1 > فكر نكنم. مگه اينكه خود سيدي رو كپي كني محل نصب بازي .سلام دوستان عزيز من 4 تا سوال دارم:
اول اينكه بازيهايي كه براي اجراي آنها نياز به سيدي ميباشد چه ترفندي موجود است ؟البته به غير از ايميج گيري...
دوم در مورد گيم : LAND of the DEAD براي شروع اين گيم نياز به ساخت پروفايل است اما پروفايلي نميتوانم بسازم . يعني در واقع اسمي را انتخاب ميكنم ولي پروفايل نميسازدو در نتيجه نميتوان گيم را شروع كرد..
سوم ايرادي در مورد سيستم خودم ميباشد دو تا بازي زير را خوب باز نميكند سياه باز ميكند :Silent HILL 4 وMETAL GEAR SOLID 2 كارت گرافيكي موجود NVIDIA Geforce 6200 = 256 ميباشد.
سوال آخري در مورد گيم Winning Eleven 9 هست البته بصورت شبكه اي.من وژن 8 اين گيم را بازي ميكنم تو شبكه و همچنين بازي counter-Strike را هم بدون مشكل بازي ميكنم ولي ورژن 9 فوتبال را نميتونم يعني تنظيم خاصي هم براي اينكار نيست .فقط موقع وصل شدن به شبكه اين پيغام را ميدهد : testing network enrironment كه بعد از چند ثانيه erro
2 > من اين بازي رو خيلي وقته پيش تموم كردم . يادمه وقتي اسم رو تايپ ميكردي بايد Create Profile ميزدي . داره چنين گزينه اي ؟
3 > مشكل عجيبيه . من اين بازي ها رو با 128 MX 4000 هم بازي كردم .
4 > اگه كسي بلده به ما هم بگه .
CPU شما Full يا Celeron ?سلام دوستان
مشخصات سیستم من اینه:
Card VGA FX5200 128MB Jetway
Memory 512 MB
CPU 2.8
تو ستینگ وقتی کوالیتی رو میزارم روی Normal و روی هر رزولوشنی که قرار میدم باز هم در هنگام بازی بیشتر مواقع بازی یک مقدار سنگین و کند و آهسته پیش میره البته خیلی هم شدید نیست ولی کاملا محسوس و غیر قابل تحمله .
اگر بخوام بازی رو روی LOW قرار بدم هم گرافیک بازی خیلی میاد پایین و بازی اصلا حال نمیده...
به نظر شما اشکال از کجاست و با توجه به نوع سیستم من این موضوع عادیه یا مشکل از چیز دیگست؟؟؟
در ضمن موقع بازی همه برنامه های دیگر ویندوز رو میبندم...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
احتمال زياد گرافيك ميتونه باشه . چون هيچ كدوم از سري هاي 128 كه من ديدم قوي نيست .