شاتل 128 زمان شبانه رایگانش سرعت دانلودش چنده ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما تالش هستیم سوال کردم 128 ، 200 تا 300 شبانه میده
- - - Updated - - -
ما تالش هستیم سوال کردم 128 ، 200 تا 300 شبانه میده
مخابرات یه پیج درست و حسابی هم باز نمیکنه (سرورهای خارجی) . هیتلرشکن هم کلا نقش نمادین داره !
اگه اشتباه نکنم اینرتنت ملی رو دارن رو ما اجرا میکنن ، چون واقعا سرعت و پاکت لاست سرورهای خارجی و مخصوصا اونایی که هیتلر هستن افتضاحه !
باید تشریف ببری حضوری درخواست بدی . هر روز هم پیگیر باشی !
پیگیر باشی یا اون منطقه متقاضی زیاد داشته باشه 1-2 روزه یا همون ساعت ، پیگیر نباشی تا 5-6 روز .
بلی ، برای منم نشون نمیده.
** جدا دوستانی که میان برای پیدا کردن سرویس خوب تو رشت دور مخابرات رو خط بکشن ! باتلاقی هست که بعدا نمیتونین خودتون رو ازش در بیارید .
دوستان من اندیشه 1024 حجمی دارم میتونم پین افزایش سرعت و یا افزایش حجم بگیرم ؟ یا فقط برای اکانت های نامحدوده ؟
پین ها شب ها رایگانن ؟
نه میتونی بگیری منتها قبلش تنظیمات مودمتو چک کن به رو چند مگ بسته شده اگه رو 2 مگ بود تو تماس با پشتیبانی بگو اول نویز خطط رو چک می کنند اگه اوکی بود بعد رو 4 مگ یا 8 مگ می بندند
- - - Updated - - -
نه میتونی بگیری منتها قبلش تنظیمات مودمتو چک کن به رو چند مگ بسته شده اگه رو 2 مگ بود تو تماس با پشتیبانی بگو اول نویز خطط رو چک می کنند اگه اوکی بود بعد رو 4 مگ یا 8 مگ می بندند
این اعدادی که توی سرویس های مخابرات هستن به چه معنای
مثلا نوشته : 2048-1M-5G ... خب اون 5G که ترافیکه ... اون 1M چیه ؟
یعنی 1 ماهه
واقعا ؟ من خودم اندیشه ام ... یکی از بچه ها پرسید ... فکر کردم مگابیته ... گفتم پس اون 2048 چیه دیگه ... پس Month بود
ممنون
ببخشید نگفتید پین در ساعات 1 تا 7 صبح رایگانه یا نه ؟
چطور بفهمم رو چند مگ بسته شده ؟
Last edited by pedram9; 29-09-2015 at 03:01.
نمیدونم رایگانه یا نه چون روزش می خواستم شبشو تست نکردم
روی 192.168.1.1 می ری بعد اکثر مودم ها پایینش نوشته data rate
یا وارد پیجت می شی پایین سمت راست نوشته نمایش کیفیت خط تلفن اگه 2048 باشته تو تماس با پشتیبانی بگو افزایشش بدند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)