فکر نمیکنی عمدن میکنن چون بعضن مال من میره بالا میاد بالا روی 8 مگ بعد دوباره میاد رو 6400 دو تا هم نویز گیر وصل کردم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر نمیکنی عمدن میکنن چون بعضن مال من میره بالا میاد بالا روی 8 مگ بعد دوباره میاد رو 6400 دو تا هم نویز گیر وصل کردم
امروز VIP من وصل شد.
وضعیت سرعت
وضعیت پینگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته وضعیت نویز خط وخیمه ......
ولی فعلا اینجوری باشه ....اگه قطعی داشت زنگمی زنم دان استیم رو پایین بیارن...
![]()
خدمتت عرض کنم که اگه دقت کنی اینا سرویس هاشون محدوده....منظور از محدود بودن یعنی پهنای کمی در اختیار دارن و برای اولین بار هنوز راه اندازی شدن که به صورت محدود ثبت نام میشه و فراگیر نیست.....
دولتشونم دخالتی نمیکنه.....ولی خود شرکت ترجیه میده محدودیتی اعمال بشه......این چیزی نیست که تو سایت ببینی یا منبع بدم بهش....پاتو بزار اونور ترکیه یا هر جا که دلت میخواد....ثبت نام کن ... شرایط میخواد (ثبت نام کن...سفارش نه ها) اگه شرایط لازم برای ارائه نداشته باشین سرعت مورد نظر رو هم نمیتونین بگیرین.....
منم نگفتم مصارف علمی دارن.....ولی یه قشری باید با یه چیزی جدا بشن با قشر های دیگه که به نسبت زحمت هاشون بتونن بیشتر از امکانات جامعه استفاده کنن....بیشتر کشور های اروپایی هم همینجوریه.....
انگار شما میگی اینی که برا واردات خودرو کارت بازرگانی میخواد یه چیز غیر عادلانس و همه باید بتونن وارد کنن.....این غیر عقلیه متاسفانه....در صورتی هم که پهنای باندم محدود باشه همچین کاری نور علی نور میکنه وضعیتو....
داداش جوابتو تقریبا" تو جواب بالایی دادم...قشنگ بخون ثبت نام کن تحویل گرفتی سلام برسون.....همه جا و همه کس نمیتونن دست رسی داشته باشن.....و + که تازه راه افتاده پس کاملا" معلومه که فراگیر نیست....همونطور که تو خیلی از شهر های ایران هنوز 4G راه نیوفتاده....الان هر قدر میخوان پول بدن آیا براشون 4G راه میوفته!؟
بحث بیشتر تو پ.خ یا پروفایل....کاملا" بی ربط شد......
Last edited by Altairezio; 27-06-2015 at 18:47.
مخابرات وضعیتش بهتره !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگر امکان داره بگو شب چند گیک دانلود کردی - لیمیت داره یا نه ؟
من از بعد عید که مخابرات شروع کرد به مسخره بازی یه دانلود درست و حسابی نداشتم
محدودیت مسخره سرعت !!!
![]()
حسین بالاخره فهمیدی محدوده یا نه؟!میخوای بیام از نزدیک بفهمونم!؟![]()
سلام دوستان
تو این نسخه ی جدید کنترل پنل یوزرها چجوری میشه پسورد اتصال رو تغییر داد؟؟
خوب منم راه خودمو دارم جیگر
این دانلود دیشب و اینم پینگ الان : نزدیک 9 گیگ دانلود کردم ( هم با موبایل و هم پی سی )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)