راستی الان توی برنامه ی وزین ورزش از نگاه دوبجای اینکه صحبتهای وینگادا رو توی کنفرانس مطبوعاتی حذف کنن و بجاش فقط مترجم صحبت کنه (مثلا به دلیل کمبود وقت) , صحبتهای مترجم رو حذف کرده بودن و فقط صحبتهای وینگادا رو پخش میکردن
راستی الان توی برنامه ی وزین ورزش از نگاه دوبجای اینکه صحبتهای وینگادا رو توی کنفرانس مطبوعاتی حذف کنن و بجاش فقط مترجم صحبت کنه (مثلا به دلیل کمبود وقت) , صحبتهای مترجم رو حذف کرده بودن و فقط صحبتهای وینگادا رو پخش میکردن
قلعه نويي : مثل بعضي ها دنبال کارهاي شيطاني نيستم
اميرقلعه نويي که جدي ترين گزينه سرمربيگري سپاهان محسوب مي شود گفت: شنبه به اصفهان سفر مي کنم تا قراردادم با باشگاه سپاهان را به امضاء برسانم.
وي درباره مذاکرات خود باباشگاه هاي اماراتي گفت:"مذاکرات خوبي بامسئولان چند باشگاه انجام دادم اما به دودليل قصددارم در ايران به مربيگري ادامه دهم . اولاً: تيم هاي اماراتي مذکور در سطح قهرماني بسته نشده اند و به جز باشگاه الوصل که مسئولانش گفتند دو هفته ديگر پاسخ نهايي شان را مي دهند، مابقي نهايتاً بتوانند در ميانه جدول ليگ فصل بعد امارات قرارگيرند.
ثانياً: پتانسيل تيم سپاهان را بالا مي دانم و از ته دل دوست دارم بخاطر مردم اصفهان در اين تيم فعاليت کنم."
قلعه نويي در پاسخ به اين سوال که آيا با چند بازيکن شاخص استقلال براي رفتن به اصفهان مذاکره کرده گفت:"بنده مثل برخي ها دنبال کارهاي شيطاني نيستم و از حالا به بعد درصدد رفع مشکلات سپاهان هستم و به استقلال کاري ندارم."
واعظ آشتياني: هنوز به جمع بندي نهايي نرسيده ايم
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت: هنوز براي انتخاب سرمربي تيم در حال مطالعه هستيم و به جمع بندي نهايي در اين رابطه نرسيده ايم.
امير رضا واعظ آشتياني روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: هر چند كه هر روز بر تعداد گمانه زنيها در رابطه با سرمربگيري استقلال افزوده ميشود اما، هنوز در اين رابطه به نتيجه و جمع بندي نهايي نرسيده ايم.
وي در خصوص زمان اعلام نام سرمربي تيم استقلال تصريح كرد: زمان اعلام سرمربي تيم نيز هنوز مشخص نيست و تنها اميدواريم كه تا انتهاي اين هفته تمام بحث هايمان در اين زمينه به پايان برسد.
مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر دليل به تعويق انداختن اعلام نام سرمربي تيم تاكيد كرد: هيچ مشكل و دليل خاصي براي اين موضوع وجود ندارد و همانطور كه گفتم اميدوارم تا با نهايي شدن نتايج تمامي جلساتمان هر چه زودتر اين گزينه اعلام شود.
واعظ آشتياني با عدم تاييد و تكذيب نام مرفاوي براي سرمربيگري استقلال خاطرنشان ساخت: مطرح شدن نام مرفاوي را براي سرمربيگري استقلال نه تاييد مي كنم و نه تكذيب. از نظر من تمام مربيان فوتبال ايران تاييد شده هستند.
تنها چند روز ديگر به ما فرصت دهيد تا نام سرمربي را اعلام كنيم.
مدیر پذیرش فرابورس اعلام کرد:
استقلال و پرسپولیس ابهامات مالی را برطرف کنند/ واگذاری در فرابورس
مدیر پذیرش فرابورس گفت: به دلیل زیانده بودن باشگاههای فوتبال استقلال و پیروزی، امکان واگذاری این دو باشگاه در بورس اوراق بهادار وجود ندارد و آنها باید در ابتدا ابهامات مالی خود را برطرف کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمهدی علمالهدی روز شنبه با اشاره به مطرح شدن بحث واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: باشگاههای فوتبال استقلال و پرسپولیس پیش از واگذاری باید ابهامات موجود در صورتهای مالی خود را برطرف کنند.
وی با بیان اینکه شرایط پذیرش شرکتها در بازار فرابورس به مراتب سادهتر از بورس اوراق بهادار است، افزود: در بازار فرابورس این قابلیت وجود دارد که شرکتهای زیان ده هم وارد شده و سهامشان مورد داد و ستد قرار بگیرد. البته این شرکتها نباید مشمول ماده 141 قانون تجارت باشند.
وی در خصوص پذیرش باشگاههای دولتی استقلال و پرسپولیس در بازار فرابورس ابراز داشت: این دو باشگاه از لحاظ ارایه صورتهای مالی با مشکلات زیادی مواجه و همچنین، زیانده هستند. بنابراین امکان واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس در بورس اوراق بهادار وجود ندارد و باید از طریق مزایده یا عرضه در فرابورس در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرند که به نظر میرسد برای عرضه عمومی چنین باشگاههایی باید از جایی همانند بورس آغاز کرد.
مدیر پذیرش فرابورس اضافه کرد باشگاههای استقلال و پرسپولیس برای حضور در فرابورس باید پس از رفع ابهامات در صورتهای مالی، آنها را تهیه و منتشر کنند.
علمالهدی ادامه داد: به احتمال زیاد درصورت پذیرش دو باشگاه فوتبال استقلال و پرسپولیس در فرابورس، سهام آنها در بازار سوم عرضه شده و بسته به شرایط در یکی از بازارهای اول و دوم معامله میشود.
منبع : خبرگذاری مهر
واعظ: انتخاب مرفاوی را نه تایید میکنم و نه تکذیب
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت: هنوز براي انتخاب سرمربي تيم در حال مطالعه هستيم و به جمع بندي نهايي در اين رابطه نرسيده ايم.
"امير رضا واعظ آشتياني" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: هر چند که هر روز بر تعداد گمانه زني ها در رابطه با سرمربگيري استقلال افزوده مي شود اما، هنوز در اين رابطه به نتيجه و جمع بندي نهايي نرسيده ايم.
وي در خصوص زمان اعلام نام سرمربي تيم استقلال تصريح کرد: زمان اعلام سرمربي تيم نيز هنوز مشخص نيست و تنها اميدواريم که تا انتهاي اين هفته تمام بحث هايمان در اين زمينه به پايان برسد.
مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر دليل به تعويق انداختن اعلام نام سرمربي تيم تاکيد کرد: هيچ مشکل و دليل خاصي براي اين موضوع وجود ندارد و همانطور که گفتم اميدوارم تا با نهايي شدن نتايج تمامي جلساتمان هر چه زودتر اين گزينه اعلام شود.
واعظ آشتياني با عدم تاييد و تکذيب نام مرفاوي براي سرمربيگري استقلال خاطرنشان ساخت: مطرح شدن نام مرفاوي را براي سرمربيگري استقلال نه تاييد مي کنم و نه تکذيب. از نظر من تمام مربيان فوتبال ايران تاييد شده هستند. تنها چند روز ديگر به ما فرصت دهيد تا نام سرمربي را اعلام کنيم.
(خاک بر سر بروی خودش هم نمیاره قرار بود 4 روز پیش مربی مشخص بشه
بعد ژنرال رو متهم به دروغگویی میکنه!!!!!!)
خبر دیگه اینکه این واعظ یه تکونی به خودش داده و داره با مبعلی و کوشکی به توافق میرسه
ایمان مبعلی به استقلال نزدیکتر شد
ایمان مبعلی بازیکن ایرانی الوصل امارات که از مدتها قبل، مدنظر مسئولان باشگاه استقلال قرار گرفته بود، دوباره به این باشگاه نزدیک شد. مسئولان استقلال که از چندی پیش گفتوگوهای مقدماتی با مبعلی را آغاز کرده بودند، از تعطیلی مسابقات لیگ برتر استفاده لازم را برده و وارد گفتوگوهای جدیتر شدند. حضور نماینده واعظ آشتیانی و همینطور مشاور روابط بینالملل باشگاه استقلال نیز بیارتباط با همین مسئله نیست و حتی امکان دارد، به جز مبعلی بازیکنان دیگری نیز مدنظر استقلالیها قرار گرفته باشند. با توجه به اینکه احتمال جدایی تعدادی از بازیکنان استقلال وجود دارد، مسئولان این باشگاه قصد دارند نفراتی را جذب کنند که هم مقبولیت فنی داشته باشند و هم هواداران از آمدن آنها استقبال کنند.
منبع:خبر ورزشی
تأکید مدیران استقلال؛ مبعلى باید آبى پوش شود
استقلال براى بازیسازى خود در فصل آینده نیاز فراوانى به یک هافبک توپ پخش کن دارد زیرا با توجه به شناختى که از مجتبى جبارى وجود دارد، احتمال اینکه وى در طول فصل مسابقات فراوانى را به واسطه آسیب دیدگى از کف بدهد، وجود دارد. از طرف دیگر هنوز معلوم نیست که فابیو جان واریو هم در استقلال باقى خواهد ماند یا اینکه سرانجام به هدفى که از مدت ها قبل دنبال مى کند، دست یافته و پیراهن یک تیم عربى را بر تن خواهد کرد به همین دلیل مدیران باشگاه از مدت ها قبل به فکر آن هستند تا کارى کنند که سرشان بى کلاه نماند. همان طور که طى روزهاى گذشته نوشته بودیم؛ ایمان مبعلى از جمله نفراتى است که به صورت جدى مورد توجه استقلالى ها قرار دارد و ظاهراً طى روزهاى حضور این باشگاه در امارات توافقات شفاهى صورت گرفته تا رضایت ایمان به هر طریق ممکن براى حضور در جمع آبى پوشان جلب شود.
کلا این برنامه مزخرفترین برنامه ورزشیهمن فقط گزارشاتی رو که از اردوی تیما نشون میده رو میبینم.
یه نکته دیگه که مهر تاییدی بر چرت بودن این برنامه میذاره مسابقه پیام کوتاهشهاول سوالش میاد 5دقیقه بعد گلمکانی شروع میکنه به خوندنش و وقتی که همشو خوند باز 5دقیقه دیگه صورت سوالو نشون میدن تازه هر حرف سوالش با یه فونت و یه رنگه
در کل خیلی برنامه جوادیه مخصوصا با اون مجریه خنده دارش
فقط 90
اكبرپور: از تيم ملي قهر نكردهام
خبرگزاري فارس: مهاجم ملي پوش تيم فوتبال استقلال گفت: خبر قهرم از اردوي تيم ملي را تكذيب ميكنم.
سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره دليل ترك اردوي تيم ملي اظهار داشت: در بازي با الجزيره و استقلال از ناحيه مينيسك داخلي دچار آسيب ديدگي شدم و پس از مشورت با دكتر تيم ملي متوجه شدم به بازي مقابل كره شمالي نميرسم.
وي افزود: بايد دو هفته فيزيوتراپي كنم. با قطبي در اين باره حرف زدم و به او وضعيت پايم را توضيح دادم. او هم گفت به پايم فشار نياورم و به مداواي پايم بپردازم.
اكبرپور ادامه داد: با اجازه قطبي قرار است 10 جلسه زير نظر دكتر نوروزي تمرين كنم. بنابراين اينكه گفته شده است از اردوي تيم ملي قهر كردهام را تكذيب ميكنم.
اين مهاجم درباره اينكه براي عقد قرارداد با باشگاه استقلال تا به حال با او تماس گرفتهاند يا نه گفت: با استقلال قرارداد دارم و نيازي نيست كسي با من تماس بگيرد. من فصل بعد هم با استقلال هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)