تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2315 از 2376 اولاول ... 1315181522152265230523112312231323142315231623172318231923252365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,141 به 23,150 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قلعه‏نویی:به استقلال برمی گردم تا دین خودم را به هوادارانش ادا کنم
    سرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف....

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد.

امیر قلعه نویی در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد.

وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خوانده‌ام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بوده‌اند و به خاطر احترامی که برای شخص آقای زریبافان و اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصلی‌ام بازگشته و دین خود را به این تیم و هوادارانش ادا کنم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف دانسته و وظیفه خود می دانم تا زمانی که زنده هستم اگر برای استقلال مفید باشم با تمام وجود خود را وقف این تیم و هوادارانش کنم.

قلعه نویی در خصوص شایعه حضورش در فوتبال امارات گفت: روز چهارشنبه برای قبول سرمربیگری تیم‌های الوصل و بن یاس با مسئولان این دو باشگاه اماراتی مذاکرات طولانی داشتم اما با آنها به توافق نهایی دست پیدا نکردم. این امر مستلزم جلساتی دیگری است که بزودی با مدیران این باشگاه‌های اماراتی خواهم داشت.

وی در خصوص دیدار استقلال مقابل الجزیره امارات گفت: شرایط هر دو تیم به گونه‌ای بود که انگیزه کافی برای این دیدار نداشتند و دیدار سه شنبه شب بیشتر یک دیدار حیثیتی بود. متاسفانه ما با ترکیب ناقص به امارات رفتیم و مانند چند بازی گذشته در لیگ قهرمانان بدشانسی آورده و نتوانستیم پیروز میدان باشیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قلعه نوعى پیشنهاد 600 هزار دلارى بن یاس را رد کرد
    صبح دیروز در یکى از رستوران هاى دبى نمایندگان بن یاس با امیر قلعه نوعى نشستى را برگزار کرده و پیشنهادى براى یک فصل...

باشگاه بن یاس با قهرمانى در دسته اول امارات جواز حضور مجدد در رقابتهاى لیگ برتر این کشور را به دست آورد. این باشگاه که توان مالى چندانى ندارد پس از قطعى شدن حضورش در سطح اول رقابت هاى باشگاهى امارات باب مذاکره با برزنتى سرمربى تونسى جهت تمدید قرارداد را باز کردند اما این مربى باتوجه به کارنامه درخشانى که داشت از نظر مالى با مدیران باشگاه به توافق نرسید تا بن یاسى هابه دنبال یافتن مربى جدیدى باشند.
    از آنجا که قرارداد امیر قلعه نوعى با استقلال به پایان رسیده و او رسماً از قهرمان لیگ ایران پس از بازى با الجزیره خداحافظى کرد مدیران بن یاس از حضور او در امارات نهایت استفاده را برده و مذاکراتى با موفقترین مربى دهه اخیر استقلال انجام دادند تا رضایت او را براى نشستن بر روى نیمکت بن یاس جلب کنند.
    صبح دیروز در یکى از رستوران هاى دبى نمایندگان بن یاس با امیر قلعه نوعى نشستى را برگزار کرده و پیشنهادى براى یک فصل به سرمربى اسبق استقلال ارائه دادند اما در نهایت طرفین به توافق نرسیدند و حضور قلعه نوعى درا ین تیم اماراتى کاملاً منتفى شد. طبق شنیده هاى ما با وجود پیشنهاد مالى خوبى که بن یاس به قلعه نوعى داد اما مدیران باشگاه بر سر سایر شرط و شروط هاى این مربى مبنى بر جذب مهره هاى خارجى و... به توافق نرسیدند تا آنها به دنبال مربى دیگرى باشند. امیر قلعه نوعى با تأیید مذاکره با بن یاس تصریح کرد پیشنهاد مالى شان خوب بود اما من خواسته هاى خود را به آنها ارائه دادم و مقرر شد آنها تصمی مگیرى کنند گرچه احتمال همکارى ام با آنها بسیار ضعیف است. به هر ترتیب امیر قلعه نوعى عصر امروز به تهران بازگشت تا ظرف یکى دو روز آینده در نشستى با مدیران سپاهان مذاکرات نهایى را انجام داده و با امضاى قرارداد رسماً هدایت محبوب ترین تیم نصف جهان را برعهده گیرد.
    گفتنى است از کریم بوستانى به عنوان واسطه مذاکره مدیران بن یاس با امیر قلعه نوعى نامبرده مى شود گرچه تلا شهاى او هم براى توافق دو طرف بى نتیجه بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا امروز داشتم داشتم توی نت دنبال اخبار استقلال میگشتم
    یه خبرگذاری پیدا کردم که باید منو به عنوان کاشف اش ثبت کنن
    خداییشم همه ی خبرهاش درجه یک بود
    اینم یکی از خبرهاش (مشت نمونه ی خروار)

پرسپولیس : سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد. ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد. وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خوانده‌ام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بوده‌اند.

و به خاطر احترامی که برای شخص آقای زریبافان و اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصلی‌ام بازگشته و دین خود را به این تیم و هوادارانش ادا کنمسرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف دانسته و وظیفه خود می دانم تا زمانی که زنده هستم اگر برای استقلال مفید باشم با تمام وجود خود را وقف این تیم و هوادارانش کنم.

تنها كاربران ثبت نام شده ميتواند نظرات خود را ارسال نمايند.
    لطفا وارد سايت شويد و يا ثبت نام نماييد.

منبع: پرسپولیس نیوز

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

قلعه‏نویی:به استقلال برمی گردم تا دین خودم را به هوادارانش ادا کنم
    بالاخره تکلیف چیه؟
    مسخره بازی هاشون هنوز هم ادامه داره
    این واعظ آشغال نشون داد که هیچی بارش نیست
    این همه از نظم و انضباط دم میزد ولی الان بعد 3 روز که قول داده بود هنوز هم مربی رو معرفی نکرده
    من شرط میبندم واعظ مشکل روحی روانی داره (فکر کنم سادیسم)
    آخه تو در چه جایگاهی هستی که احساسات میلیون ها استقلالی رو به بازی میگیری !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا امروز داشتم داشتم توی نت دنبال اخبار استقلال میگشتم
    یه خبرگذاری پیدا کردم که باید منو به عنوان کاشف اش ثبت کنن
    خداییشم همه ی خبرهاش درجه یک بود
    اینم یکی از خبرهاش (مشت نمونه ی خروار)

پرسپولیس : سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد. ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد. وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خوانده‌ام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بوده‌اند.

و به خاطر احترامی که برای شخص آقای زریبافان و اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصلی‌ام بازگشته و دین خود را به این تیم و هوادارانش ادا کنمسرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف دانسته و وظیفه خود می دانم تا زمانی که زنده هستم اگر برای استقلال مفید باشم با تمام وجود خود را وقف این تیم و هوادارانش کنم.

تنها كاربران ثبت نام شده ميتواند نظرات خود را ارسال نمايند.
    لطفا وارد سايت شويد و يا ثبت نام نماييد.

منبع: پرسپولیس نیوز

فکر کردن حمید درخشانه که بیاد التماس کنه!!!!!!!!!
    (من پول نمیگیرم اگه قهرمان شدیم 2 برابر میگیرم)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

علیرغم ابراز تمایل چند باشگاه ایرانی و اماراتی؛
    قلعه نويي در انتظار بهترين پيشنهاد

پس از بازگشت تيم فوتبال استقلال از امارات قلعه نويي در اين كشور ماند و امروز به ايران بازمي‌گردد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، امير قلعه نويي كه دليل حضور خود در دبي را مذاكره با تي هاي اماراتي اعلام كرده ‌است منتظر بهترين پيشنهاد از سوي تيم هاي اماراتي است و در غير اين صورت به ايران بازگشته و مذاكره با سپاهان را ادامه مي‌دهد.

به گفته يكي از نزديكان قلعه نويي بازگشت وی به ايران و پيوستن به سپاهان محتمل‌ترين گزينه‌اي است كه براي سرمربی سابق استقلال مي‌توان متصور شد. اما برخي از منتقدان وي نيز معتقدند، قلعه نويي تا امروز صبر كرده تا آسيايي شدن سپاهان قطعي شود و سپس با اين تيم قرارداد امضا كند و در غير اين صورت به ديگر پيشنهادات خود جواب خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

براي نهايي شدن مذاكرات
    قلعه‌نويي فردا راهي اصفهان مي‌شود

خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال براي نهايي شدن مذاكرات خود با مسئولان باشگاه سپاهان فردا راهي اصفهان مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي كه در بازي با الجزيره براي آخرين بار روي نيمكت استقلال نشست فردا راهي اصفهان مي شود تا با مسئولان باشگاه سپاهان براي نهايي شدن مذاكرات صحبت كند.
    اين مربي كه بعد از بازي با الجزيره از كاروان استقلال خداحافظي كرد راهي دبي شد.
    وي پيش از اين با مسئولان باشگاه بن ياس امارات مذاكراتي داشته است و گفته مي شد از تيم هاي عجمان و الامارات نيز پيشنهاداتي دارد.
    وي فردا در حالي با مسئولان سپاهان قرار دارد كه گفته مي شود با مسئولان اين تيم اصفهاني به توافق رسيده است و فردا براي عقد قرارداد راهي اصفهان مي شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پرونده قلعه نويي بسته شده است
    سرمربي جديد، علامت سوال بزرگ استقلال!

انتظار مي رفت سرمربي استقلال تهران پس از ديدار مقابل الجزيره امارات معرفي مي شود، اما بازهم جانشين قلعه نويي معرفي نشد تا کماکان نام سرمربي فصل آينده استقلال تهران به مانند علامت سوال بزرگي باقي بماند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" درابتداي هفته آينده اعضاي هيات مديره استقلال تهران به همراه رييس مجمع اين باشگاه تشکيل جلسه خواهند داد تاسرمربي جديد را معرفي کنند. برگزاري اين جلسه در حالي است که انتظار مي رفت صمد مرفاوي به عنوان سرمربي معرفي شود اما اين امر صورت نگرفت.
    جالب اينکه در کوران انتخاب سرمربي جديد استقلال تهران، روز چهارشنبه مصاحبه اي از قول زريبافان مبني براينکه قلعه نويي را دراستقلال حفظ مي کنيم روي خروجي يکي از خبرگزاري ها قرارگرفت اما رييس مجمع باشگاه استقلال اين مصاحبه را تکذيب کرد تا مشخص شود پرونده ماندن قلعه نويي در استقلال بسته شده است.
    بدين ترتيب انتظار مي رود هفته آينده سرمربي جديد استقلال تهران که به احتمال زياد مرفاوي است معرفي شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شنبه مشخص مي شود؛
    آشتياني يا قلعه نويي در استقلال !؟

با وجود اينكه قلعه نويي رسما اعلام كرده از استقلال جدا مي‌شود، هنوز احتمال بازگشت وي به اين تيم محتمل است و با این شرایط شاید به زودی تغییر و تحولات مدیریتی در این باشگاه رخ دهد .

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، مسئولان باشگاه استقلال اعلام كرده‌ بودند پس از ديدار با الجزيره امارات مربي فصل آينده اين تيم را معرفي مي‌كنند تعويق اعالم مربي فصل آينده شايعاتي را بوجود آورده است. برخي معتقدند به دليل مخالفت تعدادي از اعضاي هيئت مديره اين باشگاه با گزينه مرفاوي كه خواهان بازگشت قلعه نويي بودند اين معرفي صورت نگرفته است و قرار است در جلسه‌اي براي آخرين بار اين موضوع به طور كامل بررسي شود. به نظر مي رسد جلسه مذكور فردا(شنبه) در باشگاه استقلال برگزار خواهد شد و تصميم نهايي در مورد بازگشت قلعه نويي و يا معرفي مربي جديد گرفته شود. از آنجا كه امير قلعه نويي اعلام كرده نمي‌تواند با آشتياني همكاري داشته باشد، مديرعامل اين باشگاه نيز ادامه همكاري خود با قلعه نويي را ميسر نمي داند و حضور هر يك از اين افراد در باشگاه استقلال موجب خواهد شد ديگري از استقلال جدا شود. با اين حساب در صورتي كه جدايي قلعه نويي از استقلال قطعي شود مربي فصل آينده فردا معرفي خواهد شد و در صورت بازگشت قلعه نويي به استقلال بايد منتظر استعفاي آشتياني از سمت خود باشيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حیدری در گفت و گو با پانا:
    دوست دارم در اروپا بازی کنم نه امارات

خبرگزاری پانا: هافبک استقلال گفت: از چند تیم اروپایی و امارتی پیشنهاد دارم اما دوست دارم در اروپا بازی کنم.

خسرو حیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی پانا ضمن بیان مطلب فوق گفت: من از تیم های اماراتی و چند تیم اروپایی پیشنهاد بازی دارم اما هنوز چیزی صد در صد نشده است.

وی افزود: من برای تمدید قراردادم با استقلال هیچ مذاکره ای نداشتم چرا که فعلا یک سال دیگر قرارداد دارم اما اگر بخواهم جدا شوم باید با رضایت باشگاه باشد.

هافبک استقلال تصریح کرد: دوست دارم در اروپا بازی کنم. چون چیزی قطعی نشده نمی توانم اسم کشورهای اروپایی که به من پیشنهاد کرده اند را بگویم اما فیلم بازی های خود را به آن ها داده ام.

حیدری در پاسخ به این سوال که اگر بخواهید بین استقلال و امارات یکی را انتخاب کنید، کدام است، گفت: اصلا به این موضوع فکر نکرده و نمی کنم. فعلا تمام فکرم به سه بازی تیم ملی معطوف است چرا که قصد دارم در ترکیب اصلی بازی کنم.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد همیشه وجود دارد اما مهم این است که آدم بهترین را انتخاب کند. من دوست دارم سر فرصت انتخابی درست داشته باشم.

هافبک استقلال با اشاره به بازی مقابل الجزیره افزود: بازی مهمی نبود به خاطر این در نیمه اول انگیزه نداشتیم و خوب بازی نکردیم. وقتی در نیمه دوم گل خوردیم بازی حیثیتی شد و اگر بازی 5 دقیقه بیشتر ادامه داشت، پیروز می شدیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •