الکی میشه یه معاف از رزم جور کرد؟ حتما باید بیمار یا ناراحت خاص داشته باشی؟
الکی میشه یه معاف از رزم جور کرد؟ حتما باید بیمار یا ناراحت خاص داشته باشی؟
سلام
دوستان هر سال دقیقا چه زمانی اعلام میکنن تغییرات سربازی رو اعم از 21 یا 24 ماهه شدن سربازی ؟
بعدش اگر غیبت نداشته باشی و یک سال خدمت کنی بعدش یکدفعه دانشگاه قبول بشی اجازه میدن ادامه تحصیل بدی بعد ادامه خدمت رو بری ؟
زمان خاصی نداره، اصلا مشخص نیست،بله می تونید این کار رو انجام بدین ولی تو اعزام مجدد با قانون جدید حساب می کنند مثلا هر کی ۱۸ ماه بود تو خدمت رفت دانشگاه بعد دانشگاه اومد خدمت ۲۱ خدمت مبنا بود
Sent from my C6903 using Tapatalk 2
به هر حال تصمیم با خودتون هست که کی اعزام بشین ولی توصیه اینه که وقت را هدر ندین.
می تونید تا اواسط مرداد کارهاتون را انجام بدین و دفترچه را ارسال کنید و برای آبان اعزام بخورین.
با تبریک
البته دو ستان باید نسبت به شرایط و پتانسیل فرد هر کس برای خودش یه نقشه راهی تعیین کنه.
مثلا دوست عزیزمون که در ارتش خدمت کردن مسایلی را مطرح کردن، ولی شما شاید در ناجا نتونید با سرباز های زیر دست اینطور رفتار کنید چون خیلی بیشتر باهاشون هستین، محیط کوچک و صمیمی تر هست.
مثلا در زمان خدمت من با سربازها خیلی صمیمی بودن ولی می دونستن که بعضی قوانینی که بینمون بود را اگه رعایت نمیکردن به اسمشون تو دفتر ثب وقایع یه وقعه قشنگ میزدم.
به قول دوستمون حتما در مقابل بازدید کننده با وقار و صدای رسا باید ایستاد ولی دیگه تو محیطی مثل ناجا ما با فرماندهمون میشستیم چای میخوردیم، جک تعریف میکردیم، میگفتیم و میخندیدیم و...
با کادری که دیگه بگذریم...
چند صفحه قبل را مطالعه کنید در مورد شرایط دیپلمه و... به یکی از دوستان کامل توضیح دادم (و یا پست های من را جست و جو کنین)
تک فرزند پسر جزو شرایط دار برای خدمت در استان خود هست. (دقت کنین استان نه شهر)
مشکلی ناره با عینک میتونید بسازین.
بستگی به شرایطتتون داره، در بعضی نیروها و یگان ها زیاد تفاوتی براتون نمیکنه، بعضی جاها هم میتونه کمک حالتون باشه
پارتی کلفت، کمسیون میده.
اول از هر چیز بند پ و شانس خیلی در راحتی یا سختی اوایل خدمت از نظر روحی و روانی تاثیر گذار هست. ولی اگه بند پ نداری اگه دیپلم بری خدمت درجه سرجوخه میدن که همون مثل سرباز صفری یا اینکه دوره کد بخوری که گروهبان دو بدن. بازم زیاد براتون تاثیری نداره تو خدمت مخصوصا خدمت تو ارتش داشتن مدرک دانشگاهی حداقل فوق دیپلم خیلی میتونه از خیلی جهات بهتر باشه.
البته بستگی داره کدوم ارگان هم بیفتین. ناجا - نزاجا - پداجا - سپاه و...
در ضمن تو خدمت به سن و سال آدم کاری ندارن 30 سالت هم باشه اگه فرماندهت سختگیر باشه با این سن و سال میزنتت پست نگهبانی و نظافت و...به احتمال زیاد بیفتی استان خودت ولی تضمینی نیست که حتما بیفتی شهر خودت مگر بند پ داشته باشی.
سخت و يا آسون رو وللش. بيا برو سر خدمتت. بله احتمالش هست .
امروز نامه تنزل درجه لیسانسی های اعزامی از 1 اردیبهشت 93 خوندن. به تمامی کسانی که درسال 93 اعزام شدن گفتن که درجه هاتونو بکنید و سرگروهبانی بزنید!
سلام دوستان به نظر شما پلیس راه بهتره یا راهور؟؟ انتقال بین این دو چطوریه سخته آسونه؟
ای بابا ..حالا از لحاظ عملی و کاری چقدر فرق میکنه؟
پس یعنی درجه ارتش از ناجاو سپاه هم کمتر شد؟!
نه به اون شوری و نه به این بی نمکی...
من خودم حدود 2 ماه به صورت کمکی اون هم در بدترین زمان (عید) پلیس راه را تجربه کردم، البته ما چون درجه دار بودیم مثل همون نیروی های عادی پلیس راه به کار گرفته شدیم (که کاملا هم غیر قانونی بود ولی کی بود گوش کنه!)، واقعا سخت هست و ضرب کاری خیلی بالایی داره، لیسانس و فوق لیسانس روزها مراقب راه هستین و شبها پست میدین، بعضی روزها هم سرنشین گشت هستین و...
چه راهور چه پلیس راه از مزخرف ترین یگان های ناجا هستن که اگه اولویت بندی بخوایم بکنیم راهور از پلیس راه بهتره.
نکته 1: البته اگه شما آشنا در قرار گاه استان داشته باشین و یا فرمانده اون پلیس راه و... آشناتون باشه مطمئنا خیلی بهتر میشه.
نکته 2: مودی که من در پلیس راه آ.شرقی دیدم این بود که 3-4 ماه یکبار یگانن عوض میشد، مثلا شما 3-4 ماه نزدیک شهرت تبریز بودی و بعد میدادن 100 کیلومتر دورتر و...
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)