دوستانه اندیشه ای
128 نامحدود و 256 نامحدود چند تا سرعت داناود میده بهتون ؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانه اندیشه ای
128 نامحدود و 256 نامحدود چند تا سرعت داناود میده بهتون ؟؟؟؟؟
256 نامحدود تا 16گیگ سرعت دانلودش 120 کیلو هستش و بعد اون به حدو 20 تا 30 کیلو میرسه و 128 هم تا 8 گیک و.................
سلام من یه مشکلی دارم در رابطه با سرویس 256 نامحدوده اندیشه سبز خزر
اینه بعد از تموم شدن 16 گیگ وقتی سرعت به 20 یا 30 میرسه پاکت لاسه عجیبی پیدا می کنه که توی بازیه آنلاین اذیت می کنه مثل کانتر که این پاکت لاس تا 30% هم میره راه حلی داره یا باید isp تغییر بدم؟![]()
sharmande babat finglish
in moshkel ro man hata ghabl as 6gig ham daram 128 namahdood!! andisheh ye modatiye kheyli daghoone
جالب اینه که زنگ میزنی میگی همچین مشکلیو خیلی با زبون درشتی جواب میدنو میگن نههه کی میگه مشکل از شماست![]()
دوستان کسی صبانت منطقه 7 رشت داره؟ اگه دارین خوبه بده؟!! منظورم پینگ پایین و نداشتن پاکت لاس!
![]()
من صبانت دارم. تا حدود 1 ماه پیش که تازه اومده بودم خیلی عالی بود. الان یکم نوسان داره، وسط بازی ممکنه یهو شروع کنه time out دادن و یهو مسیر gateway رو عوض کنه، که خیلی رو اعصابه. ولی زیاد پیش نمیاد. البته واسه سرورهای داخلی مشکلی نداره.
با اینهمه از 3تا شرکت دیگه ای که داشتم یعنی مخابرات ، اندیشه، شاتل (به ترتیب از افتضاحترین به بهترین) بهتره. مقایسه فقط درباره ی کیفیت پینگ بود
na aziz 128 sorat 60 mide vali online game tatile!
من فقط مشکلم اینه که بعد پایان حجم محدودیتی 16گیگ که تو صبانت 20 گیگه بعد پایین آوردن سرعت نتم دچار پاکت لاس نشه! در این باره نمیدونید ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)