بعد اینا trial هست یا full?
full ه فول
بازیهاش واقعا محشره.حتما بگیر
اگر خواستید می تونید از اینجا دانلود کنی .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست 116 .gif)
آقا حالا هر چی بشه یا قیمت بره بالا یا بیاد پائین نهایتا 20 تومن بالا پاوین میشه دیگه نه؟
.gif)
.gif)
اشتباه نکن به دلیل بالا و پایین شدن بستگی داره مثلا برای عید حدود 20 تا 50 تومن
برای -- دستگاه 30 تا 70
و برای کمیاب شدن کنسول 50 تا 100 تومن
قیمت ها رو شوخی کردم ولی بازار واقعی کنسول به همین شکلی که گفتم هست یعنی بود و در حال حاضر هست و خواهد بود .gif)
عزیزم شما 4 ماه پیش الیت میخریدی 320 الان باید 550 بخری...........
اینجا ایرانه............
یعنی شهری که...............gif)
مگه Ps2 الان از دور خارج شده ؟
از دور خارج نشده اما بازی ساز هاش یه خورده شول می جونبند الان جدید ترین بازی پلی 2 کشتی گج WWE All Stars هست .gif)
لعنتی .....!به جای اینکه با مرور زمان ارزون تر شه گرون تر هم میشه....
من هر وقت میرم طرف کنسول قیمتش میره تا آسمون....... .
راستی قیمتش نمیاد پایین در حد همون قیمتهای قدیمی....
خوب دوست عزیز طرفش نرو ملتی رو بد بخت کردی
شوخی کردم
به احتمال 50% میاد پایین اما مثل قبل نه به احتمال 50% هم همینجور می مونه
فکر نکنم دیگه قیمت مدل فت 360 بیاد پایین چون دیگه تولید نمیشه............
دقیقا درست می گید اون قضیه ای که قبلا گفتم همین بود دیگه که دوستان می گفتند امکان نداره .gif)
میگم این مورتال کامبت جدیده ، چه خفن بید
.gif)
حا خفن بید اما حال نمی ده
کمبد سگا یه چیز دیگه بود منظور اون لیست شخصیتاش هست چقدر زیاد بود.gif)
دوستان من چون تازه یه اسلیم گرفتم و اطلاعاتی ندارم ، 2 تا سوال داشتم.
1)آیا میشه سیو بازیها رو یه جوری به کامپیوتر انتقال داد هر وقت خواستیم ازشون استفاده کنیم ؟
2)این گیم پد دستگاه مثل PS3 نیست که به دستگاه وصل بشه و شارژ بشه ؟ آخه باتری قلمی می خوره !
ممنون
1) من خودم سیو بازی هام رو روی مموری دو گیگ می ریزم بعد به کامپیوتر وصل می کنم درون فلش یه پوشه به اسم Xbox360 هست که مخفی هست اون رو داخل سیستم کپی کنید بعد هم هر وقت خواستید دوباره اون رو داخل فلش کپی کنید وصل کنید به کنسول حله(توجه این فایل ها توسط خود کنسول به صورتی ذخیره شده که قابل جدا سازی یا اضافه شدن توسط کامپیوتر نیست و فقط با خود کنسول می شه ویرایشش کنید. منظورم به صورت دستی هست)
2) باطری شارژی (باطری قلمی شارژی) بهترین انتخاب هست و هزینه کمتری می خواد اما اگر بخوای یه باطری دسته اصل بگیری باید یه هزینه برابر با دسته پیاده بشی