تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2316 از 2365 اولاول ... 131618162216226623062312231323142315231623172318231923202326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,151 به 23,160 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه باند جلوی سمند رو کلا قطع کنم و 4 تا باند 9613i و 6012i اینفینیتی دارم این ها رو روی تاقچه MDF ببندم و با آمپ G4 هلیکس و هدیونیت GS820 راه اندازی کنم ؟

یا همون 9613i برای عقب و یک هلیکس E5X2 برای درب جلو بدون آمپ و با هدیونیت GS820 راه اندازی کنم ؟

کدوم رو پیشنهاد میدید

ممنون

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..امیر جان یک سوال برایم پیش امده جهت اطلاعات عمومی خودم..
    کدام ساب توی بازار از نظر برند...
    صفحه دیافراگمش سبکترین صفحه و بالاترین حساسیت(sensibity) را دارد؟؟
    ساب خوب با داشتن ویژگی هایی که فرمودید هست.
    ولی قیمت شون فضایی هست.
    چون اکثراً دست ساز هستند.
    مثلاً گرندزیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلیدن
    داین آئودیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همگی ساب های های اند و با دقت بی نظیر هستند.
    ولی قیمتشون از 2/300/000 شروع میشه، با این وضع دلار بیشتر هم حساب کنید.

ویژگی مهم ساب های کیفیتی و دقیق، استفاده از ساندویچ PFP در صفحه شون هست.
    جالب هست بدونید که Kevlar علی رغم اینکه یکی از سبک ترین متریال ها هست، اما در ساب های High-End کیفیتی جایی نداره. چون کرکتر صوتی Kevlar به کاغذ و فوم نمیرسه.

ما متاسفانه از سابووفر درست استفاده نمی کنیم. فرکانسی هایی رو به سابووفر میدیم که تخصص اصلی اون نیست.
    همون طور که از اسم سابووفر معلومه، Sub یعنی فرکانس های خیلی پایین.
    تخصص سابووفر های حرفه ای در لوبیس هست و لوبیس عمیق بیش از اینکه وابسته به خود سابووفر باشه، وابسته به DAC و آمپ و سیم و باکس هست.
    در نصب های حرفه ای و مسابقات معروف دنیا مثل EMMA، سابووفر نباید بالای 50 هرتز رو اجرا کنه. در بدترین حالت، آخرین فرکانس اجرایی سابووفر 63 هرتز هست. (در سطح SQ)

اما در ایران شاهد این هستیم که کاربران فرکانس های زیر 100 هرتز رو به ساب میدن. دلیل این موضوع چیه؟
    بخاطر ضعف ووفر ها در اجرای 50 تا 100 هرتز.
    به عبارتی، چون ووفر رو درست درایو نمی کنیم و نمیتونیم میدبیس خوبی ازش بگیریم، جور ووفر رو سابووفر میکشه. (این باعث میشه که به یه سابووفر چابک، برچسب تنبلی بزنیم)
    معمولاً ووفر های 18 سانتی در بازه ی 50 تا 100 هرتز، بسیار بهتر عمل می کنند و به این ترتیب میتونیم با اطمینان خاطر، به سابووفر از 50 هرتز LPF بدیم.

داستان لوبیس، سخت ترین و طاقت فرسا ترین بخش سیستم صوتی هست. هر کسی بخواد لوبیس های اند بگیره، باید علم بالایی کسب کنه و صد البته...
    پول بسیار...

با درود

برای درب جلوی سمند LX دنبال یک باند کیفیتی هستم - باند عقب اینفینیتی 6913i هست و پخش هم سونی GS820
    حالا چند سوال :
    1- درب جلوی سمند اسپیکر 10 سانتیمتری که میدونم راحت جا میشه اما بنظرتون با برش اون قسمتی که زیر توری فلزی هست میتونم اسپیکر 13 سانتی هم توی جای خود فابریکی درب جلوی سمند جا بدم بطوریکه کیفیت صدا هم افت نداشته باشه یا برم سراغ همون اسپیکر 10 سانتی بهتره ؟( خودم قطعا دوست دارم 13 اینچی بزارم چون از این ایپیکر 10 سانتی نمیشه انتظاری داشت )

2- بهترین انتخابم نسبت به قیمت همین Helix Esprit E4X.2 هست یا بهتر از این هم میتونید پیشنهاد بدید ؟ اگر 13 سانتی بخوام ببندم چی پیشنهاد میدید؟

ممنون میشم پاسخم رو سریعتر بفرمایید تا تهیه کنم
    درود
    به نظر من ووفر 13 قابل قبول هست.
    اما اگر آمپ ندارید، پیشنهاد می کنم همون اسپیکر 10 سانتی رو استفاده کنید.
    ووفر 13 سانتی با 16 سانتی، یه کهکشان تفاوت صدا دارند.
    اگر قرار به برشکاری در باشه پس 16 سانتی نصب کنید. ووفر 16 سانتی درون درب سمند با کمی اذیت جا میشه.
    ولی به نظرم همون 10 سانتی رو استفاده کنید.
    مورد هلیکسی هم که فرمودید تست کردم، خیلی معمولیه. خودم کامپ 10 سانتیش رو روی سمند نصب کردم.

3. 2 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

درود
    به نظر من ووفر 13 قابل قبول هست.
    اما اگر آمپ ندارید، پیشنهاد می کنم همون اسپیکر 10 سانتی رو استفاده کنید.
    ووفر 13 سانتی با 16 سانتی، یه کهکشان تفاوت صدا دارند.
    اگر قرار به برشکاری در باشه پس 16 سانتی نصب کنید. ووفر 16 سانتی درون درب سمند با کمی اذیت جا میشه.
    ولی به نظرم همون 10 سانتی رو استفاده کنید.
    مورد هلیکسی هم که فرمودید تست کردم، خیلی معمولیه. خودم کامپ 10 سانتیش رو روی سمند نصب کردم.
    ممنون آقا امیر بابت کمک هاتون
    والا این GS820 بدون آمپ هم تا 42 وات RMS رو درایو میکنه
    مشکل من با 10 سانتی اینه که حس میکنم بود و نبودش فرق خاصی نمیکنه چون من باند عقب ماشین 100 وات RMS هست و جلو 40 وات از اونجایی که آمپلی فایر هم ندارم که گین جلو و عقب رو دقیق تنظیم کنه حس میکنم کلا صدای باند جلو محو میشه
    از طرف دیگه این سمند رو کلا نمیشه ازش صدای درست و حسابی در آورد این رو همه میگن

در مورد برشکاری درب هم بگم اگر روزی بخوام ماشین رو بفروشم رودری سمند یک جفتش فکر نکنم بیشتر از 200 تومن باشه درسته ؟
    وقتی هم رودری رو عوض کنی دیگه معلوم نیست چه پدری از پشت درب در اومده یا نهایت یک باند 16 بی کیفیت و ارزون روش میبندم تا پول همون 200 تومن رودری رو هم ندم

اما مشکل بزرگی که دارم اینه که نصاب کاربلد و منصف که حاضر باشه وقت بزاره و با دقت در رو برش بده یا از سر باتری سیم مثبت بکشه تا داخل کابین سراغ ندارم که ممنون میشم اگر شما یا کسی همچین کسی رو میشناسه در پیغام خصوصی بهم معرفی کنه

نکته بعدی اینه که اسپیکر 16 سانتی رو دقیقا کجای درب می خواد بزاره !!! چون یک قسمت عمده ی درب رو اون کلید های شیشه و جای دستمالی و ... گرفته و قسمت دیگه ی درب هم از پشت میله ی باز و بسته کردن قفل در ماشین قرار داره
    تنها عکس هایی که راجب به نصب اسپیکر 16 سانتی دیدم هم نصب باند 16 جای اسپیکر 11 سانتی خودش بود که خیلی کار مسخره و ضایعی بود چون هم صدای باند خفه میشه هم کیفیت کلی صدای درون اتاق بشدت فاجعه میشه

با بالا پایین کردن داستان ها فهمیدم با دردسر بسیار میشه باند 13 روی درب جلوش بست اونم نظرم روی فوکال 130AC بود که بازم ارزش 520 هزار تومن رو بنظرم نداره با توجه به اینکه بازم اون صدایی که باید ازش در بیاد نمیشنوی مگر اینکه کیک پنل درست کنی

بعد اون بنظرم باز هلیکس E5X2 میمونه که اونم یک چیز کاملا منوسط هست که بیس اش نسبت به فوکال خیلی کمتره ولی صداش گرمتره

کلا یک ماه درگیر این یاند جلو هستم و دارم تحقیق میکنم ولی به نتیجه درستی نرسیدم
    ییخشید زیاد نوشتم ولی دیگه خسته شدم می خوام سریعتر سیستم نصب بشه

ممنون از لطفتون
    Last edited by dooste.man83; 09-05-2018 at 13:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون آقا امیر بابت کمک هاتون
    والا این GS820 بدون آمپ هم تا 42 وات RMS رو درایو میکنه
    مشکل من با 10 سانتی اینه که حس میکنم بود و نبودش فرق خاصی نمیکنه چون من باند عقب ماشین 100 وات RMS هست و جلو 40 وات از اونجایی که آمپلی فایر هم ندارم که گین جلو و عقب رو دقیق تنظیم کنه حس میکنم کلا صدای باند جلو محو میشه
    از طرف دیگه این سمند رو کلا نمیشه ازش صدای درست و حسابی در آورد این رو همه میگن

در مورد برشکاری درب هم بگم اگر روزی بخوام ماشین رو بفروشم رودری سمند یک جفتش فکر نکنم بیشتر از 200 تومن باشه درسته ؟
    وقتی هم رودری رو عوض کنی دیگه معلوم نیست چه پدری از پشت درب در اومده یا نهایت یک باند 16 بی کیفیت و ارزون روش میبندم تا پول همون 200 تومن رودری رو هم ندم

اما مشکل بزرگی که دارم اینه که نصاب کاربلد و منصف که حاضر باشه وقت بزاره و با دقت در رو برش بده یا از سر باتری سیم مثبت بکشه تا داخل کابین سراغ ندارم که ممنون میشم اگر شما یا کسی همچین کسی رو میشناسه در پیغام خصوصی بهم معرفی کنه

نکته بعدی اینه که اسپیکر 16 سانتی رو دقیقا کجای درب می خواد بزاره !!! چون یک قسمت عمده ی درب رو اون کلید های شیشه و جای دستمالی و ... گرفته و قسمت دیگه ی درب هم از پشت میله ی باز و بسته کردن قفل در ماشین قرار داره
    تنها عکس هایی که راجب به نصب اسپیکر 16 سانتی دیدم هم نصب باند 16 جای اسپیکر 11 سانتی خودش بود که خیلی کار مسخره و ضایعی بود چون هم صدای باند خفه میشه هم کیفیت کلی صدای درون اتاق بشدت فاجعه میشه

با بالا پایین کردن داستان ها فهمیدم با دردسر بسیار میشه باند 13 روی درب جلوش بست اونم نظرم روی فوکال 130AC بود که بازم ارزش 520 هزار تومن رو بنظرم نداره با توجه به اینکه بازم اون صدایی که باید ازش در بیاد نمیشنوی مگر اینکه کیک پنل درست کنی

بعد اون بنظرم باز هلیکس E5X2 میمونه که اونم یک چیز کاملا منوسط هست که بیس اش نسبت به فوکال خیلی کمتره ولی صداش گرمتره

کلا یک ماه درگیر این یاند جلو هستم و دارم تحقیق میکنم ولی به نتیجه درستی نرسیدم
    درود
    به نظر من برشکاری نکنید.
    چون زاویه ی ووفر به سمت صورت نیست. (زاویه خیلی مهمه)
    اگر میخواهید خرج حسابی کنید، حرفه ای کار کنید، کیک پنل بسازید.
    با زاویه ی دقیق رو به صورت راننده. هر دو سمت.

شما همون 10 سانتی رو نصب کنید، بعداً هم که آمپ خریدید بهش HPF بدید. از 250 هرتز به بالا.
    از جلو وکال و های رنج بگیرید.

6. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه باند جلوی سمند رو کلا قطع کنم و 4 تا باند 9613i و 6012i اینفینیتی دارم این ها رو روی تاقچه MDF ببندم و با آمپ G4 هلیکس و هدیونیت GS820 راه اندازی کنم ؟

یا همون 9613i برای عقب و یک هلیکس E5X2 برای درب جلو بدون آمپ و با هدیونیت GS820 راه اندازی کنم ؟

کدوم رو پیشنهاد میدید

ممنون
    نظرتون راجب به این مورد چیه ؟

چون نمی خوام هزینه برای درست کردن کیک پنل و ... بکنم کلا دنبال کار تمیز و بی دردسر هستم
    Last edited by dooste.man83; 09-05-2018 at 13:22.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود مرتضی جان
    ساب خوب با داشتن ویژگی هایی که فرمودید هست.
    ولی قیمت شون فضایی هست.
    چون اکثراً دست ساز هستند.
    مثلاً گرندزیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلیدن
    داین آئودیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همگی ساب های های اند و با دقت بی نظیر هستند.
    ولی قیمتشون از 2/300/000 شروع میشه، با این وضع دلار بیشتر هم حساب کنید.

ویژگی مهم ساب های کیفیتی و دقیق، استفاده از ساندویچ PFP در صفحه شون هست.
    جالب هست بدونید که Kevlar علی رغم اینکه یکی از سبک ترین متریال ها هست، اما در ساب های High-End کیفیتی جایی نداره. چون کرکتر صوتی Kevlar به کاغذ و فوم نمیرسه.

ما متاسفانه از سابووفر درست استفاده نمی کنیم. فرکانسی هایی رو به سابووفر میدیم که تخصص اصلی اون نیست.
    همون طور که از اسم سابووفر معلومه، Sub یعنی فرکانس های خیلی پایین.
    تخصص سابووفر های حرفه ای در لوبیس هست و لوبیس عمیق بیش از اینکه وابسته به خود سابووفر باشه، وابسته به DAC و آمپ و سیم و باکس هست.
    در نصب های حرفه ای و مسابقات معروف دنیا مثل EMMA، سابووفر نباید بالای 50 هرتز رو اجرا کنه. در بدترین حالت، آخرین فرکانس اجرایی سابووفر 63 هرتز هست. (در سطح SQ)

اما در ایران شاهد این هستیم که کاربران فرکانس های زیر 100 هرتز رو به ساب میدن. دلیل این موضوع چیه؟
    بخاطر ضعف ووفر ها در اجرای 50 تا 100 هرتز.
    به عبارتی، چون ووفر رو درست درایو نمی کنیم و نمیتونیم میدبیس خوبی ازش بگیریم، جور ووفر رو سابووفر میکشه. (این باعث میشه که به یه سابووفر چابک، برچسب تنبلی بزنیم)
    معمولاً ووفر های 18 سانتی در بازه ی 50 تا 100 هرتز، بسیار بهتر عمل می کنند و به این ترتیب میتونیم با اطمینان خاطر، به سابووفر از 50 هرتز LPF بدیم.

داستان لوبیس، سخت ترین و طاقت فرسا ترین بخش سیستم صوتی هست. هر کسی بخواد لوبیس های اند بگیره، باید علم بالایی کسب کنه و صد البته...
    پول بسیار...
    سلام امیر جان خیلی خوب توضیح دادید وجالب در مورد فرکانس ..این برای من خیلی اموزنده بود حالا یک سوال دارم..
    من برای ساب ووفر از روی امپ سابسونیک را روی 25 تنظیم کردم که زیر 25 نزنه وبعد از روی پخش تنظیم می کنم تا 60 هزتر ساب بزنه..یعنی ساب از 25 تا 60 بزنه همین محدوده باشه...اما در مورد hpf این جوری نیست در اکثر پخشها.من با این سونی xb100bt فرکانس اولیه ووفر کامپ را روی 60 می گذارم اما نمی توانم فرکانس انتهایی را تعیین کنم که مثلا تا 5کیلو هرتز پخش بکنه یعنی میدبیس ومیدرنج فقط بزنه ؟؟؟؟و تویتر هم از 5کیلو تا 20 را بزنه....
    چون شما گفتید ووفرهای 18 سانتی از 50 تا 100 خوب میدبیس می زنند اما این رنج فرکانس چطوری تنظیم کنیم..فرکانس 100 تا اخر چطوری تنظیم کنیم..این خودش می شود کامپ 3 وی....
    Last edited by poloton7; 09-05-2018 at 20:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام امیر جان خیلی خوب توضیح دادید وجالب در مورد فرکانس ..این برای من خیلی اموزنده بود حالا یک سوال دارم..
    من برای ساب ووفر از روی امپ سابسونیک را روی 25 تنظیم کردم که زیر 25 نزنه وبعد از روی پخش تنظیم می کنم تا 60 هزتر ساب بزنه..یعنی ساب از 25 تا 60 بزنه همین محدوده باشه...اما در مورد hpf این جوری نیست در اکثر پخشها.من با این سونی xb100bt فرکانس اولیه ووفر کامپ را روی 60 می گذارم اما نمی توانم فرکانس انتهایی را تعیین کنم که مثلا تا 5کیلو هرتز پخش بکنه یعنی میدبیس ومیدرنج فقط بزنه ؟؟؟؟و تویتر هم از 5کیلو تا 20 را بزنه....
    چون شما گفتید ووفرهای 18 سانتی از 50 تا 100 خوب میدبیس می زنند اما این رنج فرکانس چطوری تنظیم کنیم..فرکانس 100 تا اخر چطوری تنظیم کنیم..این خودش می شود کامپ 3 وی....
    ببین کار کراس اور همینه. مثلا کراس فوکال من از 3.5 کیلو هرتز به بالا رو میده به توییتر و کمتر از اونو میده به ووفر . این کار رو با دو شیب 6 و 12 انجام میده. پس شما وقتی از پخش hpf میدی به کامپ عپلا فرکانس رو از مثلا 80 تا 3.5 کیلو محدود کردی.
    امیر خان میگه ووفر 18 سانتی فرکانسای بین 50 و 100 رو حوب میزنه . لازم نیست کامپو در این محدوده کات کنی. مثلا hpf بدی از 50 توان اجرای این فرکانسا رو هم داره. در همون حالت 2 وی.

10. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان من می خواستم فوکال 130AC بگیرم ولی الان یک مورد بهتر پیدا کردم

کامپوننت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بنظرم انتخاب بهتر و معقول تری هست با قیمت 300 تومن

اولا این انتخاب رو برای سیستم کیفیتی درب جلوی سمند تایید می کنید ؟ ( باند عقب هم اینفینیتی 6913i هست )

دوما این توییتر کامپوننت رو کجای درب باید بزارم تا بهترین صدا رو ازش بگیرم ؟ ( چون باید فاصله میدرنج و توییتر کمتر از 10 سانتی متر باشه و هرچی فاصله کمتر بهتر)

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by dooste.man83; 11-05-2018 at 14:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من می خواستم فوکال 130AC بگیرم ولی الان یک مورد بهتر پیدا کردم

کامپوننت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بنظرم انتخاب بهتر و معقول تری هست با قیمت 300 تومن

اولا این انتخاب رو برای سیستم کیفیتی درب جلوی سمند تایید می کنید ؟ ( باند عقب هم اینفینیتی 6913i هست )

دوما این توییتر کامپوننت رو کجای درب باید بزارم تا بهترین صدا رو ازش بگیرم ؟ ( چون باید فاصله میدرنج و توییتر کمتر از 10 سانتی متر باشه و هرچی فاصله کمتر بهتر)

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    درود
    در هلیکس، زیر سری اسپیریت نخرید. صداش خوب نیست.
    توئیتر رو میتونید با یه ترفندی روی در نصب کنید، روی چوب رودری سمند.
    ولی زاویه بهش بدید.

13. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

درود
    در هلیکس، زیر سری اسپیریت نخرید. صداش خوب نیست.
    توئیتر رو میتونید با یه ترفندی روی در نصب کنید، روی چوب رودری سمند.
    ولی زاویه بهش بدید.
    ممنون
    الان برای درب جلوی سمند LX بین کواک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کامپوننت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته اگر واقعا می ارزه کواک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چون قیمت این بالا هست )

شما نظرتون رو کدوم هست ؟

و مورد دیگه اینکه این آمپ هلیکس G4 بنظرتون بیشتر ارزش خرید داره یا کنوود 9400 ( مهم کیفیت و تفکیک صدا و جزئیات و گرمی صدا هست برام ) یا اینکه همین آمپ پخش خودم که سونی GS820 هست تا 42 وات RMS جواب میده کافیه ؟ ( باند عقب 100 وات RMS و جلو 50 وات RMS هست ولی من هیچ وقت بیشتز از 50 یا 60 درصد ولوم پخش رو نمیبرم )

ممنون میشم راهنمایی کنید امروز می خوام بخرم منتظر جواب شما و دوستان اهل صدا هستم
    Last edited by dooste.man83; 12-05-2018 at 13:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •