امروز چیزمیز شکن ها داغون شده واسم برای بقیه هم خراب شده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امروز چیزمیز شکن ها داغون شده واسم برای بقیه هم خراب شده؟
دوستان وضعیت خط من چطوره : اگه جشنواره یا طرح شهاب رو بگیرم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش چقدر خواهد بود...
![]()
من از 20speed گرفتم و الانم مشکلی ندارم...
خط شما خوبه و تا 12 مگو میکشه.
اگه شهاب بگیری ، در تایم رایگان سرعتت از سرور خارجی حدود 250 اینا خواهد بود و از سایت هایی که دیتاسنترشون آسیاتکه ، 1300 تا 1400 کیلوبایت خواهد بود. ( البته این مورد رو مثه اینکه همه ندارن!! )
در نهایت اینکه ، کیفیت سرویست ، بستگی به مرکزت و شلوغی کاربران آسیاتکی در اون مرکز داره!
wowوضعیت خطت شما عالیهههه و توضحیات لازم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دادن. تو همین انجمن هم اکانت حذف محدودیت دانلود از سرورهای خارجی رو میفروشن و میتونید از اون هم استفاده کنید.
- - - Updated - - -
wowوضعیت خطت شما عالیهههه و توضحیات لازم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دادن. تو همین انجمن هم اکانت حذف محدودیت دانلود از سرورهای خارجی رو میفروشن و میتونید از اون هم استفاده کنید.
من اینو دارم چقدر میخوای ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبی
چندتا موجودی داری داداشی
Last edited by mehrabooni; 19-08-2015 at 20:30.
فقط یکی موجوده
دوستان وضعیت خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نیست ؛ rate خطت الان رو 2545 کیلوبیت بسته شده که دیگه بالاتر از این با مشکل پرش لینک مواجه میشی!!
modulation مودمت رو adsl2+ ست شده؟!! اگه نه ، بذارش رو adsl2+ و ببین وضعیتت چه طور میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)