بله این رنگین نت هست، هم میتونید پس پرداخت هم پیش پرداخت سرویس بگیرید، هزینه رانژه هم رایگان هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله این رنگین نت هست، هم میتونید پس پرداخت هم پیش پرداخت سرویس بگیرید، هزینه رانژه هم رایگان هست
فقط ماهانه محاسبه میشه؟
هزینه 6ماهه یا یکساله کمتر نمیشه؟
خیر محاسبه بر اساس ماه هست، در سرویس های بلند مدتش تخفیف منظور نمیکنند.
من برای سرعتهای 20 - 30 و 50 مگ سرچ می کنم هیچ جشنواره ای نیست.
شما اطلاعی دارین که این سرعتها را چطور میشه با تخفیف خرید؟
ممنون
1-دوست عزیز من دچار سوتفاهم شدم.صفحات بعد دوستان یه عکس گذاشتن که تو سایت tci.ir اصلا نیست.منظورم همون رنگین نت هست.این سرویس رو باید تلفنی فعال کنم؟بعد برای همه مخابرات استانها فعاله؟چون من خوزستانم.
2-یه سوال دیگه این سرویس رنگین نت،اگر تموم بشه باز میشه خریدش یا فقط برای مشترکین جدید هست؟
3-من از پارس اشتراک داشتم.سرویسم هم 2 مگ 40 گیگ شبانه رایگان بود با هزینه 32700 .الان مخابرات چنین سرویسی داره اصلا؟چون سایتش رو که دیدم نداشت.80 گیگ زده که شما فرمودید این داخلی و فقط 20 گیگ بین الملل
Last edited by محمد7966; 13-08-2019 at 17:57.
جوابتون رو به ترتیب سوالاتتون میدم، امیدوارم کمکی کرده باشم بهتون.
۱-بله تصویری که دوستان قرار دادند مربوط به جشنواره قبلی مخابرات هست که طبق دستورالعمل تابستان امسال به روال قبل دارن سرویس میدند چون تابستان امسال جشنواره جدید ارائه نکردند و برای خریدش میتونید هم تلفنی از طریق شماره ۲۰۲۰ اقدام کنید و هم حضوری با مراجعه به مرکز مخابراتی شهر خودتون
۲- پس از اتمام سرویسهای جشنواره رنگین نت براحتی میتونید از طریق پنل خودتون تمدید کنید یا با تماس با ۲۰۲۰ و یا مراجعه حضوری تمدید کنید، نکته مهم فقط اینه که در صورت ارائه جشنواره جدید و در صورت اتمام سرویس رنگین نت شما تمدید با جشنواره جدید خواهد بود و البته حق انتخاب با شما خواهد بود اما مادامیکه سرویس رنگین نت شما اعتبار داشته باشه در صورت اتمام جشنواره سرویستون برقرار خواهد ماند.
۳- دوست من سرویسهای رنگین نت نیز دارای ترافیک شبانه هستند که از روزانه اون مجزا هست برای مثال یکی از سرویس های رنگین نت با سرعت ۲ مگابیت و حجم روزانه ۲۰ گیگ بین الملل (۸۰ گیگ داخلی) به همراه ۳۰ گیگ بین الملل شبانه (۱۲۰ گیگ داخلی) برای ساعات ۵ تا ۱۱ صبح با قیمت ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان با احتساب مالیات۱۶۳۵۰ تومان قابل خرید هست.
دوست عزیز مخابرات سرعت بالای ۱۶ مگابیت رو بر روی سیم زوج مسی و ADSL ارائه نمیکنه و نام سرویس مختص اینکار #تانوما هست که با کابل کشی رایگان تا سرعت نهایتا ۵۰ مگابیت ارائه میکنه که تعرفههاش رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثبت نام آنلاین که فعال هست، چه اروری دریافت میکنید؟
سلام.من زنگ میزنم به 2020 برای تغییر سرویس میگه شماره بذار بهت زنگ میزنیم...نمیشه با کسی صحبت کرد؟
الان درخواست بدم کی عوض میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)