404 اولاول ... 1321822222282292302312322332342352362422823327321232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

کسی تاحالا رم 8گیگ گرفته بگه چه جوریاست؟
    بازم بحث رم ............... رم هشت گيگ شبيه همين رم هاي با حجم كمتره فقط توش هشت گيگ جا داره !

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

5 تهران یا تبریز ؟

سلام... بالاخره هر طور شده ما هم به جمع پی اس پی دارا پیوستیم ولی ...

اول اینو می خواستم بدونم که مرکز ایران، تهرانه یا تبریز ؟ شاید به جرات بتونم بگم که از آزادی تا میدان ولی عصر 80 درصد کسایی رو که دیدم ترک بودن. بعد اینقدر هم بی تربیت بودن که نگو و نپرس (البته با همه شون که سر و کار نداشتم ولی به یه چند تایی که برخوردم بی نهایت بی تربیت بودن). چند جا یه موردی پیش اومد که نمی خوام حالا با گفتنش موضوع رو منحرف کنم.

عرضم به حضورتون که تقریبا تمام اون فروشگاهایی رو که قبلا معرفی کرده بودین رو گشتم و حالا نتیجه:

پاساژ لباف:

گرون قیمت ترین فروشگاه، فروشگاه شادی: 230 تومن PSP slim (Black) ... به نظرم اصلا نیازی نبود ازشون قیمت بگیرم. باورتون نمیشه تا قیافه شونو دیدم شناختم چجور آدمایی هستن (حالا خوبه بهشون گفتم برو بچه های سایت آدرس شما رو دادن). دو سه تا مغازه های پایین قیمتاشون 205 و 215 بود. (این از طبقه همکف)

طبقه اول یادم نیست چند تا مغازه پی اس پی می فروخت. ولی یکشون اسلیم مشکی نداشت و یکی دیگش هم یه آدم عوضی بود که نگو. اسم مغازه ش یادم نیست ولی طرف یه آدم دماغ گنده و صدا کلفت بود. قیمتش بد نبود. 205 تومن مقطوع. تا لب تر کردم گفتم بچه های سایت گفتن قیمتش پایین تر اومده چنان برخوردی باهام کرد که اگه یخورده دیگه باهاش کل کل می کردم یه چک خوابونده بود زیر گوشم. از اونجا فرار کردوم رفتم طبقه دوم و سوم. اونجا هم قیمتا از 205 تومن پایین تر نمی اومد.
    خلاصه از پاساژ لباف اومدیم بیرون رفتیم به فروشگاهایی که کنار پاساژا بودن. الله وکیلی خیلی منصف تر بودن. یکیش می داد 190 تومن اما تا ازش پرسیدم فرم ورش چنده داغ کرد. گفتم از قبل فرم ور توش ریخته شده ؟ دوبل داغ کرد و تا گفتم لااقل ببینم پیکسل سوخته داره یا نه که دیگه گفت فروشی نیست. خیلی خر بود.

رفتم به دو سه تا دیگه از این فروشگاه ها سر زدم قیمتاشون از پاساژ لباف خیلی بهتر بود. آخرین مقصدم فروشگاه مالکی و امید بود که واقعا دمشون گرم. هم مهربون بودن و هم لااقل از فرم ور یه چیزی حالیشون بود.
    خلاصه که یه پی اس پی بهمون داد 195 تون و یه یو ام دی 10 تومن که شد با یه ضد خش 4 تومن رو هم شد 209 تومن که با زحمت 4 تومن تخفیف گرفتم. البته یه بازی مجانی هم داد (Silent Hill Origins)

بذارید دیگه سرتونو درد نیارم. تمام رم هاشون تقلبیه. هیچ کدومشون تو جلد مخصوص و پلم شده نبودن ولی هر جا می رفتی یه رم تا حلق پر شده بهت نشون می دادن که هیچ مشکلی نداره از بابت سرعت. اما بازم قانع نشدم.
    ولی بازم این مالکی و امید از همه بهتر بود گفت بهت میدم با گرارانتی مادام العمر. اگه لبه ش شکست و غیره برات عوض می کنم.

جمع بندی:
    1. از پاساژ لباف مخصوصا از شادی و (طبقه اول اون آدم دماغ گنده که اسم فروشگاش یادم نیست) به هیچ عنوان خرید نکنید. به هیچ عنوان... چون می خوان یه جورایی هزینه کرایه مغازه رو جور کنن.

2. تقریبا هیچ کدومشون سرشون از فرم ور در نمی رفت و تمام پی اس پی ها فرم ورشون از قبل کرک شده س.

3. به هیچ عنوان نگید که سایت خاصی شما رو معرفی کرده چون گازتون می گیرن.

4. تمام رم هاشون تقلبیه. چون نه جلد مخصوص دارن و نه Magic Gate رو ساپورت می کنن.

5. هیچ جا UMD مجانی نمی دادن.

بچه ها بدجوری تو کف یه مموری اصلم. یکی می تونه یه لطفی بکنه واسم جور کنه ؟ اگه خودتون دست دوم هم دارین من خریدارم.

راستی اگه کمک شماها نبود ممکن سرم واقعا کلاه بره.. مرسی از کمکاتون. اینو جدی میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این عکس اون هدفونیه که آقا رسول می گفتن
    Last edited by amirrasa kateb; 05-12-2007 at 14:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

13

اول اینو می خواستم بدونم که مرکز ایران، تهرانه یا تبریز ؟ شاید به جرات بتونم بگم که از آزادی تا میدان ولی عصر 80 درصد کسایی رو که دیدم ترک بودن. بعد اینقدر هم بی تربیت بودن که نگو و نپرس (البته با همه شون که سر و کار نداشتم ولی به یه چند تایی که برخوردم بی نهایت بی تربیت بودن). چند جا یه موردی پیش اومد که نمی خوام حالا با گفتنش موضوع رو منحرف کنم.

عرضم به حضورتون که تقریبا تمام اون فروشگاهایی رو که قبلا معرفی کرده بودین رو گشتم و حالا نتیجه:

پاساژ لباف:

گرون قیمت ترین فروشگاه، فروشگاه شادی: 230 تومن PSP slim (Black) ... به نظرم اصلا نیازی نبود ازشون قیمت بگیرم. باورتون نمیشه تا قیافه شونو دیدم شناختم چجور آدمایی هستن (حالا خوبه بهشون گفتم برو بچه های سایت آدرس شما رو دادن). دو سه تا مغازه های پایین قیمتاشون 205 و 215 بود. (این از طبقه همکف)

طبقه اول یادم نیست چند تا مغازه پی اس پی می فروخت. ولی یکشون اسلیم مشکی نداشت و یکی دیگش هم یه آدم عوضی بود که نگو. اسم مغازه ش یادم نیست ولی طرف یه آدم دماغ گنده و صدا کلفت بود. قیمتش بد نبود. 205 تومن مقطوع. تا لب تر کردم گفتم بچه های سایت گفتن قیمتش پایین تر اومده چنان برخوردی باهام کرد که اگه یخورده دیگه باهاش کل کل می کردم یه چک خوابونده بود زیر گوشم. از اونجا فرار کردوم رفتم طبقه دوم و سوم. اونجا هم قیمتا از 205 تومن پایین تر نمی اومد.
    خلاصه از پاساژ لباف اومدیم بیرون رفتیم به فروشگاهایی که کنار پاساژا بودن. الله وکیلی خیلی منصف تر بودن. یکیش می داد 190 تومن اما تا ازش پرسیدم فرم ورش چنده داغ کرد. گفتم از قبل فرم ور توش ریخته شده ؟ دوبل داغ کرد و تا گفتم لااقل ببینم پیکسل سوخته داره یا نه که دیگه گفت فروشی نیست. خیلی خر بود.

رفتم به دو سه تا دیگه از این فروشگاه ها سر زدم قیمتاشون از پاساژ لباف خیلی بهتر بود. آخرین مقصدم فروشگاه مالکی و امید بود که واقعا دمشون گرم. هم مهربون بودن و هم لااقل از فرم ور یه چیزی حالیشون بود.
    خلاصه که یه پی اس پی بهمون داد 195 تون و یه یو ام دی 10 تومن که شد با یه ضد خش 4 تومن رو هم شد 209 تومن که با زحمت 4 تومن تخفیف گرفتم. البته یه بازی مجانی هم داد (Silent Hill Origins)

بذارید دیگه سرتونو درد نیارم. تمام رم هاشون تقلبیه. هیچ کدومشون تو جلد مخصوص و پلم شده نبودن ولی هر جا می رفتی یه رم تا حلق پر شده بهت نشون می دادن که هیچ مشکلی نداره از بابت سرعت. اما بازم قانع نشدم.
    ولی بازم این مالکی و امید از همه بهتر بود گفت بهت میدم با گرارانتی مادام العمر. اگه لبه ش شکست و غیره برات عوض می کنم.

جمع بندی:
    1. از پاساژ لباف مخصوصا از شادی و (طبقه اول اون آدم دماغ گنده که اسم فروشگاش یادم نیست) به هیچ عنوان خرید نکنید. به هیچ عنوان... چون می خوان یه جورایی هزینه کرایه مغازه رو جور کنن.

2. تقریبا هیچ کدومشون سرشون از فرم ور در نمی رفت و تمام پی اس پی ها فرم ورشون از قبل کرک شده س.

4. تمام رم هاشون تقلبیه. چون نه جلد مخصوص دارن و نه Magic Gate رو ساپورت می کنن.

بچه ها بدجوری تو کف یه مموری اصلم. یکی می تونه یه لطفی بکنه واسم جور کنه ؟ اگه خودتون دست دوم هم دارین من خریدارم.

راستی اگه کمک شماها نبود ممکن سرم واقعا کلاه بره.. مرسی از کمکاتون. اینو جدی میگم.
    مباركه ولي براي خودش داستاني شد اين پي اس پي خريدنت ها
    رم اصل هم پايتخت داره سوني ايران ره جو اما قيمتا خفن بالاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

پاساژ لباف:

ماشالله داستان نوشتيد ! منم داشتم براتو يه مطلب طولاني مي نوشتم كه برق پريد خوب اشكال نداره دوباره مي گم !

اول از همه تهران مهد تمدن هاست ! همه جور آدم از هر نوع مليتي و استاني توش پيدا مي شه حالا شما بيشتر برخوردتون با تبريزي هاي عزيز بوده كه به نظر من و خيلي هاي ديگه به طور غير مستقيم ايران رو تصرف كردن !

دوم از همه شما نيازي نبود كه بگين فلان سايت منو معرفي كرده ! شايد فكر كردين كه اونا اگه بفهمن شما رو جايي معرفي كرده تخفيف مي دن كه عمرا ! اونا عاشق چشمو ابروي منو شما كه نيستن هر كاري بخوان مي كنن !

سوم اون فروشگاه شادي كه صاحب اصليش آقا بهنامه بگير نگير نداره بعضي وقتا شارژه بعضي وقتا قاطيه معمولا صبح ساعت ده يازده كه بري سراغش شديدا قاطيه بهترين موقع براي رفتن به مغازه ايشون بين ساعت دو و سه ! اگرم در حال خوردن چيزي باشه كه اصلا تو مغازه نريد ! و جالبه كه بدونيد ايشون هم به قيافه طرفشون نگا مي كنن و قيمت مي دن معمولا (اينو جدي مي گم من هر وقت ريش داشتم رفتم تو قيمتش با وقتي كه ريش نداشتم فرق مي كرده ! ) !! طبق تجربيات شخصي ولي جدا از اين مسائل به نظر من يكي از مطمئن ترين مغازه ها تو توپخنه هستن ... كه جنس بد تو مغازشون ندارن و از نظر كيفيت چيزايي كه مي فروشن خوبه ...

چهارم يه مغازه هست سه چهار تا مغازه از سمت راست شادي كه صاحبش هم تبريزي ! اون آدم منصف و خوبيه كارشم درسته با مشتري هم راه مي آد !

پنجم تو طبقه اول هم دنياي دمو قيمت هاش خوبه ولي كسايي كه توشن يه جورين ! يعني مشتري رو خيلي ساده فرض مي كنن !يه مغازه هم هست بقل اين دست فروش ها همه چي داره اونم قيمت هاش خوبه صاحبشم آدم خوبيه ولي هميشه تو مغازش شلوغه ! كوچيكم هست معمولا كسي تو نمي ره ! اونم قيمت هاش خوبه ولي تو كار كركو كپي خور كردن اينا نيست همه چي رو اصل مي فروشه معمولا !

شيشم فروشگاه مالكي رو خيلي من قبول دارم پلي استيشن دوم رو از اون گرفتم پنج شيش سال پيش هم آدم خوبيه هم در بيشتر مواقع با مشتري خوب راه مي آد ولي اون قيمتي كه گفتي با يو ام دي كه بهت داده مثل همون پاساژ لباف شد كه ! بازي هم همه رو مموري مي ريزن واسه تست دستگاه ! و اين كه گفته گارانيت مادام العمرو اينا خالي بسته ! اون برچسب ضد خش هم قيمت 2500 گرون داده بهت البته قيمت بالا هم داره كه تنها تفاوتشون تو بسته بنديشونه كه اون گرون تر ها بسته بندي پيچيده تري دارن ! وگرنه چسب توشون همشون مثل همه فرقي نداره!

هفتم بله رم اصل تو توپخونه پيدا نمي كنيد ولي رم هاي هاي اسپيد خوب اونجا هست اونايي كه جعبه ندارن به خاطر اينه كه قاچاقي آوردن ! ...... بازم بحث رم شد !

جمع بندی:

جمع بندي :
    1. اونجا همه مي خوان كرايه مغازشون رو در بيارن اگه دقت كنيد تو هر مغازه هم سه چهار نفر هستن كه مستقل از هم كار مي كنن در واقع هر كدوم يه قسمت از مغازه رو اجاره كردن !

2. بله مغازه دار ها اكثر وقتي جنس مي آد همه رو مي دن واسشون تبديل كنن بعد مي گيرن مي فروشن ديگه خودشون رو درگير مسائل كپي خور كردن اينا نمي كنن !

3. لازم نيست بگيم !

4. در مورد رم هم كه بالا توضيح دادم

5 . والا من و خيلي ديگه از دوستان رو دستگاه UMD مجاني گرفتن !!!! حالا چون شما نگرفتي دليل نمي شه جمع ببندي !

در آخر ديگه بي خيال اين مسائل با PSP تون حال كنيد و مبارك تون باشه

يه چيز ديگه اصلا قصد حمايت يا توهين به كسي رو نداشتم بيشتر براي روشن كردن يه سري مسائل كه ممكن بود براي بعضي از دوستان سوال بشه اين پست رو دادم ....

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

... من قبلنا که اومده بودم تهران اصلا باهاش حال نمی کردم. چون از اونجاییکه خودم تو جای آروم و کم درد و سر زندگی می کنم، اصلا به جاهای شلوغ و پرجعیت عادت نداشتم. ولی الان خیلی خوشم میاد. راستش نیاز نبود از کسی آدرس بپرسم. یه نقشه همرام داشتم که هر جای تهران رو می تونستم سه سوت پیدا کنم. رفت و آمدشم واسم خرج زیادی نداشت چون حالا دیگه می دونستم متروهاش کجاست. راستش جاوید می خواستم یه کاری کنم
    بیای کمکم کنی. ولی هم دیر شده بود و هم شماره ای آدرسی نداشتم. به هر حال...

مباركه ولي براي خودش داستاني شد اين پي اس پي خريدنت ها
    رم اصل هم پايتخت داره سوني ايران ره جو اما قيمتا خفن بالاست
    مرسی... داستانش با خوبی و بدیش.. هر چی بود تموم شد.

سوم اون فروشگاه شادي كه صاحب اصليش آقا بهنامه بگير نگير نداره بعضي وقتا شارژه بعضي وقتا قاطيه معمولا صبح ساعت ده يازده كه بري سراغش شديدا قاطيه بهترين موقع براي رفتن به مغازه ايشون بين ساعت دو و سه !
    LOL...

و جالبه كه بدونيد ايشون هم به قيافه طرفشون نگا مي كنن و قيمت مي دن معمولا (اينو جدي مي گم من هر وقت ريش داشتم رفتم تو قيمتش با وقتي كه ريش نداشتم فرق مي كرده ! ) !!
    راستش من با تریپ فشن اومدم تهران. شاید فک کرده مایه دارم بخواد بیشتر بقاپه. LOL

شيشم فروشگاه مالكي رو خيلي من قبول دارم پلي استيشن دوم رو از اون گرفتم پنج شيش سال پيش هم آدم خوبيه هم در بيشتر مواقع با مشتري خوب راه مي آد ولي اون قيمتي كه گفتي با يو ام دي كه بهت داده مثل همون پاساژ لباف شد كه
    نه دیگه جاوید جان. من به کل مغازه هایی که تر لباف بود گفتم که یو ام دی مجانی هم داره گفتن به هیچ عنوان مجونی نیست. ارزون ترینش از 10 تومن شروع می شه تا 50 .. 60 تومن.. یعنی با یو ام دی میشد 215 تومن (بدون ضدخش)

حالا من از مالکی 4 تومن تخفیف گرفتم و در ضمن عاشق جمالم شد و یه بازی مجونی هم بهم داد.
    روی هم رفته خیلی خوب توضیح دادی.. ممنون جاوید جان.

راستی جاوید می تونی یه رم 4 گیگ اصل واسم پیدا کنی ؟ شیرنیتم به جا. می خوام magic gate رو ساپورت کنه..
    می تونی ؟ بدون رم دارم دق می کنم. یا اگه نمی تونی یه جایی رو می تونی معرفی کنی که رم اصل بدن ؟ (فقط سونی نباشه چون خیلی گرونه)

راستی از کجا می تونم بازی بخرم ؟ یادمه یکی گفته بود اگه بازی بخوایم می تونیم از خودت بگیریم جاوید.. درسته ؟

یه مشکل:
    من وقتی بازی Fireup رو اجرا کردم و داشتم با ضربدر حرکت می کردم ماشین به سمت راست متمایل می شد. وقتی که با جهت های آنالوگ ور رفتم درست شد. مشکل از کجاست ؟ مگه می شه configuration دگمه ها بهم بخوره ؟

و در آخر اینو بگم که واقعا پی اس پی خداست ؟ خیلی باحاله. هدف بعدیم صد در صد PS3. ولی الان زوده.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

والا قبلانا رو دستگاه يو ام دي هم مي دادن اكثرا الان رو نمي دونم ...

راستی جاوید می تونی یه رم 4 گیگ اصل واسم پیدا کنی ؟ شیرنیتم به جا. می خوام magic gate رو ساپورت کنه..
    می تونی ؟ بدون رم دارم دق می کنم. یا اگه نمی تونی یه جایی رو می تونی معرفی کنی که رم اصل بدن ؟ (فقط سونی نباشه چون خیلی گرونه)
    والا من زياد تو نخ رم نبودم و نيستم رم خودم هم از همين هاست كه احتمالا توپخونه ديدي ! رمه هم مشكلي نداره ولي اينا يه بدي داره تو نوع داره يك يمعمولي كي هاي اسپيد رو جفتشم نوشته هاي اسپيد ولي جفتش هاي اسپيد نيست ! رو اين حساب بازار كلاه برداري عجيبي راه افتاده !

راستی از کجا می تونم بازی بخرم ؟ یادمه یکی گفته بود اگه بازی بخوایم می تونیم از خودت بگیریم جاوید.. درسته ؟
    هستم در خدمتتون پيغام خصوصي تون رو چك كنيد ...

من وقتی بازی Fireup رو اجرا کردم و داشتم با ضربدر حرکت می کردم ماشین به سمت راست متمایل می شد. وقتی که با جهت های آنالوگ ور رفتم درست شد. مشکل از کجاست ؟ مگه می شه configuration دگمه ها بهم بخوره ؟
    اين كه مي گي به خاطر اينه كه هنوز آنالوگت خوشكه بعضي وقتا به يه سمت متمايل مي شه گير مي كنه ! مال منم اولا اينطوري مي شد يه مدت كه بازي كني نرم مي شه درست مي شه !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

اين كه مي گي به خاطر اينه كه هنوز آنالوگت خوشكه بعضي وقتا به يه سمت متمايل مي شه گير مي كنه ! مال منم اولا اينطوري مي شد يه مدت كه بازي كني نرم مي شه درست مي شه !
    خیالمو راحت کردی ... مرسی..

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

amirrasa جان این هدفن الان تو ایران هست ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Shadow جون!مبارک باشه!به پای هم پیر شید انشالله!
    من جدیدا یه رم 2 گیگ از یگانه گرفتم بی جعبه،MagicGate هم ساپورت میکنه،سرعتشم خوبه.25 تومن گرفتم.اگه خواستی یه سری بزن.
    اگه میخوای مطمئن شی رم MagicGate داره یا نه،باید پایینشو نگاه کنی.دو تا شیار دایره ای داره،یکی نصفه،یکی کامل.اون کامله مال High Speed هست و نصفه هه مال MagicGate.رم رو میتونی با GTA:VCS هم تست کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •