نه توی جعبش نیست ماله شما از 175 واتی هاس ؟
نه توی جعبش نیست ماله شما از 175 واتی هاس ؟
عزیزان من جهت پی بردن به نوع برد کنسولم که 203 وات هست و تیمش CSON است به فوروم خود XBOX رفتم و این مطالب رو مشاهده کردم خواهشا برام به صورت کاملا دقیق ترجمه کنین تا منم بفهمم چی نوشته ؟
البته کمیشو خودم فهمیدم .
How to find a Falcon model 360 in stores:
All consoles manufactured in 2008 (so far) are Falcon consoles. Even if the label says 203W with team CSON, you're getting a Falcon console with 175W PSU.
با اين حساب همين طور كه من و بعضي از دوستان گفتن كنسول شما فالكنه از تاريخش مشخص بود
همه ي اونايي كه 175 واتن فالكن هستن اما اين به اين معني نيست كه همه ي
203 واتي ها زفير هستن اين ها هم ممكنه فالكون باشن
Last edited by dark fear; 17-07-2008 at 22:59.
داداش مسعود اینو نگاه کن میفهمی چی دارم میگم.اگه از زیر کنسول نگاه کنی اگه 2تا inductor باشه شک نکن falcon هست
Last edited by amaranth_silent; 17-07-2008 at 23:37.
دوست عزيز
كنسول شما برد اون 100 درصد FALCON هست
موفق باشي
از راهنمایی های شما دوستان عزیز بسیار تشکر می کنم .
دوستان یه سوال تخصصی داشتم من کنسولمو ایستاده گذاشتم به نظر شما با ذکر علت کدوم یک از حالات برای گذاشتن کنسول مناسبه ؟
این سوال رو یکی دیگه از دوستان هم پرسید و جوابشم گرفت...!
هر دو حالت تفاوت زیادی با هم ندارن، ولی سه تا چیز در مورد جای کنسول مهمه:
1- محلی که کنسول در اونجا قرار داره باید دارای تصفیه هوای مناسب باشه تا دستگاه بیش از حد داغ نکنه.
2- به هیچ عنوان دستگاه یا شئ دیگه ای رو روی کنسول قرار ندین.
3- کنسول اگه در حالت خوابیده (افقی) قرار داشته باشه فشار کمتری به اجزا و DVD-Rom وارد میشه. (این حالت توسط خیلی از کارشناسان هم توصیه شده)
سلام دوستان.
این دسته های xbox که بسته بندی دارن فرقی هم با اینهایی که از تو کارتون در می آرن داره؟ من رفتم یک دسته بگیرم یارو گفت 45 تومان ولی الان ندارم ولی اگه می خوای از تو کارتون برات در می آرم 60 تومان. به نظر شما فرق دارند؟ من که فکر نمیکنم!!!؟!؟!؟!؟؟؟!؟!
سلام شنیدم که میشه در حین بازی از خود بازی عکس گرفت...حالا میخواستم بدونم که روش عکس گرفتن چطوریه واینکه میشه عکسها را با فرمت Jpeg به کامپوتر انتقال داد؟؟البته کنسول من ارکید هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)