برای دریافت تخفیف سرویس ها نامحدود در صورت انتخاب 3-6-12 ماه به صورت اتوماتیک 30% تخفیف محاسبه می شود.
- - - Updated - - -
برای دریافت تخفیف سرویس ها نامحدود در صورت انتخاب 3-6-12 ماه به صورت اتوماتیک 30% تخفیف محاسبه می شود.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
- - - Updated - - -
ممنون از دوستان
خب 22 روز از اتمام سرویسم مونده ... 1 مگابیت - 10 گیگ
الان سه ماه تمدید کنم ، تاریخ تمدید از 1 آبان محاسبه میشه و بعد از پرداخت نباید روی تمدید کلیک کنم درسته ؟ تا این که هر وقت حجمم رو تموم کردم ، تمدید سرویس جدیدم رو انجام بدم
به نظرتون خوبه 256 بزنم سه ماه ؟ محدودیت انتخابی ؟
من بهشون تیکت دادم که برای 512 و 1 مگابیت نامحدود هم ، حالت محدودیت انتخابی بذارن و گفتن ممنون از پیشنهادتون ... 1 ماه هم میگذره ولی خبری نشد
Last edited by nits; 01-10-2015 at 18:00.
بچههای اندیشه این چند روزه مشکل تایم اوت نداشتین ؟
eftezah boode!
گندشو دراوردن قابل تحمل نیست اصلا
دیگه حوصلم نمیشه زنگ بزنم پشتیبانی چرند تحویل بگیرم
مشگل از سیستمتههو با آپرات چک کنو .....
این نامرو برا همچین روزی کنار گزاشته بودم و براشون داده بودم هرکی حال داشت بفرسته که دهنشونو ببین میبندن یا نه
![]()
بیایین پارس انلاین اما باید بالا صد تومن پول بدین
Last edited by mehdi951; 08-10-2015 at 09:35.
بابت چه سرویسی ؟
دوستان من الان ۱ مگ با ۳ گیگ پهنا دارم پورتم رو ۸ مگ بستن اما روزا هم سرعتم بالای ۲۰۰ کیلو دانلود نمیکنه یعنی ۲ برابر سرعت استاندارد دارم شبها همون ۱۲۸ درحالیکه ماه تا ماه قبل با همین ۱ مگ روزا تا ۸۰۰ دانلود میکردم مثلا PES2016 رو با سرعت ۸۰۰ من تو چند ساعت دانلود کردم الان چه سرویسی بگیرم برای اینکه سرعت بره بالا بالای ۱ مگ هم که شب نیم بها هست
512 30 گیگ اما اگر دانلودتون زیاد باشه باید مثل من گیگ بخرین سرویس هاشم من رو نیم گیم نیم دانلود برام بستن شبانه حدود سرعت دانلودم 1 مگابایت رو راحت می ده البته اگر دنبال دانلود باشین نه بازی تا دو مگم احتمالا می ره ولی با این سرعت خیلی حجم مصرف می شه تایم اوتش کمه پینگم پایینه نمی دونم چی شد ولی چهار ماه پیش پارس انلاین سرعت دانلودش صدو پنجاه بود کلی تایم اوت داشت پینگم رو هزار بود یکدفعه خوب شد
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)