تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2313 از 4105 اولاول ... 1313181322132263230323092310231123122313231423152316231723232363241328133313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,121 به 23,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پس یعنی درجه ارتش از ناجاو سپاه هم کمتر شد؟!

نه به اون شوری و نه به این بی نمکی...

من خودم حدود 2 ماه به صورت کمکی اون هم در بدترین زمان (عید) پلیس راه را تجربه کردم، البته ما چون درجه دار بودیم مثل همون نیروی های عادی پلیس راه به کار گرفته شدیم (که کاملا هم غیر قانونی بود ولی کی بود گوش کنه!)، واقعا سخت هست و ضرب کاری خیلی بالایی داره، لیسانس و فوق لیسانس روزها مراقب راه هستین و شبها پست میدین، بعضی روزها هم سرنشین گشت هستین و...

چه راهور چه پلیس راه از مزخرف ترین یگان های ناجا هستن که اگه اولویت بندی بخوایم بکنیم راهور از پلیس راه بهتره.

نکته 1: البته اگه شما آشنا در قرار گاه استان داشته باشین و یا فرمانده اون پلیس راه و... آشناتون باشه مطمئنا خیلی بهتر میشه.

نکته 2: مودی که من در پلیس راه آ.شرقی دیدم این بود که 3-4 ماه یکبار یگانن عوض میشد، مثلا شما 3-4 ماه نزدیک شهرت تبریز بودی و بعد میدادن 100 کیلومتر دورتر و...
    سلام..کسی هست منو راهنمایی کنه...من پدرم 24 ماه تو امادگاه زنجان خدمت کرده ...6 ماه هم تو لشکر 24 ارمیه..من میتونم از کسری جبهه استفاده کنم ایا؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستای گلم کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟ اصلا میشه از امادگاه کسریی خدمت گرفت چون پشتیبانی جبهه بودن یا نه؟؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ای بابا .. حالا از لحاظ عملی و کاری چقدر فرق میکنه؟
    باید بطور کامل داخل پادگان باشن و کارهای دیگه مثل نظافت و ... باید انجام بدن
    پس یعنی درجه ارتش از ناجاو سپاه هم کمتر شد؟!

نه به اون شوری و نه به این بی نمکی...
    ولی حدود 30 درصد گفتن ستوانسومی میدن مابقی گروهبان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام..کسی هست منو راهنمایی کنه...من پدرم 24 ماه تو امادگاه زنجان خدمت کرده ...6 ماه هم تو لشکر 24 ارمیه..من میتونم از کسری جبهه استفاده کنم ایا؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
    اولا برایی گرفتن کسر جبهه باید متولد 72 و ماقبل بدون غیبت باشین.

دوما مکان های درگیر در زمان جنگ مشخص هست ،ریز اینها هم دست ما نیست که دقیقا بگیم میتونید بگیرین یانه ولی من زنجان را احتمال نمیدم شاید ارومیه را بشه گرفت که البته اون هم چیزی حدود 1 ماه شاید بدن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پارتی من گفته که تنها کاری که میتونه برام بکنه اینه که سفارش منو به فرمانده گردانمون بکنه تا نمرات بالاتری بهم بدن ... تازه این پارتی را با هزار بدبختی پیدا کردم

حالا با این شرایط من چیکار کنم؟ اصلا نمرات پایان دوره توی تقسیمات بعد از آموزشی تاثیر داره؟

خواهشا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم کسایی که کارشناسی ارشد قبول میشن و مثلا فردا تاریخه ثبت نام دانشگاست و الان مشغول خدمتن دقیقا چه کارایی برای دریافت معافیت تحصیلی و ترخیص باید انجام بدن؟
    ممنون میشم دقیق توضیح بدید
    با تشکر

7. این کاربر از m.miri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

پارتی من گفته که تنها کاری که میتونه برام بکنه اینه که سفارش منو به فرمانده گردانمون بکنه تا نمرات بالاتری بهم بدن ... تازه این پارتی را با هزار بدبختی پیدا کردم

حالا با این شرایط من چیکار کنم؟ اصلا نمرات پایان دوره توی تقسیمات بعد از آموزشی تاثیر داره؟

خواهشا کمک کنید
    خیر تاثیری نداره.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم کسایی که کارشناسی ارشد قبول میشن و مثلا فردا تاریخه ثبت نام دانشگاست و الان مشغول خدمتن دقیقا چه کارایی برای دریافت معافیت تحصیلی و ترخیص باید انجام بدن؟
    ممنون میشم دقیق توضیح بدید
    با تشکر
    شما تشریف ببرید دانشگاه خودشون کارها رو انجام میدن ..و راهنمایتون میکنند

10. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما تشریف ببرید دانشگاه خودشون کارها رو انجام میدن ..و راهنمایتون میکنند
    ممنون,اینطوری که خودم میدونستم جناب
    من یه جا خوندم که باید از محل خدمت گواهی اشتغال به خدمت ببری که این خودش 2 روز زمان میبره حداقل, میخواستم بدونم که آماده باشم و اگه میخواد زودتر اقدام کنم و ...
    اگه کسی اینکارو کرده ممنون میشم یه راهنمایی کنه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون,اینطوری که خودم میدونستم جناب
    من یه جا خوندم که باید از محل خدمت گواهی اشتغال به خدمت ببری که این خودش 2 روز زمان میبره حداقل, میخواستم بدونم که آماده باشم و اگه میخواد زودتر اقدام کنم و ...
    اگه کسی اینکارو کرده ممنون میشم یه راهنمایی کنه
    دوست من حالا اگر دوستان اطلاع دقیق تر داشتند اعلام میکنند اما ...
    خیر .. اگر مثل سال قبل باشد و قانون تغییر نکرده باشه نیازی به گواهی اشتغال به خدمت نیست
    شما تشریف میبرید دانشگاه با مدارک شناسایی مثل کارت ملی و شناسنامه ..قسمت امور نظام وظیفه
    بهشون میگید که سربازید و یک نامه ترخیص براتون مینویسند به نظام وظیفه.. نظام وظیفه نامه میزنه به یگانتون که شما رو ترخیص کنه و نامه رو تحویل یگان خدمتی میدین و ترخیص..

مراحل اینجوری هست مراجعه به دانشگاه >> نامه به نظام وظیفه >> نامه به یگان = ترخیص

13. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •