سلام
سرویس های اندیشه ی سبز خزر که نوشته محدودیت انتخابی یعنی چی ؟ بعضی نوشته محدودیت انتخابی و بعضی رو ننوشته
یعنی چی ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
سرویس های اندیشه ی سبز خزر که نوشته محدودیت انتخابی یعنی چی ؟ بعضی نوشته محدودیت انتخابی و بعضی رو ننوشته
یعنی چی ؟
مثلآ در سرویس 256 با 16 گیگ حجم تضمین شده, در سرویس عادی, این 16 گیگ یا بصورت روزانه (مثلآ 200 مگ با چندین برابر سرعت و بعد از اتمام, سرعت عادی میشه) یا ماهانه (مثلآ اول و وسط ماه 8 گیگ و بعد از اتمام, سرعت عادی میشه) هستند (هیچ کنترلی روش ندارید) اما در سرویس انتخابی, این 16 گیگ به 4 "ویتامین سرعت" (4 گیگ) تقسیم شدند و هر زمان که شما مایل باشید می تونید این ویتامین های سرعت رو از طریق سایت, فعال کنید تا سرعتتون چند برابر بشه (در یک کلام, 16 گیگ باارزشتون, بیخودی صرف وب گردی و... نمیشه و هر زمان نیاز به دانلود فایلی حجیم داشتید, با خیال راحت می تونید فعالش کنید)
خوب متوجه نشدم داداش
یعنی الان انتخابی رو بگیرم مثلا میخوام یه چیزی دان کنم بزنم سرعت زیاد شه بعد میتونم بزنم سرعت برگرده به همون سرعت کم ؟
تو انتخابی (مثلآ 256) بسته های افزایش سرعت 4 گیگی هستند (وقتی فعالشون میکنید تا دانلود 4 گیگ سرعتتون چند برابر میشه و بعد از اون, خود به خود به حالت عادی برمیگرده)درسته که 4 گیگ 4 گیگ باید فعالشون کنی ولی بازم خیلی بهتر از اینه که سرعتت وقتی که فایل حجیمی برای دانلود نداری, برای خودش بره بالا و وقتی که میخوای فایل حجیمی دانلود کنی سرعتت معمولی شده باشه. کلآ انتخابی, گزینه خیلی بهتری نسبت به حالت عادی هست
Last edited by X God of War X; 15-10-2015 at 17:14.
دوستان کسی از اندیشه همچین مشکلی نداره؟
الان یکی دو هفته ست که یه وقتایی مودم خود به خود ری استارت میشه. همیشه نیست ولی مثلا وقتی به سرور خارجی وصل میشم اینجوری میشه. یه بار مثلا تا یکی دوساعت هی قطع و وصل میکنه ولی یه بار چند ساعت بدون مشکل کار میکنه و به محض اتصال به سرور خارجی قطع میشه!!
پشتیبانی میگه شاید خط مشکل داره ولی خطم بوق آزاد داره بدهی هم ندارم!
- - - Updated - - -
دوستان کسی از اندیشه همچین مشکلی نداره؟
الان یکی دو هفته ست که یه وقتایی مودم خود به خود ری استارت میشه. همیشه نیست ولی مثلا وقتی به سرور خارجی وصل میشم اینجوری میشه. یه بار مثلا تا یکی دوساعت هی قطع و وصل میکنه ولی یه بار چند ساعت بدون مشکل کار میکنه و به محض اتصال به سرور خارجی قطع میشه!!
پشتیبانی میگه شاید خط مشکل داره ولی خطم بوق آزاد داره بدهی هم ندارم!
دقیق مشکل شما را بنده دارم از 2 هفته پیش برای خودم هم جای تعجب داره.
در ضمن مشکل در باز کردن صفحات وب دارم از 2 هفته پیش.
- - - Updated - - -
دقیق مشکل شما را بنده دارم از 2 هفته پیش برای خودم هم جای تعجب داره.
در ضمن مشکل در باز کردن صفحات وب دارم از 2 هفته پیش.
سرویس پاییزه آسیاتک
آ مثل آسیاتک
12 ماه
بالاترین سرعت
ترافیک 60 گیگ
ساعات 2 تا 8 صبح : 80 % تخفیف در استفاده
قیمت : 60 هزار تومان
ویژه ثبت نام اول
خرید آنلاین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس دفاتر فروش گیلان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by asiatechgil; 24-10-2015 at 17:16.
بچه های اندیشه, کسی مشکل کاهش سرعت نداره؟ برای من از 30 اومده روی 10-15
واقعآ مسخره هست, هی قیمت ها میره بالا و هی کیفیت میاد پائینمسئولین هم که هیچ کاری نمیکنند فقط بلدند حرف بزنند. مشکلات داخلی رو نمی تونند حل کنند بعد صحبت از شکستن انحصار اينترنت دنیا می کنند
![]()
منم چندروزه این داستانو دارم امروز شدیدتر شده
- - - Updated - - -
منم چندروزه این داستانو دارم امروز شدیدتر شده
محدودیت داخل شبکه چیه ؟
مثلا سایت x سرورش مال آسیاتک باشه ما بخوایم ازش دانلود کنیم سرعتمون مثلا رو 8 تا 9 مگه
رو بقیه هاستا همون سرعت استاندارد هست ؟
بینهایتم دارین ؟
Last edited by Angel Of Darkness; 27-10-2015 at 17:32.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)