عجب! سرعت منم دقیقا 440
این مخابرات هیچ چیزش رو حساب کتاب نیست! فردازنگ میزنم ببینم چی میشه!
دوست عزیز سرعت دانلود شما با سرویس 2 مگ چنده؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عجب! سرعت منم دقیقا 440
این مخابرات هیچ چیزش رو حساب کتاب نیست! فردازنگ میزنم ببینم چی میشه!
دوست عزیز سرعت دانلود شما با سرویس 2 مگ چنده؟؟
10 مگ ام سرعتم 440 هست
نباید اینطوری باشه
شما برای چی دارین پول 10 مگ میدین
بله نباید اینطوری باشه.
آره دیگه بعد از تمام شدن دیگه ۱ یا ۲ مگ میگیرم.
شونصد بار زنگ زدم خسته شدم بیخیال شدم.
البته بعضیا سرعت خیلی بهتری دارن....
شما که 10 مگ گرفتی حداقل سرعت شما رو باید رو 10240 ببندن! دیگه واسه این نمیتونن بهونه بیارن که...
بهشون زنگ زدی چی گفتن؟
البته بعضی وقتا محدودیت مرکز مخابراتی هم هست . که این دیگه تقصیر شما نیست اونا باید در نظر داشته باشن .
من اگر شب با سرویس 128 دانلود کنم سرعتش چقدره ؟
سرویسای مخابرات دیگه کلا" آشغال تشریف دارن......من اول شهریور فسق میکنم میرم 512 میگیرم.....سرعت آدم تو روز روشن محدوده حالا بماند که شبا که همه میریزن چی میشه......
مشکل جامعه ما اینه که طرف کارگر سادس برا یه استفاده وایبر که اونم دستو پا شکستس میاد اینترنت 10 مگ میگیره که کلا" پهنای باندو به خاطر یه ارتباط وایرلس گوشی اشغال میکنه.....
کاش اون مصوبه اجرا میشد و به غیر دانشجو ها و کسایی که مدرک لازم دارن سرویس بالای 128 نمیدادن.....اینطوری مزه ی 10 مگو افراد دارای صلاحیت میتونستن بچشن.....
هرکی یک چیزی میگه ولی در کل مثل اینکه Attenuation بالا دارم.(۳۰) ولی سرعتم به صورت فیکس لیمیت شده و از ۴۴۰ بالا نمیره.(در حالی که Attenuation 30 اونقدارم بد نیست و کشش ۹۰۰ کیلوبایتم داره)
دیگه زیاد گیر ندادم چون دانلودام تمام شده ولی زورشان زیاده دیگه.بعدا سرویس رو عوض می کنم به isp دیگه.
ممنون
من کاملا مخالفم همه حق دسترسی به سرعت ثابت دارند.
والا دانشجویی ها که من میشناسم شب تا صبح فیلم و سریال و بازی دانلود می کنند. ولی اگر هم چنین نبود اون "کارگر" هم حق داره هر کاری که دوست داره انجام بده.
علاوه بر اینکه تبعیض در این مورد درست نیست پس فردا میان میگن حالا که قشر غیر دانشجو رو بستیم حالا دانشجویان کارشناسی رو میبندیم بعد غیر استاید و پسون فردا فقط شرکتی ها سرعت بالا خواهند داشت و همه بلاتکلیف....
قابل توجهت تو خیلی از کشور های صنعتی و پیشرفته سرعت ثابت 5 مگ رو تماما" همه دسترسی دارن ولی دانشجو هاشون و یه سری افراد خاص میتونن با ارائه ی مدرک سرعت های بالاتر تا 15 مگ رو دریافت کنن.....(یه اکانت بهشون داده میشه که لیمیت سرعتی رو رد کنن)
بلژیک و ژاپن و آمریکا و کانادا هم در همین شرایط هستن ..... کشور های دیگه ای هم هست....
این بهترین کاره....
حالا دانشجو میتونه هر کاری بکنه...
سرعت 512 خیلی زیاده برا افراد بی سواد....پهنای باند عادلانه تقسیم نمیشه و من و شما هم تو این وضعیت افتضاح قرار میگیریم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)