درسته ولی شاید هفته ای یا ماهی نه مثل ماها 24 ساعته هفته![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درسته ولی شاید هفته ای یا ماهی نه مثل ماها 24 ساعته هفته![]()
فک کنمنصف ملت سریال دان میکنن درسته ؟حالا گیریم وقت ندارن تو تلوزیون و ماهواره نیگا کنن
اکثرسریالا با کیفیت بالا تو یوتوب هست اگرم نیست با ماهی چند دلار رو سایتایی مخصوص هست خوب مرض ندارن دان کنن آنلاین میبینن هاردشونم پر نمیشه
فیلماشونم همینجور تو گوگل استورم هست خودت ببین قیمت آنلاین نیگا کردنشو
خدایی خود من سال تا سال نشده برگردم چیزیو که دیدم دوباره نیگا کنم
اگرم کسی مثل ما پیدا بشه و بخواد کل نتو بخوره میره وی پی ان میخره یا از تورنتای خصوصی استفاده میکنه که پلیس در خونش سبز نشه
تو این یکی دوساعت 1100 تا تایم اوت انداخته زنگ زدم اندیشه میگه باید تحمل کنید کاری از دست ما بر نمیاد
Last edited by Angel Of Darkness; 10-11-2015 at 16:57.
ببین کار به کجا رسیده بچهها دیگه حوصله قرقر کردنم ندارن
یا شاید دارن به حرف پشتیبانی گوش میدن """نمیشه کاریش کرد باید بسازین با این وضعیت """"""
مشترکین خانگی مگه 5 مگ میدن ؟؟؟؟؟
چطور ؟؟؟؟
سلام. دوستانی که 1 مگ حجمی اندیشه دارن تو رشت خواهشا بگین وضعیت دانلود شبانه رایگان چجوریه ؟ سرعت رو چنده؟ متاسفانه پشتیبانی جواب درست و حسابی به آدم نمیده...
Last edited by mtn877; 16-11-2015 at 00:13.
سلام
من اطراف رشتم 1 مگ حجمی دارم دیشب ساعت 5 دقیقه به دو گذاشتم دانلود تا 7 3.8 گیگ دانلود کردم سرعت 125 تا 145
اصولا بله ولی در واقع چیزی هست که شرکت اعلام کرده و مانند تمام سرویس ها رو حداکثر 12 مگ در صورت نبود نویز بسته میشه
90 % سایت های داخلی رو سرور اسیاتک هستند یعتی 1/3 کل مصرف ایران ، ممکنه گاها تو ساعا رایگان از این سرورها سرعت بالاتر باشه البته بسته به مرکر و پهنای باند ازاد داره
اگه واقعا 1.3 رو هاستای آسیاتک باشه که خیلی عالی میشه
رو سرویسای بینهایتتونم این صادقه ؟
وقتی حجم تشویقی بینهایت تموم شد چی ؟
سلام
شاتل اپلودش رایگانه؟
شبانه چقدر دانلود کنم سرعتم کم میشه؟ اگه کم بشه به چقدر میرسه؟
2 مگ دارم
سلام دوست عزیز - اندیشه سبز عالیه خصوصا اینکه شما استفاده چندانی ندارید با خیال راحت مشترک شوید
-
Last edited by arminbbm; 17-11-2015 at 21:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)