فعلا که 21 ماه هست و برای کسانی که امریه میگیرن 24 ماه است .
فعلا که 21 ماه هست و برای کسانی که امریه میگیرن 24 ماه است .
دقیقا همینطوره. تیکه ای که پررنگ کردم حتما تجربه خواهی کرد.
داشتن اشنا در هر مرحله ای از خدمت موثر هست !! البته اگر اشناتون بخواد کاری براتون انجام بده
سلام
شهید باهنر کرمان ناجا کسی نبود ؟؟؟
بعد از 20 روز خدمت 5 روز مرخصی دادن تا شنبه صبح...
1) من بچه تهرانم و اونجا بیشتر تهرانی هستن..بحث اونجا اینه که بچه های تهران، یا تهران میافتن یا سیستان بلوچستان... که میگن هر جای سیستان بیوفتی..3 ماه کسری داره و هر 45 روز خدمت 15 روز مرخصی داره..
کسی از بچه ها ناجا تو سیستان خدمت کرده بگه کلا چجوریاس ؟ اگه سیستان افتادیم سکته بزنیم یا شانسمون افتاده!
2) در ضمن من 6 ماه اضافه خدمت سنواتی دارم.. روز اول که اونجا رفتیم همه رو جمع کردن تو سالن گفتن به دلایل مختلف در حین خدمت تمام اضافه خدمت های سنواتی بخشیده خواهد شد..بنظرتون چقدر واقعیت داره..؟
البته بستگی داره. بعضی از آشناها بدتر طرف رو به حساب بهتر مرد شدن ، سفارش میکنن بیشتر اذیتشون کنن !
زیاد دیدم که میگم !
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه کاری بخواد انجام بده به عنوان مثال چی میتونه بکنه؟(غیر جای خوب افتادن مثلا میشه کاری کرد که ازژره و فلان و این حرفا خلاص شد)
اگه منشی بشی کمتر رژه و این حرفا میری.برا ما که اینطوریه.البته خب مسئولیتم داری دیگه
شما منشی هستی؟ مسئولیتاش چطوریه؟
یک نکته به همه ی دوستان که در شُرُف رفتن به خدمت هستن یا در حال خدمت هستند ولی آرزوی خدمت در جای خوب را دارند عرض کنم و اینکه در خدمت مقدس سربازی تنها یک چیز حرف اول و آخر را می زند و آن داشتن معرّف و یا آشنا و یا به قول معروف پارتی است ولاغیر!
سلام به دوستان عزیزی که اینقدر با حوصله پاسخ سوالامو میدن و کمکم میکنید .
من هم اول شهریور اعزامم و تا امروز اصلا خیالم نبود ولی نمیدونم چی شد که الان یه حسی منو گرفته احساس میکنم غمگینم هنوز نرفتم دلتنگ مادرم شدم ولی به خودم میگم چون میگذرد غمی نیست.
حالا جدای از این مسائل یه موضوعی ذهن منو مشغول کرده درسته یه سوال مسخره و خنده داره ولی لطفا جوابمو بدید.
1-قضیه دستشوییها و توالت به چه صورته؟شبها قفل میشن؟همش میگم شاید یه شب دستشویی داشتم نکنه قفل باشن؟
2-من تقریبا ده دقیقه دستشویی هستم تو سربازی گیر ندن بعدش پشت در با مشت بزنن به در بگن سریع بیا بیرون؟خیلی بدم میاد یکی مدام بگه بیا بیرون.
3-حمام ها چطورین؟بازم نرم حمام وسط حمام مزاحم بشن بگن بیا بیرون؟
تو رو خدا دیدید؟؟؟یکی میره سربازی استرس واسه چیز دیگه داره من واسه توالت استرس دارم
سپاس![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)