الان فقط تا اونجایی که من میدونم تو آمریکا خدمت سربازی اجباری نیست و به داوطلبان خدمت در ارتش مث یه کارمند عادی حقوق میدن. ولی تو خیلی از کشورهای دیگه (من جمله کشورهای اروپایی) خدمت سربازی اجباریه.لطفا از خودتون حرف درنیارید !!!
کشورهایی که خدمت وظیفه عمومی ندارند:در کشور های بالا خدمت سربازی اجباری نیست و جوانان میتوانند به صورت داوطلبانه به استخدام ارتش حرفهای کشورشان در آیند. فراخوان [/COLOR]خدمت وظیفه عمومی در شرایط عادی غالباً در این کشورها وجود ندارد ولی حاکمان این کشورها احتمال این فراخوان در شرایط اضطراری را به هیچ وجه رد نمیکنند.دوستان این نقل قول و این بحث مال صفحه 5 تاپیک هست ، حالا چرا این زیر خاکی رو بیرون کشیدین نمیدونمالان فقط تا اونجایی که من میدونم تو آمریکا خدمت سربازی اجباری نیست و به داوطلبان خدمت در ارتش مث یه کارمند عادی حقوق میدن. ولی تو خیلی از کشورهای دیگه (من جمله کشورهای اروپایی) خدمت سربازی اجباریه.
ویکی پدیا اطلاعات خوبی نوشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشورهای مختلف در مورد سربازی یکی از وضعیتهای زیر رو دارن:
۱.۱ کشورهای بدون نیروی دفاعی
۱.۲ کشورهای فاقدخدمت اجباری
۱.۳ کشورهایی با خدمت اجباری در شرایط خاص
۱.۴ کشورهایی با خدمت یکساله یا کمتر
۱.۵ کشورهایی با ۱۸ ماه خدمت وظیفه
۱.۶ کشورهایی با خدمت غیر رزمی یا بدون سلاح
۱.۷ کشورهایی با خدمت انتخابی
۱.۸ کشورهایی با ترکیب خدمت وظیفه و داوطلبانه
۱.۹ کشورهایی با بیش از ۱۸ ماه خدمت وظیفه، بدون انتخابهای غیررزمی
۱.۱۰ کشورهایی که به زودی خدمت وظیفه عمومی را لغو میکنند
------------------------------
فقط بیست و چهار تا کشور از جمله ایران هست که بیشتر از 18 ماه خدمت وظیفه و بدون انتخاب های غیر رزمی دارن:
ارمنستان ، اسرائیل ، ایران ، بورکینافاسو ، تاجیکستان ، تایلند، ترکمنستان ، سائوتوم و پرنسیپ ، سنگاپور (به جز نیروی دفاع میهنی که بخشی از وزارت کشور است) ، سودان،سوریه،سومالی،قرقیزس تان،قزاقستان ،کره جنوبی،کره شمالی،کنگو (جمهوری دموکراتیک)،کوبا گینه،گینه استوایی ،لیبی ،مصر،موزامبیک ،ویتنام
1- چیزایی که صفحه اول نوشته معمولا کفایت میکنه ، تازه خیلی هاش مثل تاید و صابون و زیرپوش و شرت و حوله اینا هم اضافه است ، بعضی جاها خودشون همه رو میدن ولی شما محض احتیاط همینا رو ببر ولی دیگه لباس شخصی و اینا نبر که میمونه رو دستت ، یه مقدار پول نقد (بیشتر توی عابر بانک ببر) و بیشتر خشکبار و گردو و مغزیجات و قرص ویتامین ث ببریه سوال از دوستانی که سربازی رفتن :
من الان تاریخ رفتنم به سربازی مشخص شده 1-6-93 (مدرک کاردانی دارم) و پلیس بلاوه ده گفت ده روز قبلش محلش مشخص میشه که باید برم از پلیس بعلاوه ده جویا شم(دیگه خبری از پست و مست نیست همش الکترونیک شده ماشالاه).
حالا سوالم اینه که تو تاریخ 1-6 که باید برم پادگان :
1 - چه چیزهای باید با خودم ببرم (لازم)؟
2 - لباس و چکمه و ساک سربازی رو که خودشون میدن ؟ اگه اره بر فرض که لباس اندازم نبود کی و از کجا میتونم بدوزمشون ؟
3 - اگه بخوام کمپوت میوه با خودم ببرم بنظرتون خراب نمیشه ؟ و بقه چیزها مثل خرما و کشمش (که میگن تو سربازی حکم دپینگ داره) تو کیف خراب نمیشن ؟
4 - تو سرباز بهمون کمد میدن ؟چجور قفلی ببرم که کسی نتونه بازش کنه ؟
میدونم شاید سوال ها تکراری باشه و خیلی ها که سرباز رفتن حوسله جواب دادن به این سوال ها رو ندارن ولی لطفا جواب بدید جوابشون خیلی برام مهمه !
سپاس از اینکه این تاپیک رو ایجاد کردید
2-ما که رفتیم به اندازه یه ادم دو متری با 120 کیلو وزن هم لباس داشت ، پوتین 47 هم داشت ، احتمالا لباس اندازه ات هست ، اگه هم نبود و خواستی تنگ کنی ، توی اموزشی نه میزارن تنگ کنی و نه به نفع اته ، چون هرچی گشادتر باشه تو بشین پاشو و رژه و اینا راحتتری ، بعداز آموزشی میتونی ببری یه خیاطی درستش کنه واست
3-کمپوت و کنسرو رو خیلی جاها نمیزارن ببری تو(میگن احتمال داره توش چیزی جاساز کرده باشی) ، ولی خرما (اگه خرما خشک باشه) و آجیل و خشکبار نه خراب نمیشه
4-کمد میدن ولی کمدش خیلی جا نداره ، وسایل اضافی اگه ببری توش جا نمیشه ، قفل هم یه قفل متوسط کفایت میکنه