تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2312 از 2605 اولاول ... 13121812221222622302230823092310231123122313231423152316232223622412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,111 به 23,120 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

آقا دانل از سایت p30day.com فیلم و سریال ... داخلی حساب میشه؟
    بله دانلود از این سایت داخلی حساب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

طی یک هفته 120 گیگ حجم از من کم شده! و میدونم کسی جز خودم و خانواده از نت استفاده نمیکنه!! یک هفته 120 گیگ! طبق چیزی که توی اون نمودار دایره ای صفحه اصلی پنل نشون میده! و همچنین اصلا توی ریز مصرف برام چیزی نمیاره! میگه رکوردی نیست! و همچنین از امروز صبح سرعت دانلود از حدود دو مگ رسیده به 200 کیلوبیت و قفل شده! تماس هم میگیری 2020 عمرا جوابی نمیگیری و خود گویا بعد از 5 دقیقه میگه تو سایت مشکلتو ثبت کن!من شکایتم رو توی 195 ثبت میکنم واسه این اوضاع خواهشا شما هم انجام بدید!هرچند جواب موردانتظار گرفته نمیشه !!!
    منم این حجم خوری رو تجربه کردم
    ربطی به ضریب 4 نداشت
    پیگیری کنید
    Last edited by L.utus; 29-07-2019 at 19:40.

3. این کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نسبت به شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و تمام شرکت های خوب و معروف سرویس دهنده اینترنت
    همه ی شرکت ها این ماه قیمت هاشون رو خیلی گرون کردن
    فقط مخابراته که فعلا ثابت نگهداشته

همین الان آسیاتک داره اینترنت 16 مگ رو با مصرف منصفانه داخلی 800 گیگ میده ماهی 110 تومن
    در صورتی که مخابرات 16 مگ رو با 756 گیگ داخلی هنوز با قیمت قبلی ماهی 80 تومن میده
    شاتل و اسایتک خوبه!! داتک و پیشگامان که ثابته و فرقی نکرده. به نظر منم بهترین ان. بین بد و بدتر

5. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نسبت به شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و تمام شرکت های خوب و معروف سرویس دهنده اینترنت
    همه ی شرکت ها این ماه قیمت هاشون رو خیلی گرون کردن
    فقط مخابراته که فعلا ثابت نگهداشته

همین الان آسیاتک داره اینترنت 16 مگ رو با مصرف منصفانه داخلی 800 گیگ میده ماهی 110 تومن
    در صورتی که مخابرات 16 مگ رو با 756 گیگ داخلی هنوز با قیمت قبلی ماهی 80 تومن میده
    سلام.
    من طرح غزال ۴ مگ با سرعت ۴ برابر و حجم ۷۰۰ گیگ ماهیانه دارم ماهی ۴۰.
    چه خبر ۱۶ مگ رو کرده ۸۰ .
    ۲ برابر کرده قیمتو.
    تازه گویا بقیه شرکت ها دزد تر هم هستندمثل همون آسیاتک که گفتید.
    ۴۰ تومن هم براش زیاده.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.
    من طرح غزال ۴ مگ با سرعت ۴ برابر و حجم ۷۰۰ گیگ ماهیانه دارم ماهی ۴۰.
    چه خبر ۱۶ مگ رو کرده ۸۰ .
    ۲ برابر کرده قیمتو.
    تازه گویا بقیه شرکت ها دزد تر هم هستندمثل همون آسیاتک که گفتید.
    ۴۰ تومن هم براش زیاده.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    طرح غزال یه جشنواره هست امروز هست فردا نیست
    قیمت مصوب 16 مگ 80 تومنه تازه باید مالیات هم بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

طی یک هفته 120 گیگ حجم از من کم شده! و میدونم کسی جز خودم و خانواده از نت استفاده نمیکنه!! یک هفته 120 گیگ! طبق چیزی که توی اون نمودار دایره ای صفحه اصلی پنل نشون میده! و همچنین اصلا توی ریز مصرف برام چیزی نمیاره! میگه رکوردی نیست! و همچنین از امروز صبح سرعت دانلود از حدود دو مگ رسیده به 200 کیلوبیت و قفل شده! تماس هم میگیری 2020 عمرا جوابی نمیگیری و خود گویا بعد از 5 دقیقه میگه تو سایت مشکلتو ثبت کن!من شکایتم رو توی 195 ثبت میکنم واسه این اوضاع خواهشا شما هم انجام بدید!هرچند جواب موردانتظار گرفته نمیشه !!!
    مشکل شما هم فکر کنم عین منه، ریز مصرف رو بگیرین احتمالا عددش با عددی که تو داشبورده فرق میکنه:

اختلاف حجم من زیاد بود زنگ زدم پشتیبانی خودش تیکت زد «مرکز ناظر» ببینه داستان چیه.

ویرایش: یعنی اختلاف اعداد توی داشبورد. مصرف روزانه رو جمع میکنم میشه 37 گیگ ولی میزنه 180 گیگ مصرف کردم اون بالا که دایره داره تو داشبورد.

ویرایش دوم: حتی تو ریز مصرف رو هم جمع میکنم میشه 82 گیگ ولی سیستم 196 گیگ کم کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نگران نباشید، مخابرات هم یجوری گرون کنه از بقیه اپراتورها هم بزنه جلو

همین الان قیمتهایی که رو سایت هست ( خود سایت مخابرات نه پنل مشترک ) . گرونترین قیمت ها بین تمام اپراتورهاست . اگه این قیمت ها از این به بعد رسمی بشه قطعا جمع میکنم سرویس مخابرات رو

آسیاتک حجم بین الملل رو 1 به 2 حساب میکنه ولی مخابرات 1 به 4

یعنی آسیاتک اون 800 گیگ در واقع 400 گیگ نت بین الملل هست
    ولی 756 گیگ مخابرات در واقع 189 گیگ هست
    درست میگی
    ولی مسئله اینجاست که مخابرات از همون اولش هم 1 به 4 حساب می کرد و آسیاتک 1 به 2
    ولی الان آسیاتک اومده گرون کرده ولی مخابرات نه

تو پست قبلی هم که گذاشتم فقط این 2 شرکت رو از نظر قیمت که همه ی شرکت ها گرون کردن مقایسه کردم
    نه از نظر حجم

و نکته دیگه ای که این وسط هست اینه که چه جوری اینا گرون کردن ؟؟؟
    چون قرار بود قیمت تمام سرویس دهنده های اینترنتی طبق دستور رگولاتوری ثابت باشه
    فقط سر حجم رقابت کنن

اینا به جای حجم اومدن قیمت ها رو کشیدن بالا :/

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بله دانلود از این سایت داخلی حساب میشه
    نه بابا یه قسمت سریال 200 مگی دانلود کردم 4 برابر حساب کرده!؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Superist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام

من یک فایل 1 گیگابایتی را از ساعت 14:52 امروز شروع به دنلود کردم و در ساعت 17:18 دنلود فایل تمام شد و بلافاصله مودم رو خاموش کردم و به پنل و ریز مصرف رفتم. ولی با کمال تعجب در همین زمان علاوه بر کسر شدن 1 گیگابایت اینترنت داخلی برای فایلی که دنلود کردم 776 مگابایت هم در همین مدت زمان بخاطر اینترنت بین الملل از من کم کرده که من نمی فهمم چرا و چطوری؟!
    سروری که فایل را از اونجا گرفتم جزء لیست سرورهای داخلی سامانه متمرکز درخواست خدمات سازمان فناوری هست که قبل از دنلود دوباره لیست رو دیدم و سایت و سرور که از اونجا فایل رو گرفتم جزء لیست و ترافیک داخلی هست. هیچ برنامه ای هم در این زمان دنلود نداشته. جلوی بعضی از آپدیت ها مثل ویندوز و بعضی از برنامه ها رو هم گرفتم . وای فای هم متصل نبوده و فقط در این مدت زمان که بالا نوشتم یک فایل 1 گیگابایت دنلود شده ولی 776 مگابایت هم اضافه کسر شده. (187 با ضریب 4 مساوی با 776). این چه وضعیه آخه. یعنی سایت هایی هم که تو لیست سامانه متمرکز درخواست خدمات سازمان فناوری هستند باز قابل اعتماد نیست؟ چرا باید 187 مگابایت بین الممل با ضریب 4 تبدیل بشه به 778 مگابایت و از حسابم کسر بشه؟ اگر این کلاهبرداری نیست پس چیه؟ به کجا باید شکایت کرد و آیا رسیدگی میشه یا همش کشکه و سر کاریه؟

ممنون

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مشکل حجم خوری رو اعلام کنی به 195 اتفاقی میوفته یا الکیه؟ از دیروز 10 گیگ بین الملل دانلود کردم ولی 20 گیگ حساب کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •