اسلام وعرض ادب ..
1-آیا کسی که دراثر افزایش سنوات مجاز تحصیل اضافه خدمت خورده می تواند طزح پژوهشی بر داشته وکسر خدمت بگیرد؟
2-برای رشته حسابداری کدام سازمانها طرح کسرخدمت ارائه می دهند؟
باتشکر.لطفا کمکم نمایید..
اسلام وعرض ادب ..
1-آیا کسی که دراثر افزایش سنوات مجاز تحصیل اضافه خدمت خورده می تواند طزح پژوهشی بر داشته وکسر خدمت بگیرد؟
2-برای رشته حسابداری کدام سازمانها طرح کسرخدمت ارائه می دهند؟
باتشکر.لطفا کمکم نمایید..
آقا کسی خبر داره میان دوره ها تو نیروهای مختلف از کی داده شدن؟
پدافند سمنان تازه امروز ما رو ول کرد تا یک شنبه صبح هفته آینده.
این چند روز آخر از بس یه عده زیر فشار عصبی ندیدن خونواده هاشون و محیط تکراری پادگان بودن،کلی زد و خورد و دعواهای لفظی و فحش و فحش کاری داشتیم تو پادگان در حالی که قبلش اصلا ازین خبرا نبود.
پلیس +10 به منم همون لحظه ای که درخواستو ثبت کرد، برگه سبز رو داد
بیشتر از 3 ماه غیبت میره رو 6 ماه.
بستگی داره، دوستان میگن قسمتیش قابل بخشش هست ولی همش را نمی بخشن.
بله میشه 27 ماه ، اگه تو یگان اضافه نخورین.
قانونش واضجه، اگه غیبت داشته باشین نمیتونین کسر ایثارگری بگیرین.
معمولا برگه ای میاد که زمان و مکان کمیسیون اولیه را می نویسه.
شما اگه پدرتون خدمت جبهه (خدمت در زمان جنگ نه خدمت در مناطق درگیر) داشته باشه و متولد 72 و ماقبل بدون غیبت باشین، میتونید اقدام کنید.
قبلا اینطور بود که پدرتون میرفت اقدام میکرد و برگه کسر را میدادن و در سیستم ثبت میکردن الان خبر ندارم که این کار میشه و یا باید مثل کثر بسیج، بعد آموزش و مشخص شدن یگانتون درخواست میدین و یه برگه اشتغال به خدمت برای ان کار میدن تا اقدام کنن.
بعضی جاها کلا میان دوره نداره!
اولها که چیزی معلوم نمیشه، یواش یواش که سختی دیدین، با هم زندگی کردین، توقف رفت بالا و... خوب و بد مشخص میشه.
یک راه هست ۹۰٪ هم جواب می ده، بری پلیس +۱۰ بپرسی تعجیلی های این ماه کجا تقسیم شدند اگر این ماه ارتش بودنپ تعجیل بزن می افتی ارتش
سپاس بابت دو پاسخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه همون لحظه که دفترچه رو به پلیس بعلاوه ده میدی ثبت میکنن و تاریخ اعزامت مشخش میشه و 10 روز قبل تاریخ اعزامم محلش هم مشخص میشه (به من اینطوری گفتن).
دوتا سوال دیگه ؟
1 - واسه این وسایل که باید ببریم باید ساک مخصوص سربازی(مدل و رنگ لباس(match)) بگیریم ؟ آخه میگن تو سربازی یه ساک دیگه میدن بهمون !
2 - من کاردانی کامپیوتر دارم و امریه هم نگرفتم .خواستم بپرستم بعد آموزشی وظعیتم چی میشه ؟یعنی کجا میفتم و باید چیکار کنم ؟مدتش کمتره ؟
میگن اکثرا دانشگاه آزادی ها و غیر انتفاعی ها میفتن نیرو انتظامی
دولتی ها هم که کمترن ارتش
درسته ؟
1.نه لازم نیست مچ باشه اما کلا خیلی ساک بزرگ با خودت نبر هرچی کوچیک تر بهتر ...
2.چیز خاصی معلوم نیست و نمیشه همینجوری گفت
نه برادر من !! اصلا ارتباطی بین این دوموضوع نمیبینم ..زیاد به حرفهای این و اون توجه نکنید
من موندم ملت چه چیزایی می گن. یعنی اگه نظام وظیفه 1% همچین کاری بکنه. هیچ ربطی به دانشگاه و هیچ چیز دیگه ای نداره. فقط باید شانست خوب باشه تا جایی که می خوای بیفتی (البته در صورت نداشتن بند پ )
سلام. کسی اطلاعاتی از گواهی کفالت پدر و مادر برای انتقالی داره؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)