سلام دوستان. با توجه به اینکه قیمت دو کامپ فوکال 165 as با کامپ هلیکس e62c.2 یکیه. کدوم صدای بهتری میده
سلام دوستان. با توجه به اینکه قیمت دو کامپ فوکال 165 as با کامپ هلیکس e62c.2 یکیه. کدوم صدای بهتری میده
درود
اگر LPF روی یک آمپیلی80 باشه و روی پخش 50 و HPF روی همون آمپیلی80 باشه و روی پخش 100، کدوم دستگاه کات کننده اصلی فرکانسها است؟ پخش یا آمپیلی؟
سلام قربان
هر سه تای این کامپ ها در حالت پسیو، به دلیل اینکه کراس اور معمولی دارند و خازن های Cheap و رده پایینی توشون به کار رفته، صدای معمولی میدن.
مخصوصاً اگر با دک و آمپی که سرامیک داشته باشه درایو بشن، حتماً به سمت Crispy شدن و فلزی شدن در محدوده ی های رنج و Upper Mid-Range میرن. که اصلاً صدای جالبی نیست.
در حالت اکتیو مقداری صدا بهبود پیدا می کنه، اما اگر بازهم دک و آمپ تون سرامیک داشته باشه که اغلب آمپ ها و دک های امروزی مبتلا به این مرض لاعلاج هستند، صداتون ایده آل نخواهد بود.
در کل خیلی حساسیت نشون ندید، چون هر سه این مشکل رو دارند.
برای صدای خوب خیلی باید خرج کرد.
راجع به کواک های گرد، به نظرم فوکال از اسپیریت بهتره، ولی همون اسپیریت هم کافیه.
من با G4 بیشتر موافقم، چون بازارپسند تره و تو Review ها هم بهتر بوده. اون مواردی هم که فرمودید، مثل "جزئیات صدا و گرمی" با این آمپ ها به دست نمیاد.
باید برید سراغ Old School ها یا اینکه سمت های اند های امروزی.
به نظر من پولتون رو پای این طور آمپ ها هدر ندید، با G4 مقداری حجم صداتون بیشتر میشه ولی در کیفیت با آمپ داخلی GS820 فرق چندانی نمی کنه. بهترین کار استفاده از GS820 هست و آمپ داخلیش.
ضمناً اگر دل و جرأت جراحی پخش رو داشته باشید، میتونم معرفی کنم تا با اندک هزینه ای جراحیش کنید و صدای عالی ازش بگیرید.
دوستانی هستند که در این فروم این کار رو انجام دادند. میتونید ازشون سؤال بپرسید. (البته من این مورد رو به هر کسی توصیه نمی کنم، چون به درد کسی میخوره که میدونه داره چیکار می کنه)
ضمناً این کارها به تریچ قبای آقایونی که در مارکت از فروش دک و آمپ های آشغال درآمد زایی می کنند بر می خوره، بخاطر همین اغلب مسکوت نگهش می دارم.
درود
فوکال بهتره
درود
هر دو کات می کنند، هیچکدام اصلی نیست.
بهتره کات فرکانس رو از جایی بدید که دقیق تر عمل می کنه.
تست هم با گوش هست.
به صورت آزمون خطا امتحان کنید.
اگر از دو جا کات کنید، به طور مثال شیب 12- دسی بل بر اکتاو واقعی نخواهد بود و بیشتر خواهد بود و Q Factor مرتفع تر خواهد بود.
یه اشتباه رایجی هم که بین کاربران وجود داره اینه که خیال می کنند اگر از 80 هرتز لوپس فیلتر بدن، ابداً فرکانس های 81 و 82 و 83 و 84 و بالاتر رد نمیشن. در صورتی که کات فرکانس ها به صورت شیب هست.
یعنی سابووفری که با 12- دسی بل براکتاو از 80 هرتز کات شده، قطعاً فرکانس های 81 به بالاتر رو هم اجرا می کنه. ولی با دسی بل و حجم صدای کمتر. چون کات به صورت انقطاع کلی نیست، بلکه به صورت شیب هست.
هر چقدر از فرکانس کات دورتر میشیم، صدای فرکانس های کات شده کمتر به گوش می رسه.
امیر جان واقعا از اینکه با شما با این همه آگاهی صحبت میکنم لذت میبرم
خودم هم با توجه به تحقیقی که کردم آمپ داخلی GS820 آمپ توانمندی و خوش کیفیتی هست و کلا حدود 300 تومن یا بیشتر از پول همین پخش سونی پول آمپ داخلیش هست که کاملا هم با پخش هماهنگه و برای منی که صدا رو بیشتر از نصف ولوم نمیدم کاملا کافی بنظر میاد
اگر قابل جراحی باشه که واقعا عالیه
ممنون میشم بزرگواری کنید شماره این نصاب حرفه ای و کاربلد رو در پیغام خصوصی که میفرستم برای جراحی و خونریزی سمند بهم بدید
بازم سپاس بابت این همه کمکتون![]()
Last edited by dooste.man83; 12-05-2018 at 19:36.
دوست عزیز ممنون بابت پاسختون
شما چه امپی رو پیشنهاد می کنید؟ 702 کنوود چطوره ؟ فکر می کنید چند درصد کواک 7158 رو می تونه پر بکنه؟
کلا چیزی که من فهمیدم در مورد جنس صدای فوکال و هلیکس
هلیکس: صداش گرم تر و تفکیک بهتر و توییتر اش 10 تا 15 درصد بهتر عمل میکنه و وکال بهتر
فوکال : بیس بیشتر و میدرنج خیلی بهتر از هلیکس و صدای زنده تر
در کل فوکال یک پله بالاتر از هلیکس قرار میگیره ولی قیمتش خوب خیلی بیشتره که توی بازار افتضاح این روزا حداقل من رو راضی نکرد
هلیکس کلا در رده متوسط بازار قرار میگیره و از نظر اقتصادی فکر کنم بی رغیب توی بازار ترسناک الان باشه
Last edited by dooste.man83; 12-05-2018 at 22:43.
سپاس. میشه درباره اون شیب هم کمی توضیح بدی. درست میگم: هر چه عدد شیب بالاتر باشه صدای اون فرکانس بلندتره؟
مرسی از راهنماییت. میدرنج بهتر یعنی چی؟ صدای خواننده بیشتره ؟
بیس که نیاز ندارم چون ساب دارم. الان این دو مدل قیمتش تقریبا 700 به نظرت کدومو بخرم؟
خواهش میکنم
البته اینجا اساتید با تجربه ای مثل آقا امیر هستن ولی چیزی که توصیه میشه اینه که اگر ساب داری کامپوننت هلیکس بهترین انتخابه اگر نداری فوکال
هلیکس ها بیس خیلی نرمی دارن که ممکنه بعضی ها که دنبال صدای هیجانی هستن رو راضی نکنه
یک نکته دیگم اضافه کنم اگر موزیک رو خیلی بلند گوش میکنی فوکال انتخاب کن چون کلا با وجود توییتر مخصوص اش باند ها کنترل بهتری روی موزیک در ولوم های بالا دارن و دچار بهم ریختگی نمیشن
منظورم از وکال این نیست که وکال بلند تره بلکه واضح تره
میدرنج هم بحث اش خیلی طولانی هست و با یک سرچ ساده مطالب زیادی راجب این تقسیم بندی میتونید پیدا کنید
در آخر یک پیشنهاد بهتون میدم مدل باندتون رو در یوتیوب سرچ کنید و یک سری کلیپ هایی که هست رو ببینید و گوش بدید یک مقدار توی انتخاب و فهمیدن جنس صدای هر مدل ممکنه کمکتون کنه
Last edited by dooste.man83; 13-05-2018 at 23:27.
آقا امروز با یکی از دوستان رفتیم بهرام شاپ برای خرید
از اونجایی که باند 13 سانتی کلا قدرت خوبی نداره اونم جایی مثل درب سمند تصمیم گرفتم فوکال 130AC رو بردارم که پرتاب صدای بالاتری داره
و از اونور فوکال رو انتخاب کردم چون ساب ندارم و خودم علاقه داشتم بیس خوبی از سیستم تحویل بگیرم
و به اصرار بسیار زیاد این دوستم ( که آقا دلار گرون میشه الان نخری دیگه خریدش برات خاطره میشه و از این حرف ها .... ) یک آمپ هلیکس G4 هم خریدم
می خواستم باند عقب رو اینفینیتی 6913i استفاده کنم اما پشیمون شدم و تصمیم گرفتم اون رو هم از برند فوکال انتخاب کنم
الان بین انتخاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مردد شدم
از یک طرف تفکیک صدای 165AS فوق العاده هست و یک کامپوننت به تمام معنا هست ولی میترسم بیس اش نا امیدم کنه و از اونور 690AC بیس بهتری داره و این توییتر مقعرش که صدا در آخرین ولوم هم بهم نمیریزه
ممنون میشم در انتخاب کمکم کنید که سیستم کیفیتی باشه ولی با بیس قابل قبول
یک نکته دیگه اینکه برای سیم پک آمپلی فایر کلا چیزاهایی که توی بازاره همه ضایعاته !!!! جنس های چینی بی نام و نشان و اون هایی هم که اسم برند خورده بنظرم میاد قابل اعتماد نیست خیلی
یک برند سیم پک که تو بازار باشه و با کیفیت و پدر مادردار با قیمت حدود 200 و گیج 4 بهم معرفی کنید یک دنیا ممنون میشه
Last edited by dooste.man83; 13-05-2018 at 23:23.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)