این روشو تست کردم 40 ثانیه قبل گذاشتم ولی تاثیری نداشت. غیر مشکل سرعت مثل اینکه قطعی هم هست چون بعضی از لینک ها ارور میدن.
راه حل دیگه ای هست تست کنم؟ رنچ آی پی رو لیمیت تاثیری نداره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این روشو تست کردم 40 ثانیه قبل گذاشتم ولی تاثیری نداشت. غیر مشکل سرعت مثل اینکه قطعی هم هست چون بعضی از لینک ها ارور میدن.
راه حل دیگه ای هست تست کنم؟ رنچ آی پی رو لیمیت تاثیری نداره؟
جواب میده !!![]()
تنها راهی که جواب نمیده اینه که تایم رایگاه یه بار DC بشی تا محدودیت رو خطت اعمال بشه !! البته دان نکنی هم اعمال میشه
========
همین الان : سرویس 1 مگابیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سومین بار هم تست کردم ولی بازم نشد. اولش سرعت خوبه پنج دقیقه بعد یه دفعه سرعت افت میکنه.
بدجوری اعصابم به هم ریخته. نامحدود سرعتم از این بهتر بود. 2 روز از سرویسم مونده به 256 یک مگ تمدید میکنم شاید درست شد
امشب:
![]()
نمیدونم والا !!
رنج IP تو چنده ؟
گیت وی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از اول رمضان محدودیت مال من کلا برداشته شده. شب و روز قطع و وصل بودنش فرق نکردهدیده زیاد ناراحت نمیشم گفته عجب بچه خوبیه محدودیتم رو برداشته
تو یه ساعت با سرویس یک مگ حدود 1.5 دانلود میکنم.دانلود هام هم تموم شد گذاشتم شبانه رو کنار حال کنه مخابرات
![]()
آی پی الان رو 5.223.66.244 ولی شب رو 2 بود. خیلی کم انتفاق میافته 5 بگیره
گیت وی : 172.20.1.239
DNS رو دست نزدم اونکه تاثیری نداره؟ رو چند تنظیم کنم؟
احتمالا برای اینکه شب IP ـت میره روی 2 اینجوری میشه
از بعد عید که مخابرات اکانتینگ رو عوض کرد مال من اصلا آی پی 2 نمیگیره !! همش 5 میگیره !!
DNS رو من گذاشتم رو اتومات !!
شبانه امشب
<<FanoosTalaei>><<Htc Explorer>>
ما شالله به پشت کار .خسته نمیشی داداش از این روش های فضایی.کلا موندم چی رو میخای ثابت کنی.سه نفر امتحان کردیم نشد.
بیا و خوبی کن !!
:|
قرار نیس برا شما کارنکرده برای کس دیگه ای هم کار نکنه
برا سه نفر کار نکرده ولی N نفر دارن از همین راه استفاده میکنن
Sent from my Explorer using Tapatalk
Last edited by fanoostalaei; 05-07-2015 at 18:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)