سایت اندیشه برای شما باز میشه دوستان ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سایت اندیشه برای شما باز میشه دوستان ؟
نه ذاداش حدود یکی دو هفته هست اندیشه داغون شده چه مرگش شده باز افت سرعت و قطع و وصلی داره
و الا اینا میگن خوب شده ما که چیزی ندیدیم پشتیبانیم فقط آپارات شعرو ور و دانلودهارو میشناسه انگار ما اینترانت داریم چی بگم :
Last edited by Angel Of Darkness; 13-10-2015 at 22:51.
داشتم با آلمانیه چند دقه پیش بازی میکردم 2 بار دی سی شدم بعد بازی گفت چرا هی دی سی میشی جایی میری ؟
گفتم time out دارم
گفت چی هست ؟
براش توضیح دادم
بعد گفتم سرعت نتت چنده ؟
گفت 6000
گفتم unlimited
گفت منظورت اینه هر چی بخوام میتونم استفاده کنم ؟
گفتم آره
گفت مگه جور دیگم داریم ؟
بهش گفتم من 128 دارم 6 گیگ فک کنم باورش نشد
گفت like a hell
من گفتم hell نه like andisheh sabz khazar like....like....like
البطه تو دلم
دیگه بلد نبودم بگم برا همین نت کوفتی چقد پول میدیم چقد منت سرمون میزارن حرفم نمیشه زد اصلا خوشبختی از درو دیوار رو سرمون میباره
Last edited by Angel Of Darkness; 11-10-2015 at 00:47.
سرعت داخل و خارج برام یکیه نها مشکلش هزینه زیادشه رفته رو اعصابم تقریبا برشکستم کرده
فیلم سینمایی یک گیگی حدود یک ربع کمتر طول می کشه پینگم که لیگ اف لجند سرور اروپا غربی بازی میکنم حدود 120 هست تایم اوتم مثلا هر بازی چهلو پنج دقیقه ای تنها دوبار مثلا می بینم که دو سه ثانیه کلیک کردنام نمی ره بعد درست می شه
- - - Updated - - -
سرعت داخل و خارج برام یکیه نها مشکلش هزینه زیادشه رفته رو اعصابم تقریبا برشکستم کرده
فیلم سینمایی یک گیگی حدود یک ربع کمتر طول می کشه پینگم که لیگ اف لجند سرور اروپا غربی بازی میکنم حدود 120 هست تایم اوتم مثلا هر بازی چهلو پنج دقیقه ای تنها دوبار مثلا می بینم که دو سه ثانیه کلیک کردنام نمی ره بعد درست می شه
سلام دوستان شاتل هنوز دانلود رایگان شبانش محدوده یا هرچی دلمون خواست میتونیم دانلود کنیم؟بعد اینکه سرعت دانلود شبانش چنده؟میخوام اندیشرو جمع کنم.
ویرایش:الآن پرسیدم از پشتیبانیش و گفتن محدود میشه بعد از یه حجم از دانلود.![]()
Last edited by Fashion Mankan; 11-10-2015 at 19:25.
یه نصف روز به من این سرویسو بدن کل نت ایرانو دانلود میکنم![]()
سلام. دوستان اندیشه ای به یه مشکل عجیبی خوردم. الان دو سه روزه که وقتی می خوام فایلی دانلود کنم(از هر سایتی) قابلیت ادامه دانلود نداره و در نتیجه با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه. کسی مشکل مشابه داره؟ یا اصلا میدونه چرا اینطوری میشه؟
نه دوست عزیز من مشکلی ندارم IDM آپدیت هست؟
بله اخرین نسخه هست . با دو تا دانلود منیجر دیگه هم امتحان کردم مشکل مشابه داشتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)