ممنون آقا امیر بابت کمک هاتون
والا این GS820 بدون آمپ هم تا 42 وات RMS رو درایو میکنه
مشکل من با 10 سانتی اینه که حس میکنم بود و نبودش فرق خاصی نمیکنه چون من باند عقب ماشین 100 وات RMS هست و جلو 40 وات از اونجایی که آمپلی فایر هم ندارم که گین جلو و عقب رو دقیق تنظیم کنه حس میکنم کلا صدای باند جلو محو میشه
از طرف دیگه این سمند رو کلا نمیشه ازش صدای درست و حسابی در آورد این رو همه میگن
در مورد برشکاری درب هم بگم اگر روزی بخوام ماشین رو بفروشم رودری سمند یک جفتش فکر نکنم بیشتر از 200 تومن باشه درسته ؟
وقتی هم رودری رو عوض کنی دیگه معلوم نیست چه پدری از پشت درب در اومده

یا نهایت یک باند 16 بی کیفیت و ارزون روش میبندم تا پول همون 200 تومن رودری رو هم ندم
اما مشکل بزرگی که دارم اینه که نصاب کاربلد و منصف که حاضر باشه وقت بزاره و با دقت در رو برش بده یا از سر باتری سیم مثبت بکشه تا داخل کابین سراغ ندارم که ممنون میشم اگر شما یا کسی همچین کسی رو میشناسه در پیغام خصوصی بهم معرفی کنه
نکته بعدی اینه که اسپیکر 16 سانتی رو دقیقا کجای درب می خواد بزاره !!! چون یک قسمت عمده ی درب رو اون کلید های شیشه و جای دستمالی و ... گرفته و قسمت دیگه ی درب هم از پشت میله ی باز و بسته کردن قفل در ماشین قرار داره
تنها عکس هایی که راجب به نصب اسپیکر 16 سانتی دیدم هم نصب باند 16 جای اسپیکر 11 سانتی خودش بود که خیلی کار مسخره و ضایعی بود چون هم صدای باند خفه میشه هم کیفیت کلی صدای درون اتاق بشدت فاجعه میشه
با بالا پایین کردن داستان ها فهمیدم با دردسر بسیار میشه باند 13 روی درب جلوش بست اونم نظرم روی فوکال 130AC بود که بازم ارزش 520 هزار تومن رو بنظرم نداره با توجه به اینکه بازم اون صدایی که باید ازش در بیاد نمیشنوی مگر اینکه کیک پنل درست کنی
بعد اون بنظرم باز هلیکس E5X2 میمونه که اونم یک چیز کاملا منوسط هست که بیس اش نسبت به فوکال خیلی کمتره ولی صداش گرمتره
کلا یک ماه درگیر این یاند جلو هستم و دارم تحقیق میکنم ولی به نتیجه درستی نرسیدم