تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2311 از 2365 اولاول ... 1311181122112261230123072308230923102311231223132314231523212361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,101 به 23,110 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    پخشتون خیلی جالب نیستا توقع بالائی نباید داشته باشین.
    7158 بیس خوبی میزنه منتها حتما امپ نیاز داره.
    یعنی کلا درایو کردن اسپیکر بدون امپلیفایر رو بهتره از ذهنتون پاک نمائید.
    البته بدون آمپ هم خیلیها اسپیکر نصب میکنن منتها ما اینجا اصول اولیه رو خدمت دوستان عرض میکنیم تا با دید بهتری بتونن تصمیم بگیرن.
    به نظر من یه اسپیکر سبک مثل هلیکس E69X تهیه نمائید.چون هزینه آمپ برای همچین پخشی به صرفه نیست به نظر من.

با سلام مجددا

در نهایت 7158 رو تهیه کردم و نصب شد ، فقط صداش یکم تیز یه جورایی ولی اذیت نمیکنه و بیسش نرم نیست بیشتر تقه ایه انگار ، نمی دونم شاید بخاطر اینه چون هنوز آمپ نگرفتم اینطوره.
    الان می خوام آمپ تهیه کنم به من گفتن پایونیر GM-A4704 به صورت بریج خوبه برای این باند و بعضی ها هم گفتن اگه بریج بسته بشه صدا بم تر میشه درسته؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

درصورتیکه بخوام برای استیج جلو در آینده جلو ببندم چه باند یا کامپی پیشنهاد می کنید؟

و سوال آخرم اینه درصورتیکه با فوکال focal-690-ac یا Focal RCX-690 آشنایی دارین می تونید نسبت به 7158 جی وی سی مقایسه کنید ؟

ممنون از راهنمایینون
    Last edited by roxxon_v2; 09-04-2018 at 12:22.

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    با توجه به شخصات سیستم زیر ایا امکان اضافه کردن یک جفت کواکسیل به این امپلی فایر هست و نحوه سیم کشی به چه صورت می شه؟

Headunit: kenwood 8016
    Amp: Pioneer GM-A 6604

حداکثر قدرت: 760 وات
    حداکثر قدرت خروجی: 2* 380 وات
    RMS توان اسمی در مقاومت 4 اهم: 4 * 60 وات
    RMS توان اسمی در مقاومت 2 اهم: 4 * 90 وات
    RMS توان اسمی در مقاومت 4 اهم: 2 * 180 وات

Speakers front stage: Helix Esprit E42C.2
    مشخصات:
    حداکثر قدرت: 2 عدد 150 وات
    RMS توان اسمی : 50 وات
    حساسیت : 89 دسیبل
    واکنش فرکانس : 75Hz - 25000Hz
    مقاومت : 4 اهم
    ووفر 4 اینچی

Speakers rear stage: Helix Blue B62C.2
    مشخصات:.
    حداکثر قدرت: 2 عدد 180 وات - 360 وات
    RMS توان اسمی: 60 وات
    مقاومت: 4 اهم

حالا یه جفت کواکسیال هم به مشخصات زیر دارم می خواستم ببینم این امپ جوابگو هست و به چه صورت باید سیم کشی انجام بدم

Helix Esprit E69X
    مشخصات:
    حداکثر قدرت: 2 عدد 150 وات - 300 وات
    RMS توان اسمی: 50 وات
    مقاومت: 4 اهم
    واکنش فرکانس: 35Hz - 22000Hz
    حساسیت : 92 دسیبل
    جنس: فایبر گلاس مخروطی
    دارای فیلتر جهت بهبود صدای زیر و بالا
    دارای توییتر 19 میلیمتری بسیار قدرتمند همراه
    دارای کراس اور داخلی 6 دسیبلی

ممنون

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با درود

پخش ام سونی GS820 هست و باند ها اینفینیتی 6913i و 6012i هست ماشین سمند LX

دنبال سیتم کیفیتی هستم و عادت به گوش دادن موزیک با صدای خیلی زیاد هم ندارم ولی به جزئیات و کیفیت خیلی اهمیت میدم

1- می خواستم بدونم اولا سیم کشی باند ها رو چون فابریکی هست بنظرتون عوض کنم ؟ و چه کابلی بدردش می خوره ؟ ( اگر مدلی می شناسید و یا مشخصات خاصی رو برام بفرمایید )

2- اگر بخوام یک آمپ اضافه کنم هلیکس G4 رو پیشنهاد میدید یا D4 ؟ ( با توجه به اینکه صدای بلند گوش نمیکنم می خوام انتخاب عالی ولی اقتصادی داشته باشم )

3-باتری ماشین فابریک سمند هست آیا با اتصال مستقیم هدیونیت به باتری ، باتری مشکل خالی کردن و ... پیدا نمیکنه ؟

4- اگر بخوام آمپ ببندم چه باتری رو با چه آمپری پیشنهاد میدید ؟ یا با یک خازن میتونم برای باتری دیگه هزینه نکنم ( با توجه به اینکه ساب ندارم )

ممنون از راهنماییتون
    Last edited by dooste.man83; 09-04-2018 at 20:11.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راستی دوستان لطف کنن یک نصاب حرفه ای و منصف بهم معرفی کن که سر از تنظیمات هدیونیت و کلا سیستم صوتی در بیاره و کارشم دقیق باشه برای سیم کشی و نصب آمپ و ...

اگر پیش کسی رفتید و راضی بودید یا میشناسید ممنون میشم در پیغام خصوصی برای آدرس اش رو بفرستید ( تهران هستم )

سپاس

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام و درود فراوان
    لطفا یک بررسی و مقایسه در مورد دو کامپ Gladen Rsx و Gladen Zero165 لطف میکنین انجام بدین؟
    در قالب این سیستم:
    پخش کنوود610
    امپ هلیکس جی4 (اما هر دوی این موارد قابل تعویض هستند در صورت بد بودن صداگیری و توصیه شما دوستان عزیز)

ممنونم
    Last edited by salar_aziz; 12-04-2018 at 08:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام

بنده 207i جدید دارم
    میخواستم یه سیستم صوتی روش ببندم با شرایط زیر
    ترجیحا از پخش فابریک استفاده بشه یا حداقل کلید های فرمان خودرو و دیسپلی خودرو کار کنه
    از ساب اکتیو میخوام استفاده کنم چون فضای صندوقو نیاز دارم
    بقیه موارد با شما
    هزینه حد اکثر 3 تومن
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام مجددا

در نهایت 7158 رو تهیه کردم و نصب شد ، فقط صداش یکم تیز یه جورایی ولی اذیت نمیکنه و بیسش نرم نیست بیشتر تقه ایه انگار ، نمی دونم شاید بخاطر اینه چون هنوز آمپ نگرفتم اینطوره.
    الان می خوام آمپ تهیه کنم به من گفتن پایونیر GM-A4704 به صورت بریج خوبه برای این باند و بعضی ها هم گفتن اگه بریج بسته بشه صدا بم تر میشه درسته؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

درصورتیکه بخوام برای استیج جلو در آینده جلو ببندم چه باند یا کامپی پیشنهاد می کنید؟

و سوال آخرم اینه درصورتیکه با فوکال focal-690-ac یا Focal RCX-690 آشنایی دارین می تونید نسبت به 7158 جی وی سی مقایسه کنید ؟

ممنون از راهنمایینون
    سلام دوست عزیز. در مورد بریج بستن به امپ 4 کانال باید بگم این کار درسته که قدرت بیشتری رو در اختیار شما میذاره ولی دیستورشن رو بسیار بالا میبره. مثلا thd از 0.1 به 10 افزایش پیدا میکنه. اصلا این کار توصیه نمیشه.
    در مورد انتخاب کواک یا کامپ برای جلو قیمت مد نظرتون و خودروتون رو ذکر کنید اساتید پاسخگویی میکنن.

8. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

باسلام برای بدست اوردن بالاترین کیفیت صدا و داشتن صدای سه بعدی با پخش پایونر8650 و ساب JBL 1000 چه امپ و اسپیکری پیشنهاد میفرمایید؟
    کیفیت صدا و تفکیک صدا برام خیلی مهمه نه قدرت صدا
    بیشترین هزینه برای امپ و اسپیکر یک میلیون بیشتر نشه
    مید رنج یا کواک یا کامپ یا باند خربزه ای اصلا مهم نیست فقط بهترین کیفیت صدا رو بهم بده

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با درود

پخش ام سونی GS820 هست و باند ها اینفینیتی 6913i و 6012i هست ماشین سمند LX

دنبال سیتم کیفیتی هستم و عادت به گوش دادن موزیک با صدای خیلی زیاد هم ندارم ولی به جزئیات و کیفیت خیلی اهمیت میدم

1- می خواستم بدونم اولا سیم کشی باند ها رو چون فابریکی هست بنظرتون عوض کنم ؟ و چه کابلی بدردش می خوره ؟ ( اگر مدلی می شناسید و یا مشخصات خاصی رو برام بفرمایید )

2- اگر بخوام یک آمپ اضافه کنم هلیکس G4 رو پیشنهاد میدید یا D4 ؟ ( با توجه به اینکه صدای بلند گوش نمیکنم می خوام انتخاب عالی ولی اقتصادی داشته باشم )

3-باتری ماشین فابریک سمند هست آیا با اتصال مستقیم هدیونیت به باتری ، باتری مشکل خالی کردن و ... پیدا نمیکنه ؟

4- اگر بخوام آمپ ببندم چه باتری رو با چه آمپری پیشنهاد میدید ؟ یا با یک خازن میتونم برای باتری دیگه هزینه نکنم ( با توجه به اینکه ساب ندارم )

ممنون از راهنماییتون
    درود بر شما
    سیم، پاشنه ی آشیل سیستم صوتی هست.
    کل زحمات شما رو در مقطع تولید و تقویت صدا رو به باد فنا میده.
    پس سیم خوب بخرید، OFC واقعی که عاری از اکسیژن باشه.
    سیم خوب گرون هست، من DLS HQL و Connection Sonus رو پیشنهاد می کنم.
    برای آمپ تا کراس و از کراس تا ووفر از سیم قطر بالا استفاده کنید. (سلیقه ی من: زیر 4×2 میلی متر یا همون گیج 10 نباشه)

پیشنهادم برای آمپ هم Old School های ژاپنی هست، آمپ های تولیدی قبل از سال 2000.
    آمپ های جدید کلاً به درد سینی چایی میخورند. هیچ ارتباطی به کیفیت ندارند.

برق هدیونیت رو از پشت داشبرد بگیرید. کار باید اصولی باشه. هدیونیت اگر از سرباتری برق میگیره، حتماً یه فیوز 15 آمپر سر راهش باشه.

خازن هم جنگولک بازی هست، خازن خوب زیر 1.5 میلیون نیست. خازن های Brax.
    خازن غیر های اند، چون ESR به صدا اضافه می کنند، صداتون رو خراب می کنند.
    باتری هم 75 آمپر بدون دستکاری جا میشه.
    تاثیری در ولتاژ ماشین تون نداره، فقط در حالتی که ماشینتون خاموش هست، Drop Voltage سیستمتون به تعویق می افته.

برای نصب هم کسی رو نمیتونم پیشنهاد کنم.
    چون همه از نصب ناراضی هستند.
    سواد نصب در کشور ما وجود نداره.
    اگر خودتون نصب کنید بهتره.

سلام و درود فراوان
    لطفا یک بررسی و مقایسه در مورد دو کامپ Gladen Rsx و Gladen Zero165 لطف میکنین انجام بدین؟
    در قالب این سیستم:
    پخش کنوود610
    امپ هلیکس جی4 (اما هر دوی این موارد قابل تعویض هستند در صورت بد بودن صداگیری و توصیه شما دوستان عزیز)

ممنونم
    درود بر شما
    کامپ های گلیدن بخاطر داشتن هویت Bright در صدا، باید با آمپ و سورس فلت راه اندازی بشن.
    Brightness در صدا، ایرادات شما رو در مطقع تولید و تقویت و انتقال صوت رو بیشتر مانیتور می کنه.
    ولی در عوض، کامپ های Dark مثل داین آئودیو و DLS در سیستم های مبتدیانه بیشتر جواب میدن، چون توئیترشون Air و Space گلیدن و فوکال رو نداره.

با سلام

بنده 207i جدید دارم
    میخواستم یه سیستم صوتی روش ببندم با شرایط زیر
    ترجیحا از پخش فابریک استفاده بشه یا حداقل کلید های فرمان خودرو و دیسپلی خودرو کار کنه
    از ساب اکتیو میخوام استفاده کنم چون فضای صندوقو نیاز دارم
    بقیه موارد با شما
    هزینه حد اکثر 3 تومن
    ممنون
    درود بر شما
    اگر بخواهید از هدیونیت فابریک استفاده کنید، باید از پروسسور استفاده کنید.
    ساب اکتیو هم دوستان بهتر می تونند راهنمایی کنند، ولی ساب اکتیو صدای فراگیر نداره.
    والا با بودجه ی شما میشه یه چیز مبتدیانه نصب کرد.

باسلام برای بدست اوردن بالاترین کیفیت صدا و داشتن صدای سه بعدی با پخش پایونر8650 و ساب JBL 1000 چه امپ و اسپیکری پیشنهاد میفرمایید؟
    کیفیت صدا و تفکیک صدا برام خیلی مهمه نه قدرت صدا
    بیشترین هزینه برای امپ و اسپیکر یک میلیون بیشتر نشه
    مید رنج یا کواک یا کامپ یا باند خربزه ای اصلا مهم نیست فقط بهترین کیفیت صدا رو بهم بده
    درود
    من کامپ کنوود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد می کنم.
    ولی حواستون باشه که ووفرش 18 سانتی هست.
    همونطور که به سایر دوستان عرض کردم، دنبال آمپ های Old School و قدیمی و کلاسیک باشید.
    پیشنهاد من
    Pioneer X904
    Clarion APA 4400

11. 6 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •