بله همه ی سرویس ها یعنی اکو و ارت شبانه رایگان دارن تازه ارت پنج شنبه جمعه هم رایگانه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله همه ی سرویس ها یعنی اکو و ارت شبانه رایگان دارن تازه ارت پنج شنبه جمعه هم رایگانه
از بچه هاي مشهد بيان نظر بدين كسي دانلود شب داره با چه سرعتي فاكيدم اين اينترنت ملي رو كه همه سايتا رو فيل كردن
سلام
سرویس های اکو شب ها از ساعت 1 تا 7 رایگانه و سرویس های آرت علاوه بر شبانه ، 5 شنبه و جمعه هم رایگانه
اینم اضافه کنم که سرویس های اکو 1 مگ و اکو 2 مگ فقط در شهر های اصفهان و شیراز و مشهد و کرج و چند تا شهر دیگه ، شبانه رایگان داره و فقط تا آخر تابستان
سرویس Art-home هم کلا نامحدوده با سرعت 64 کیلو بیت
art7 و art8 هم نامحدود هستن
عزیز ما اول دنبال این کار بودیم تو امضام هست دیدم جواب نمیده بعد هم شفاف سازی کردیم که این شرکت اونی نیست که ازش تعریف میشه تا کاربرانی مثل خودم من قربانی سیاستهای پلیدش نشن. ریپورت زدن برامون که من نماینده یک شرکت دیگم دارم تبلیغ سوء میکنم علیه این شرکت و بابت این قرمز پوش شدم. در صورتی که من داخل pm هم ختی به صراحت نمیگم از کدوم شرکت بگیرید و فقط وضعیت خودم و نمودار ترافیک مصرفیم رو نشون میدم یا تستهایی که کاربرای معتمد انداختند
به به شما این جا هم هستید؟ اونور هم دلخوشی از شاستل نداشتید.
اگر مودمتون همیشه روشنه بعید می دونم کسی بتونه از حجمتون استفاده کنه.
اون آموزش رو که تو بخش CBT هست رو خواندی به این موضوع بد بین شدی. در هر صورت اگر ip تو رو داخل pm بدین می تونم وضعیتتون رو چک کنم.
بهتره Du meter رو نصب کنی و درست تنظیم کنی تا حجمتون دستتون باشه.
به احتمال مشکل از سیستمتونه
من شبا باسرعت 60 70 دان میکنم
مرکز امام خمینی
آقا اين سه گيگ هديه به ما تعلق ميگيره ؟
سوم شهريور شروع دوباره هست براي من
كرمان هستم
سلام
منم روز اول همین مشکل داشتم و کلی شاکی بودم ولی بعد متوجه شدم ویندوز بدون اجازه من داره خودش اپدیت میکنه رفتم اینترنت سکیوریتی و اپدیت ویندوز خاموش کردم درست شد.
شما هم ماله خودت چک بکن شاید اشکال از همین باشه
می هش یک به من بگه من وقتی شب ها ساعت 3 وصل می شم
میرم یه فایل رو دانلود می کنم یا می گردم
وقتی هم یه نگاه به مصرف دوره می اندازم مصرف دوره ام زیاد شده و از اعتبارم کم شده می شه یکی برام دقیق توضیح بده؟
من 128 اکو دارم به من سه گیگ تعلق می گیره؟
و یه چیز دیگه کسی شماره دفتر نمایندگی مشهد رو نداره؟برای پشتیبانی![]()
دوستان من حتی با وی پی ان هم شبها نمیتونم با تورنت دانلود داشته باشم. چون در پستهای قبلی بعضی از دوستان میگفتند دانلود از تورنت با وی پی ان امکان پذیر است.
دقیقا از ساعت 1 به بعد سرعت تورنت صفر میشود . دوستان اگر امکان دارد راهنمایی کنند
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)