تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2312 از 4105 اولاول ... 1312181222122262230223082309231023112312231323142315231623222362241228123312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,111 به 23,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودم عینکی هستم. نه دردسر نداره. فقط توی تیر اندازی موقع نشانه روی یک کم اذیت می شی چون عینکت موقع نشونه رفتن جا به جا می شه. معاف از رزم تو ارتش بهش بها می دن بقیه جاها رو نمی دونم می گن نمی دن. من خودم معاف از زرم واسه گوش گرفتم تیر اندازی نمی رفتم! اگر طرف مرام بذاره واست بنویسه معاف از رژه و تیر اندازی و نگهبانی خیلی خوب می شه واست
    الکی میشه یه معاف از رزم جور کرد؟ حتما باید بیمار یا ناراحت خاص داشته باشی؟

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

دوستان هر سال دقیقا چه زمانی اعلام میکنن تغییرات سربازی رو اعم از 21 یا 24 ماهه شدن سربازی ؟
    بعدش اگر غیبت نداشته باشی و یک سال خدمت کنی بعدش یکدفعه دانشگاه قبول بشی اجازه میدن ادامه تحصیل بدی بعد ادامه خدمت رو بری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

دوستان هر سال دقیقا چه زمانی اعلام میکنن تغییرات سربازی رو اعم از 21 یا 24 ماهه شدن سربازی ؟
    بعدش اگر غیبت نداشته باشی و یک سال خدمت کنی بعدش یکدفعه دانشگاه قبول بشی اجازه میدن ادامه تحصیل بدی بعد ادامه خدمت رو بری ؟
    زمان خاصی نداره، اصلا مشخص نیست،بله می تونید این کار رو انجام بدین ولی تو اعزام مجدد با قانون جدید حساب می کنند مثلا هر کی ۱۸ ماه بود تو خدمت رفت دانشگاه بعد دانشگاه اومد خدمت ۲۱ خدمت مبنا بود

Sent from my C6903 using Tapatalk 2

4. 2 کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    همین ماه (تیر) درسم تموم شد و مدرکم رو فردا پس فردا میگیرم.
    به نظرتون دفترچه رو کی ارسال کنم؟
    به هر حال تصمیم با خودتون هست که کی اعزام بشین ولی توصیه اینه که وقت را هدر ندین.
    می تونید تا اواسط مرداد کارهاتون را انجام بدین و دفترچه را ارسال کنید و برای آبان اعزام بخورین.

خب دوستان امروز خدمت من بعد از 21 ماه کامل تموم شد! روزی که می خواستم برم خدمت توی همین تاپیک در مورد آموزشی یگان خدمتی و مسائل دیگه سوال پرسیدم و راهنمایی های خوبی هم بهم شد. 2 سال از زندگی حس می کنم عقب افتادم ولی خب! چاره دیگه ای نیست! نمی تونستم نرم به خاطر راهی که می خواستم ادامه بدم . دیشب ترسیدم! چون حس می کنم بازگشت به اجتماع وحشتناکه! بزرگ ترین سوال اینه! حالا چه کار کنم؟ از کجا باید ادامه بدم؟ توی خدمت تقریبا تجربه کاملی پیدا کردم! از خدمت تو یگان رزمی گرفته تا خدمت تو بیمارستان!من ارتش خدمت کردم.جوری راحت خدمت کردم که انگار خدمت نکردم و این خدمت راحت رو ساختم! تجربیات مهمی که کسب کردم وقابل مطرح کردن این ها بودند

1) خدمت رو واسه خودتون آسون کنید. این بستگی به ابتکار خودتون داره ولی اصولا از پیچیدن هایی که می دونید ممکنه به ضرر تون باشه اجتناب کنید! من درست رفتم و درست هم اومدم. تجربه پیچیدن هم دارم ولی با اینکه یک جاهایی خوب شد ولی در کل ارزش نداره!ضررش بیشتر از نفعشه. تو کارتون ابتکار داشته باشید. سخت نگیرید.

2)روابط تو خدمت خیلی به دردتون می خوره! کل کل الکی نکنید! اینو بدنید 1000 تا دوست کمه 1 دونه دشمن زیاده!پس سعی کنید با همه رفیق باشید تا اینکه بخواهید با همه در بیافتین شاخ شکستن حال می ده ولی همه جا ارزش نداره. اشخاصی می دونید به کارتون میان رو باهاشون گرم تر باشید باهاشون! ممکنه یک سرباز زیر دست ساده باشه ولی بعضی وقتها معجزاتی از این ها می بیند که تعجب می کنید!

3) کاری که بهتون سپرده می شه درست انجام بدید ولی وسواس خیلی به خرج ندید. نخواهید کار رو سریع انجام بدید! فکر نکنید سریع تموم شد خلاصین! نه بد تره! کار بیشتر رو سرتون می ریزن. خود شیرینی هم ممنوع! ! کار بیشتر از وظیفتون انجام ندید! این نکته طلایی تو اول خدمت مهمه درک شه هر چی جلوتر می رید کم رنگ تر می شه! چون شناخت از شما تو برخورد های اوله! اگر خیلی فعال باشید نهایتش مسئولیت زیاد و زحمت زیادتره هیچ خبری نیست! گفتن نامه مثلا تایپ کن 10 انگشتی تایپ کنی و بعد مثال بگی من اکسل هم بلدم خودتون رو بیچاره کردید!

4) من خودم افسر وظیفه بودم! هر چی از خدمتم جلوتر می رفتم بیشتر این نکته رو درک می کردم! شان و منزلت خودتون رو بدونید! شما با یک سرباز عادی فرق دارید! درجه هاتون رو شونه هاتونه! خودتون رو سبک نکنید.الکی با سرباز ها دم خور نشید. حرمت وجودتون رو حفظ کنید. مخصوصا مواقع نگهبانی! اگر این رو رعایت نکردید بیشترین جایی ضربه می خورید توی نگهبانی هاست. زمانی افسر نگهبانید کنترل کردنشون سخته! خفن ترین افسری من دیدم تو خدمت کسی بود که تو کل خدمتش کسی جرات نکرد بهش بگه مهندس! همیشه جناب صداش می زدن! و عجیب هم سرباز ها ازش حرف شنوی داشتند! افسر می شناختم که سر کادر استوارش داد می زد که کار های بخش و خراب کردی اونم جرات نداشت جیک بزنه چون بخش و اون می چرخوند! البته این جور آدم ها کم پیدا می شن که موقعیت شناس باشند و جای خودشون رو محکم کنند. منظورم این نیست برین داد و بیداد کنید خودتون رو بیچاره کنید! منظورم اینه جایگاهتون رو بشناسید! کنترل قسمت رو توی دستتون بگیرید

5)حق و حقوقتون رو بدونید! جایی دید حقی از شما داره ضایع می شه اگر با صحبت حل نشد از رفتن به بازرسی. حفاظت و عقیدتی نترسید! هیچ اتفاقی نمی افته! کسی کاریتون نمی تونه بکنه! البته مطمئن شین حق با شماست و کاری که داره انجام می شه قانونی نیست. و به صورت تکی پیگیر حقوقتون باشید لشکر کشی نکنید.

6)مرخصی ذخیره نکنید واسه پایان دوره! نمی دن بهتون آقا شما می مونید و حسرت مرخصی های نرفته

7)راحت ترین جاهایی که می شه خدمت کرد جایی که کادری بالا سرتون نباشه یا کم باشه. ولی در کل عقیدتی. بازرسی حفاظت خدمت کردن راحت تره!

8)به وضعیت ظاهر مخصوصا افسر وظیفه ها اهمیت بدید. اگر امکانش رو دارید لباس کادر بگیرید. محکم صحبت کنید با صدای رسا! چه جلوی امیر چه جلوی کسی که ما فوق شماست.حتی اگر مرخصی هم می خواهید محکم درخواست بدید. نذارید حس کنند ضعف دارید! نقطه ضعف دست کسی ندید

در آخر امیدوارم همه خدمت راحتی داشته باشید. سوالی کمکی از دستم بر میومد در خدمتم چون خودم خیلی چیزها از این انجمن یاد گرفتم
    با تبریک

البته دو ستان باید نسبت به شرایط و پتانسیل فرد هر کس برای خودش یه نقشه راهی تعیین کنه.

مثلا دوست عزیزمون که در ارتش خدمت کردن مسایلی را مطرح کردن، ولی شما شاید در ناجا نتونید با سرباز های زیر دست اینطور رفتار کنید چون خیلی بیشتر باهاشون هستین، محیط کوچک و صمیمی تر هست.

مثلا در زمان خدمت من با سربازها خیلی صمیمی بودن ولی می دونستن که بعضی قوانینی که بینمون بود را اگه رعایت نمیکردن به اسمشون تو دفتر ثب وقایع یه وقعه قشنگ میزدم.

به قول دوستمون حتما در مقابل بازدید کننده با وقار و صدای رسا باید ایستاد ولی دیگه تو محیطی مثل ناجا ما با فرماندهمون میشستیم چای میخوردیم، جک تعریف میکردیم، میگفتیم و میخندیدیم و...

با کادری که دیگه بگذریم...

سلام
    منم رفتم نامه انصرافم رو گرفتم
    توی هفته جدیدم میرم واسه کارای سربازی
    سربازی با دیپلم خیلی سخته؟
    الان 25 سالمه و تک پسر...اختمالش هست بیافتم شهره خودم
    Sent from my C6603 using Tapatalk
    چند صفحه قبل را مطالعه کنید در مورد شرایط دیپلمه و... به یکی از دوستان کامل توضیح دادم (و یا پست های من را جست و جو کنین)

تک فرزند پسر جزو شرایط دار برای خدمت در استان خود هست. (دقت کنین استان نه شهر)

سلام دوستان چند تا سوال داشتم:

یکی اینکه من مجموع چشام حدودا 8 میشه... معاف نمیشم(لیسانسم) ولی چیزی که جستجو کردم زده بود "خدمات غیر رزمی"... آیا ارزششو داره برم دنبالش؟ البته من خودم به فعالیتهای جسمانی هم علاقه دارم
    فقط اینکه شماره چشمای من طوریه که معاف نمیشم ولی نمیتونم عینک هم نزنم... این عینک زدن تو دوران آموزشی باعث دردسر نیست؟
    سوال سوم اینکه من اگه اواخر شهریور یا اوایل مهر دفترچمو بفرستم حدودا کی اعزامم؟
    مشکلی ناره با عینک میتونید بسازین.

بستگی به شرایطتتون داره، در بعضی نیروها و یگان ها زیاد تفاوتی براتون نمیکنه، بعضی جاها هم میتونه کمک حالتون باشه
    الکی میشه یه معاف از رزم جور کرد؟ حتما باید بیمار یا ناراحت خاص داشته باشی؟
    پارتی کلفت، کمسیون میده.

6. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اول از هر چیز بند پ و شانس خیلی در راحتی یا سختی اوایل خدمت از نظر روحی و روانی تاثیر گذار هست. ولی اگه بند پ نداری اگه دیپلم بری خدمت درجه سرجوخه میدن که همون مثل سرباز صفری یا اینکه دوره کد بخوری که گروهبان دو بدن. بازم زیاد براتون تاثیری نداره تو خدمت مخصوصا خدمت تو ارتش داشتن مدرک دانشگاهی حداقل فوق دیپلم خیلی میتونه از خیلی جهات بهتر باشه.
    البته بستگی داره کدوم ارگان هم بیفتین. ناجا - نزاجا - پداجا - سپاه و...
    در ضمن تو خدمت به سن و سال آدم کاری ندارن 30 سالت هم باشه اگه فرماندهت سختگیر باشه با این سن و سال میزنتت پست نگهبانی و نظافت و...به احتمال زیاد بیفتی استان خودت ولی تضمینی نیست که حتما بیفتی شهر خودت مگر بند پ داشته باشی.

8. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    منم رفتم نامه انصرافم رو گرفتم
    توی هفته جدیدم میرم واسه کارای سربازی

Sent from my C6603 using Tapatalk
    سخت و يا آسون رو وللش. بيا برو سر خدمتت. بله احتمالش هست .

10. این کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

امروز نامه تنزل درجه لیسانسی های اعزامی از 1 اردیبهشت 93 خوندن. به تمامی کسانی که درسال 93 اعزام شدن گفتن که درجه هاتونو بکنید و سرگروهبانی بزنید!

12. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان به نظر شما پلیس راه بهتره یا راهور؟؟ انتقال بین این دو چطوریه سخته آسونه؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز نامه تنزل درجه لیسانسی های اعزامی از 1 اردیبهشت 93 خوندن. به تمامی کسانی که درسال 93 اعزام شدن گفتن که درجه هاتونو بکنید و سرگروهبانی بزنید!
    ای بابا .. حالا از لحاظ عملی و کاری چقدر فرق میکنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

پس یعنی درجه ارتش از ناجاو سپاه هم کمتر شد؟!

نه به اون شوری و نه به این بی نمکی...

سلام دوستان به نظر شما پلیس راه بهتره یا راهور؟؟ انتقال بین این دو چطوریه سخته آسونه؟
    من خودم حدود 2 ماه به صورت کمکی اون هم در بدترین زمان (عید) پلیس راه را تجربه کردم، البته ما چون درجه دار بودیم مثل همون نیروی های عادی پلیس راه به کار گرفته شدیم (که کاملا هم غیر قانونی بود ولی کی بود گوش کنه!)، واقعا سخت هست و ضرب کاری خیلی بالایی داره، لیسانس و فوق لیسانس روزها مراقب راه هستین و شبها پست میدین، بعضی روزها هم سرنشین گشت هستین و...

چه راهور چه پلیس راه از مزخرف ترین یگان های ناجا هستن که اگه اولویت بندی بخوایم بکنیم راهور از پلیس راه بهتره.

نکته 1: البته اگه شما آشنا در قرار گاه استان داشته باشین و یا فرمانده اون پلیس راه و... آشناتون باشه مطمئنا خیلی بهتر میشه.

نکته 2: مودی که من در پلیس راه آ.شرقی دیدم این بود که 3-4 ماه یکبار یگانن عوض میشد، مثلا شما 3-4 ماه نزدیک شهرت تبریز بودی و بعد میدادن 100 کیلومتر دورتر و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •