تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2319 از 2365 اولاول ... 131918192219226923092315231623172318231923202321232223232329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,181 به 23,190 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام در کلیه موارد بودجه مدنظرتون رو بفرمایید نا دوستان راهنمایی کنن. چون کامپ از 300 تومن داریم تا 10 میلیون.
    در مورد پخش اون 50 وات ماکزیمم هست و در حقیقت وات rms پخش حدود 18 وات هست رو 4 اهم. روی 2 اهم نباید به پخش چیزی ببندید .
    ممنون بابت راهنماییتون

بودجه مد نظرم نهایت تا 300 یا یه مقدار بیشتر برای کامپ یا بانده (استیج جلو 206)
    همین طور آمپ برای 7158 چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
    پس باتوجه به فرمایش شما در مورد rms پخش ، من الان دارم حدود 20 درصد از ظرقیت 7158 استفاده می کنم؟
    Last edited by roxxon_v2; 19-05-2018 at 12:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون

بودجه مد نظرم نهایت تا 300 یا یه مقدار بیشتر برای کامپ یا بانده (استیج جلو 206)
    همین طور آمپ برای 7158 چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
    پس باتوجه به فرمایش شما در مورد rms پخش ، من الان دارم حدود 20 درصد از ظرقیت 7158 استفاده می کنم؟
    در این رنج قیمتی میتونید از ps170c کنوود استفاده کنید. ارزون و با کیفیت قابل قبول. اون کواک خیلی ارزش هزینه کردن نداره و همون کنوودی که اینتخاب کردید خودتون براش کافیه. شما دارید از 20 درصد توان کواکتون استفاده میکنید ولی توان با حجم صدا و db رابطه مستقیم نداره. میتونید روابطش رو سرچ کنید و ببینید ولی در صورت استفاده از یک امپ خوب تا 2 برابر حجم صداتون قابل افزایشه حدودا.
    در صورتی که دنبال 1 امپ 2 کانال با کیفیت خوب و ماندگار هستید میتونید از هلیکس g two استفاده کنید. هم کیفیت استریو خوبی داره و هم برای ساب هم در اینده میتونید ازش استفاده کنید . 400 وات توان در 4 اهم و 600 وات در 2 اهم واقعا جذابه در این رده قیمتی.

3. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان البته من در حدی نیستم که بخوام نکته ای عرض کنم
    ولی میخوام تجربه ای که خودم با موضوع Break-in یا Burn-in یا حالا هر اسم دیگه ای که داره رو براتون بیان کنم.

البته این موضوع در خصوص برندها و محصولات رده بالاتر بیشتر مصداق داره، به بیان بهتر به عنوان مثال شما بلندگوهای رده پایین پایونییر و کنوود رو در نظر بگیرین(مثلا رنج اقتصادیشون رو که شما میتونید با حدود 100 تومن یه کواک گرد مثلا 16 سانتیشون رو بخرین) این بلندگوها شاید با مدت خیلی کمی راه اندازی با پخش و یا یه آمپ سبک به حداکثر پتانسیلشون برای پخش صدا برسند(البته اگه پرفورمانسشون رو دارای پتانسیلی بدونیم اصلا ) بگذریم.

این مورد در خصوص آمپ، ساب و حتی اکسسوری شما(اگه مرغوب باشه) هم کاملا صدق میکنه.

روی این حساب وقتی هزینه میکنید و این هزینه رو بخصوص اگه با برنامه، دانش و بطور دقیقی بین قطعات انتخابیتون(بخصوص اگه واقعا سرشون به تنشون بی ارزه) انجام دادین و اگه صدا گرفتین و احساس کردین هنوز با اون چیزی که مدنظرتونه فاصله داره فوری نا امید نشین! باید به قطعاتتون زمان بدین (البته نحوه درست و اصولیش برای طی شدن پروسه Break-in که بارها اساتید این فاروم راجبش توضیح دادن) و با اون مدارا کنین و صبر کنین تا به حداکثر پتانسیل خودشون برسند! چون ممکنه نتیجه براتون غافلگیر کننده و یا حتی خوشایند بشه!

من راجب سیستم خودم خب پله پله عمل کردم!

ابتدا پخشم رو خریدم و با باندهای فابریک ماشینم سر کردم! سپس یه جفت کامپ برای استیج جلوم خریدم و اونو با پخش درایو کردم! و بعد یه جفت دیگه از همون کامپ رو خریدم و این دفعه با اضافه شدن و خریدن آمپ و اکسسوری و انجام عملیات دمپینگ اونارو درایو کردم و سپس در انتهای داستان ساب رو اضافه کردم که کل این پروسه 3 ماه طول کشید! فارغ از پروسه Break - in تغییرات صدایی برام تو هر مرحله محسوس و رو به جلو بود

و اما الان و پس از 6 ماه از اولین خریدم(هدیونیت) یا پس از سه ماه از تکمیل سیستمم میتونم بگم صدا خیلی بازتر و دل نشین‌تر و نرم‌تر(زیاد این واژه هارو جدی نگیرین از حیث ویراستاری )
    و خلاصه یک دست‌تر شده، وکالم ، های‌رنجم و حتی لو‌ رنجم پخته‌تر از هنگامیه که سیستم تازه تکمیل شده بود.

روزی که آمپ رو به همراه تکمیل استیج عقب بستم صدام خیلی تیز تر از الان بود و بعضی وقتا گوشمو اذیت میکرد! ولی الان اینطور نیست و همه چی انگار متوازن تر شده!

و این نشون میده که بلندگوهای برند فوکال حتما و حتما باید پروسه Break-inشون تکمیل بشه تا بشه راجبشون قضاوت کامل کرد و صد البته که برند ارشمند و قابل احترامی هست.

نمیگم صدام الان ایده آل‌ترین حالت و اون چیزیه که من به عنوان یه سیستم پرفکت مدنظرمه! خیر! برای رسیدن به اون ایده‌ال خیلی باید بیشتر هزینه کنم ولی خب الان در حدیه که بگم یه سیستم SQ قابل قبول دارم و این خودشو بعد از Break-in بیشتر نشون داد.

خلاصه که دوستای گلم حتما به Break-in توجه داشته باشین و مدارا کنین و صبر داشته باشین تا صدای کاملتری داشته باشین.
    Last edited by mrm88; 20-05-2018 at 07:28.

5. 3 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان عزیز و اهل صدا

یک سوال داشتم آیا میشه برای حفظ ظاهر فابریکی و استفاده باند بیضی مثل عکس زیر عمل کرد ؟ آیا کیفیت صدا خراب میشه ؟ ( ماشین بیرون خونه پارک هست و میترسم دزد با دیدن باندها خدمت ماشین و بقیه قطعات برسن )

و اینکه بجای اون حلقه پلاستیکی از حلقه MDF استفاده کرد؟ ( یا اصلا یک صفحه MDF به صفحه فلزی پیچ کرد و زیر MDF و فلز هم که برای نصب باند برش می خوره ) تاثیری داره در کل یا اصلا اون حلقه رو حذف کنیم و روی فلز ببندیم بهتره ؟ (( اینم بگم میدونم اگر کل طاقچه MDF باشه بسیار بهتره ولی الان بحث حفظ فابریکی مطرح هست )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by dooste.man83; 22-05-2018 at 14:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    یه سیستم کامل شامل پخش و امپ و در جلو و تاقچه بهم پیشنهاد میدید با هزینه حد اکثر 3 تومنی
    میدونم چیز حرفه ایی در نمیاد ولی چاره چیه ته بودجم همینه خواهشا سیستم کاملی پیشنهاد بدید بهم اساتید بزرگوار
    درضمن ماشینم 206 هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

سلام خدمت دوستان،امروز با این سایت اشنا شدم.
    از دوستان درخواست دارم راهنماییم کنن.
    سورن سینه جدید دارم کلاس ۱۱،پخش و سیستم تهویه یکی هست،امپ g4 به کامپ فوکال165v1و ساب راکفورد p1 نصبه یک جفت باند ۱۰ سانتی هلیکس از قبل داشتم با یه امپ دو کانال زیمر برا درب جلو نصب کردم،پخش کیفیت مناسبی نداره و توانایی خواندن هر اهنگی رو نداره برا تعویض پخش پیشنهادتون چیه با این پخش های مانیتور دار چینی وینگر،پرونیکس،دابسر و...تعویض کنم یا امکان نصب پخش تک دین هست یا هر راه دیگه که بتونه کمکم کنه
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید. من میخام ی سیستم جمع کنم اما پول کافی ندارم پس قصدم اینه که دونه دونه جمع کنم مثلا اول ی پخش خوب بعد باند ووووو. ممنون میشم جوابمو بدید و کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان ممکنه نظرتون رو راجع به کامپوننت فوکال ES165K2 بگید ؟ بنظرتون صداش مثل قیمتش حرفه ای هست؟
    ودیگه اینکه با توجه به مگنت بزرگش آیا توی درجلو 206 راحت جا میشه؟
    ممنون

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان کامپ فوکال 165 v1 کراس اور تویتر دو تا کلید واسه تنطیم داره. بهترین حالتش کدومه؟ چون آشنایی ندارم واسه چیه

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز..حمید اقاو اقا امیر وامیر حسین گرامی..
    تفاوت صدای اروپایی با صدای ژاپنی چیه از جنس صدا وزیبایی صدا..
    توی اسپیکر حالا هر نوعش یا امپ کدام سبک وزیبایی صدا بهتره ژاپنی یا اروپایی؟؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •