تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2311 از 4105 اولاول ... 1311181122112261230123072308230923102311231223132314231523212361241128113311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,101 به 23,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان یکماه و نیم است که ترخیص شدم برای پیگیری کارت باید کجا برم همون +10؟

خوشبحالت داداش تو هم یه روز رفتی بالاخره یه روزم تمو شد من یه روز میام مینویسم تموشدم

زندگی همینه دیگه میاد میره هیچی موندگار نیس

راحت شدی تمو شد موفق باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

مرسی از شما..
    سوالام تکراریه/من پدرم فوت شده اما برادر بالای 18 سال دارم. میفتم شهر خودم یا نه؟بنظرتون فوت نامه پدرمو ارائه کنم میتونه تاثیر گذار باشه؟ و آیا با لیسانس نرم افزار توی سپاه بیفتم معمولا چه کارایی بهم میدن انجام بدم؟
    تو چند پست قبل در جواب یکی از دوستان هم نوشته بودم، دقیقا یکی از معدود نکته هایی که مطمئن نیستم.

در مورد اینکه در سپاه چیکار میکنین بستگی به چا و مکان و نیاز داره که آشنا میشین رفته رفته.

بعضی جاها هست که کار خاصی ندارین و کار دفتری دارین و بعضی جاها هم با نرم افزار بسیج و تعمیر کامپیوتر و به هر حال هر مشکلی داشته باشن مشغول میشین.

اگه هم اعزام کنند به مناطق دیگه که مسئولیت های دیگه ای را دارین.

3. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    آقا من الان 5 ماه خدمتم. چند وقت قبل میگرن شدید داشتم و مدتی بود که اصلا خبری ازش نبود اما تو مدت 1 ماه 5 6 بار دوچار حمله شدید میگرنی شدم. دوستان میگرنی میدونن که چه دردی داره میگرن و عوارض دیگه ای مثل تاری کامل دید ، حالت تهوع و ... داره که عملا 1 2 روز آدم رو از کار و زندگی میندازه. من الان در این مورد برا خدمتم چیکار میتونم بکنم ؟! میشه پیش پزشک رفت و برا روزائی که آدم دچار حمله میگرنی میشه استراحت گرفت ؟!
    دوستانی که این مشکل رو داشتن چطور سر کردن ؟!

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام دوستان
    همین ماه (تیر) درسم تموم شد و مدرکم رو فردا پس فردا میگیرم.
    به نظرتون دفترچه رو کی ارسال کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب دوستان امروز خدمت من بعد از 21 ماه کامل تموم شد! روزی که می خواستم برم خدمت توی همین تاپیک در مورد آموزشی یگان خدمتی و مسائل دیگه سوال پرسیدم و راهنمایی های خوبی هم بهم شد. 2 سال از زندگی حس می کنم عقب افتادم ولی خب! چاره دیگه ای نیست! نمی تونستم نرم به خاطر راهی که می خواستم ادامه بدم . دیشب ترسیدم! چون حس می کنم بازگشت به اجتماع وحشتناکه! بزرگ ترین سوال اینه! حالا چه کار کنم؟ از کجا باید ادامه بدم؟ توی خدمت تقریبا تجربه کاملی پیدا کردم! از خدمت تو یگان رزمی گرفته تا خدمت تو بیمارستان!من ارتش خدمت کردم.جوری راحت خدمت کردم که انگار خدمت نکردم و این خدمت راحت رو ساختم! تجربیات مهمی که کسب کردم وقابل مطرح کردن این ها بودند

1) خدمت رو واسه خودتون آسون کنید. این بستگی به ابتکار خودتون داره ولی اصولا از پیچیدن هایی که می دونید ممکنه به ضرر تون باشه اجتناب کنید! من درست رفتم و درست هم اومدم. تجربه پیچیدن هم دارم ولی با اینکه یک جاهایی خوب شد ولی در کل ارزش نداره!ضررش بیشتر از نفعشه. تو کارتون ابتکار داشته باشید. سخت نگیرید.

2)روابط تو خدمت خیلی به دردتون می خوره! کل کل الکی نکنید! اینو بدنید 1000 تا دوست کمه 1 دونه دشمن زیاده!پس سعی کنید با همه رفیق باشید تا اینکه بخواهید با همه در بیافتین شاخ شکستن حال می ده ولی همه جا ارزش نداره. اشخاصی می دونید به کارتون میان رو باهاشون گرم تر باشید باهاشون! ممکنه یک سرباز زیر دست ساده باشه ولی بعضی وقتها معجزاتی از این ها می بیند که تعجب می کنید!

3) کاری که بهتون سپرده می شه درست انجام بدید ولی وسواس خیلی به خرج ندید. نخواهید کار رو سریع انجام بدید! فکر نکنید سریع تموم شد خلاصین! نه بد تره! کار بیشتر رو سرتون می ریزن. خود شیرینی هم ممنوع! ! کار بیشتر از وظیفتون انجام ندید! این نکته طلایی تو اول خدمت مهمه درک شه هر چی جلوتر می رید کم رنگ تر می شه! چون شناخت از شما تو برخورد های اوله! اگر خیلی فعال باشید نهایتش مسئولیت زیاد و زحمت زیادتره هیچ خبری نیست! گفتن نامه مثلا تایپ کن 10 انگشتی تایپ کنی و بعد مثال بگی من اکسل هم بلدم خودتون رو بیچاره کردید!

4) من خودم افسر وظیفه بودم! هر چی از خدمتم جلوتر می رفتم بیشتر این نکته رو درک می کردم! شان و منزلت خودتون رو بدونید! شما با یک سرباز عادی فرق دارید! درجه هاتون رو شونه هاتونه! خودتون رو سبک نکنید.الکی با سرباز ها دم خور نشید. حرمت وجودتون رو حفظ کنید. مخصوصا مواقع نگهبانی! اگر این رو رعایت نکردید بیشترین جایی ضربه می خورید توی نگهبانی هاست. زمانی افسر نگهبانید کنترل کردنشون سخته! خفن ترین افسری من دیدم تو خدمت کسی بود که تو کل خدمتش کسی جرات نکرد بهش بگه مهندس! همیشه جناب صداش می زدن! و عجیب هم سرباز ها ازش حرف شنوی داشتند! افسر می شناختم که سر کادر استوارش داد می زد که کار های بخش و خراب کردی اونم جرات نداشت جیک بزنه چون بخش و اون می چرخوند! البته این جور آدم ها کم پیدا می شن که موقعیت شناس باشند و جای خودشون رو محکم کنند. منظورم این نیست برین داد و بیداد کنید خودتون رو بیچاره کنید! منظورم اینه جایگاهتون رو بشناسید! کنترل قسمت رو توی دستتون بگیرید

5)حق و حقوقتون رو بدونید! جایی دید حقی از شما داره ضایع می شه اگر با صحبت حل نشد از رفتن به بازرسی. حفاظت و عقیدتی نترسید! هیچ اتفاقی نمی افته! کسی کاریتون نمی تونه بکنه! البته مطمئن شین حق با شماست و کاری که داره انجام می شه قانونی نیست. و به صورت تکی پیگیر حقوقتون باشید لشکر کشی نکنید.

6)مرخصی ذخیره نکنید واسه پایان دوره! نمی دن بهتون آقا شما می مونید و حسرت مرخصی های نرفته

7)راحت ترین جاهایی که می شه خدمت کرد جایی که کادری بالا سرتون نباشه یا کم باشه. ولی در کل عقیدتی. بازرسی حفاظت خدمت کردن راحت تره!

8)به وضعیت ظاهر مخصوصا افسر وظیفه ها اهمیت بدید. اگر امکانش رو دارید لباس کادر بگیرید. محکم صحبت کنید با صدای رسا! چه جلوی امیر چه جلوی کسی که ما فوق شماست.حتی اگر مرخصی هم می خواهید محکم درخواست بدید. نذارید حس کنند ضعف دارید! نقطه ضعف دست کسی ندید

در آخر امیدوارم همه خدمت راحتی داشته باشید. سوالی کمکی از دستم بر میومد در خدمتم چون خودم خیلی چیزها از این انجمن یاد گرفتم

7. 12 کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    منم رفتم نامه انصرافم رو گرفتم
    توی هفته جدیدم میرم واسه کارای سربازی
    سربازی با دیپلم خیلی سخته؟
    الان 25 سالمه و تک پسر...اختمالش هست بیافتم شهره خودم

Sent from my C6603 using Tapatalk

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال داشتم:

یکی اینکه من مجموع چشام حدودا 8 میشه... معاف نمیشم(لیسانسم) ولی چیزی که جستجو کردم زده بود "خدمات غیر رزمی"... آیا ارزششو داره برم دنبالش؟ البته من خودم به فعالیتهای جسمانی هم علاقه دارم
    فقط اینکه شماره چشمای من طوریه که معاف نمیشم ولی نمیتونم عینک هم نزنم... این عینک زدن تو دوران آموزشی باعث دردسر نیست؟
    سوال سوم اینکه من اگه اواخر شهریور یا اوایل مهر دفترچمو بفرستم حدودا کی اعزامم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد پادگان نیرو زمینی سپاه ولیعصر آباده اطلاعاتی دارین؟ چه جور جاییه ؟ خوبه؟
    داداشم برای اموزشی افتاده اونجا حالا میخوایم بدونیم چه جوریه جاش
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    منم رفتم نامه انصرافم رو گرفتم
    توی هفته جدیدم میرم واسه کارای سربازی
    سربازی با دیپلم خیلی سخته؟
    الان 25 سالمه و تک پسر...اختمالش هست بیافتم شهره خودم

Sent from my C6603 using Tapatalk
    مزایای افسر ها رو شما نداری.مثلا موی بلند ولی اگر دوره کد بخوری گروهبان شی وضعیتت بهتر می شه. نه خیلی سخت نیست. بستگی داره کجا خدمت کنی. عقیدیتی حفاظت یا بازرسی بیوفتی راحت تره. جز اون هم شما یکسری کارای دیگه از جمله تایپ کردن اگر بلد باشی هم خدمت خوبی خواهی داشت.

12. 2 کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال داشتم:

یکی اینکه من مجموع چشام حدودا 8 میشه... معاف نمیشم(لیسانسم) ولی چیزی که جستجو کردم زده بود "خدمات غیر رزمی"... آیا ارزششو داره برم دنبالش؟ البته من خودم به فعالیتهای جسمانی هم علاقه دارم
    فقط اینکه شماره چشمای من طوریه که معاف نمیشم ولی نمیتونم عینک هم نزنم... این عینک زدن تو دوران آموزشی باعث دردسر نیست؟
    سوال سوم اینکه من اگه اواخر شهریور یا اوایل مهر دفترچمو بفرستم حدودا کی اعزامم؟
    من خودم عینکی هستم. نه دردسر نداره. فقط توی تیر اندازی موقع نشانه روی یک کم اذیت می شی چون عینکت موقع نشونه رفتن جا به جا می شه. معاف از رزم تو ارتش بهش بها می دن بقیه جاها رو نمی دونم می گن نمی دن. من خودم معاف از زرم واسه گوش گرفتم تیر اندازی نمی رفتم! اگر طرف مرام بذاره واست بنویسه معاف از رژه و تیر اندازی و نگهبانی خیلی خوب می شه واست

14. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •