اگر تاریخ اعزام 1 آبان 89 باشه میشه همین الان انداخت 1 دی یا اذیت می کنن ؟
اگر تاریخ اعزام 1 آبان 89 باشه میشه همین الان انداخت 1 دی یا اذیت می کنن ؟
سلام دوستان گل
من چند سوال حیاتی دارم و دوستانی که اطلاعات درست و کامل دارن خواهش می کنم منو راهنمایی کنن
من قراره 1 آبان برم خدمت
مدرک تحصیلی : فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی ( پزشکی)
برگه سبز هم اومده الان جلو چشمه و بدون غیبت
حالا سوالام :
1) پدر من 21 ماه منطقه جنگی بوده ، من چطور می تونم از این مزیت استفاده کنم . چقدر از خدمت من کم میشه ؟ مراحل اداری اون چطوره و کلا چقدر طول میکشه ؟ در ضمن پدرم کارت پایان خدمتش رو گم کرده و فقط کپی اون رو داره
لطفا کامل و دقیق توضیح بدین
2) من متاسفانه حدوده یکی دو ماه قبل از پست دفترچه دچار یه بیماری اعصاب شدم که اگه اعلام میکردم کار به معافیت پزشکی میکشید برای همین با مشورت دکتر خودم رو سالم معرفی کردم اما الان که یک ماه تا اعزام مونده می خوام می خوام برم دنبال کارای اون تا بتونم معافبت از رزم بگیرم . در واقع با همکاری دکترم پروندم طوریه که این حادثه بعد ارسال دفترچه بوده و نوار مغز هم اینو نشون میده
حالا باید چکار کنم یعنی باید دوباره برم پلیس +10 یا وقتی رفتم اموزشی بیماریم رو اعلام کنم یا باید برم حوضه
من الان پروندم همراه با سوابق و نوار مغر ها موجوده فقط روال کاری اون را نمیدونم
لطفا کامل توضیح بدین...
3) رشته های پزشکی دارای دوره طرح هستن یعنی باید بسته به مدت تحصیل برای دولت تو همون رشته کار کنه با تمام مزایا و حقوق یک کارمند رسمی . اما چون میرم خدمت این دوره میپره حالا می خوام بدونم کسی این تجربه رو داشته یعنی با این مدرک ( فوق دیپلم پزشکی ) رفته خدمت؟
در واقع می خوام بدونم خدمت برای من چطوریه ؟ از نظر سختی ، کشیک دادن ، مزایای رشته، مدت خدمت ، نحوه برخورد و کلا این دوره برای من چطوریه؟؟؟ ((( خواهشا اینو کامل و واقعی توضیح بدین )))
کسی از دوستان هست که با فوق دیپلم یکی از رشته های پزشکی یا فوق دیپلم رفته باشه خدمت ؟
اگه میشه یه پخ کنین بم چند تا سوال دارم بپرسم
یا علی...
سلام..
1- توی همون آموزشی که هستی اقدام کنی بهتره. اول باید بابات نامه بگیره از محل خدمت خودش بعدش وقتی تقسیم شدی ببری نامه رو بهشون بدی و اونا کسری برات بزنن
2- رفتی اموزشی که دیگه تا بخواد بررسی بشه طول میکشه. برو نظام وظیفه شهرتون ، راهنماییت کنن
3- یه چیزایی در این مورد شنیدم ولی دقیقا نمیدونم چطوره...
موفق باشی
سلام دوباره
میشه برام تو تضیح بدین کد خوردن یعنی چه؟
و درجه نظامی مدرک های مختلف چیه و یعنی چی؟
سلام مرسی
کمی پاسخات کوتاه بود ای کاش سوال 3 رو کمی راهنماییم میکردی اما خب ...
راستی اینکه کارت پایان خدمت پدرم گم شده عیبی نداره؟
شما چیزی لازم نداری
مشمول نیستی![]()
هفته 2 مهر بفرست، احتمال زیاد میشه اردیبهشت 90، یه آمار بگیر بین مهر و آبان پست کن
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
ببینید در مورد سوال اول که کاملا غیر ممکن هست که زمان پست دفترچه تا اعزام به خدمت یکماه باشه
و در مورد انصراف هم یه سوالاتی بپرس که باز بهت معافیعت میخوره یا نه؟ چون نظام وظیفه میگه تو هر مقطع یه بار معافیعت تحصیلی صادر میکنه
مرسی...حالا 2 ماه آموزشی چی میشه؟اونو کی باید برم؟
تاریخ اعزامت هر موقع باشه 2 ماه میری آموزشی بعد از آموزشی میری اون اداره که امریه ات کرده
سلام
ميگم كه يه سوال: شنيدم درجه دادن توي سربازي ها بر اساس توانايي ها و آزمونهايي كه طي 2 ماه آموزشي ميگيرن هست
آره؟درسته و صحت داره؟
يعني به مدرك داشتن ديگه نيست كه درجه بدنت يا ندن
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)