خودم پیدا کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم پیدا کردم:
مهمترين عناوين روزنامه ي صبح امروز « استقلال »
گام به گام با استقلال در آسيا
قصه ما به سر رسيد
لژيونر ها نيمي در تهران ، نيمي در چين
زندي با تيم ملي تمرين كرد
روايت عليرضا منصوريان از تيم ملي
نه به شوري دايي ، نه به شيريني قطبي
درهنگامه مذاكرات رسمي مديرعامل با گزينه ها
اظهار نظر حيرت انگيز رئيس مجمع استقلال : قلعه نوعي را راضي مي كنيم برگردد
دروازه بان جديد استقلال : براي بازي آمدم نه نيمكت نشيني
سوختندو ساختند
بن ياس هم مشتري شد
زريبافان: قلعه نويي هنوز گزينه است /قلعه نويي: اگر بخواهند به استقلال باز مي گردم
سرمربي پيشين تيم فوتبال استقلال اين تيم را خانه خود خواند و تاكيد كرد اگر مسئولان باشگاه استقلال براي ادامه همكاري با وي ابراز تمايل كنند حاضر است به خاطر هواداران اين تيم مجددا به جمع آبي پوشان بازگردد.
امير قلعه نويي در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بيان اين مطلب در خصوص اظهار نظر اخير زريبافان كه اعلام كرده است:" قلعه نويي هنوز گزينه سرمربيگري است"، گفت: من هميشه استقلال را خانه خود مي دانم و به هواداران اين تيم مديونم. خيلي خوشحالم كه آقاي زريبافان به عنوان رئيس مجمع باشگاه استقلال اين چنين به وضعيت باشگاه اشراف كامل دارد.
وي ادامه داد: من مصاحبه آقاي زريبافان را خواندهام و بر همين اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمي كه در طول يك سال گذشته هيچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتي در بدترين برهه از زمان هم در كنار من بوده و باعث دلگرمي و علاقه بيشتر من به كار در استقلال بودهاند و به خاطر احترامي كه براي شخص آقاي زريبافان و اعضا هيئت مديره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصليام بازگشته و دين خود را به اين تيم و هوادارانش ادا كنم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان كرد: من خدمت به استقلال را بر خود تكليف دانسته و وظيفه خود مي دانم تا زماني كه زنده هستم اگر براي استقلال مفيد باشم با تمام وجود خود را وقف اين تيم و هوادارانش كنم.
قلعه نويي در خصوص شايعه حضورش در فوتبال امارات گفت: روز چهارشنبه براي قبول سرمربيگري تيمهاي الوصل و بن ياس با مسئولان اين دو باشگاه اماراتي مذاكرات طولاني داشتم اما با آنها به توافق نهايي دست پيدا نكردم. اين امر مستلزم جلساتي ديگري است كه بزودي با مديران اين باشگاههاي اماراتي خواهم داشت.
وي در خصوص ديدار استقلال مقابل الجزيره امارات گفت: شرايط هر دو تيم به گونهاي بود كه انگيزه كافي براي اين ديدار نداشتند و ديدار سه شنبه شب بيشتر يك ديدار حيثيتي بود. متاسفانه ما با تركيب ناقص به امارات رفتيم و مانند چند بازي گذشته در ليگ قهرمانان بدشانسي آورده و نتوانستيم پيروز ميدان باشيم.
صمد را خوب یادمهروزنامه ی شرق (ل.ع) تیتر زد صمد سرمربی میشود (واقعا از این تحقیر امیز تر چه تیری میشد زد)
خلاصه تا وقتی دولت اینه و رییس الرسای ورزش اش این باید ساخت تا ان شاءا.. فرجی بشه و تغییری رخ بده
تا این دست ادم های بی کفایت از ورزش کوتاه بشه
اره با خبرنگار ها هم که دعوا داشت
کلا اگه بیاد خودش را بیش از پیش خراب کرده
به نظر من صمد برای فرد دوم تو تیم عالیه و برای فرد اول افتضاح
شاید سیاست نداره
سلام من پرسپولیسی هستم ولی از استقلال هم خوشم میاد چون بازی های پر گل و زیبایی میکرد و نسبت به مسائل این تیم کنجکاوممسعود خان ما اخر سر نفهمیدیم شما استقلالی هستی یا پرسپولیسی
یه پست اینجا میده یه پست تو تاپیک همسایه
موضعت رو مشخص کن بدونیم با کی طرفیم![]()
در ضمن چون کسی طرفدار پیروزی یا استقلال باشه که نباید دشمن اون تیم دیگه باشه
خلاصه ما رو تو این تاپیک غریبه ندونید
یک چیزی هم اینکه بالاخره تو اخرین بازی تو لیگ قهرمانان اسیا کی به عنوان مربی رو نیمکت بود
يعني امير بر ميگرده !؟
حاجی بمب افکن را باید تو دوره نقل و انتقالات مدیر کرد و قبل از شروع لیگ برش داشت
اونجوری فکر کنم یک تیم خوب بسته بشه
به نظر من يكي از مهمترين دلايلي كه واعظ نام سرمربي جديد رو نگفته اينه كه هنوز امير قلعه نوعي گزينه اصلي
نيمكت استقلال هستش قلعه نوعي هم كه تمايل خودش رو براي بازگشت نشون داده من خودم هم خيلي اميدوارم
كه قلعه نوعي برگرده فقط اگه امير قلعه نوعي برگشت بايد چندتا كار رو به نظر من انجام بده:
بيرون كردن بازيكنايي مثل عليزاده . يدالله اكبري.ميلادنوري.اشكان نامداري . ابراهيم تقي پور .عباسفرد .و...
كنار خودش يه دستيار درست حسابي رو بنشونه نه اينكه مثل اينايي كه الان هستن و فقط بلدن تا تيم گل ميزنه
بپرن توي بغل قلعه نوعي.
اين سيستم 2-5-3 رو هم ديگه بايد ببوسه بزاره كنار, اوج بي مصرفي اين سيستم در اسيا مشخص شد!
اینایی که گفتی همشون قبول ولی ابراهیم تقی پور واسه چی ؟ بیچاره کل فصل رو نیمکت بود یه بارم اعتراض نکرد. تازه باهاش مصاحبه کردن گفت اصلا هیچ مشکلی ندارم و خیلی هم راضیم. تو اون دو تا بازی هم که بود خیلی خوب دفاع کرد. از پژمان منتظری خیلی بهتر بود خداییش.عليزاده . يدالله اكبري.ميلادنوري.اشكان نامداري . ابراهيم تقي پور .عباسفرد .و...
طرف لب ساحل داشته ماست میریخته تو دریا با قاشق هم میزده،
میگن چیکار میکنی؟
میگه دوغ درست میکنم.
میگن این که نمیشه.
میگه: ولی اگه بشه چی میشه.
آره. اگر امیر بیاد چی میشه. ولی حداقل امسال خیلی بعیده که امیر رو رو نیمکت اس اس ببینیم![]()
اگر بخواد برگرده واعظ باید بره. چون مطمئنا تو فصل بعد این دو تا تو باشگاه با هم به مشکل برمیخورن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)