آخه واسه انتخاب مرفاوی و اعلام اسمش اینقدر ناز و ادا لازمه. بگید مرفاویه دیگه... همچین پنهانکاری میکنن انگار کاپلو رو دارن میارن.
آخه واسه انتخاب مرفاوی و اعلام اسمش اینقدر ناز و ادا لازمه. بگید مرفاویه دیگه... همچین پنهانکاری میکنن انگار کاپلو رو دارن میارن.
مرفاوی دفعه قبل که مربی بود وقتی گند زد اخر فصل تو 90 گفت دیگه هیچوقت نمیخواد مربی استقلال بشه
به همین زودی یادش رفت
من هنوز یادمه
با اینکه شخصا خیلی مرفاوی رو دوست دارم و بنظرم توی این چند سال خیلی زحمت کشیده
ولی الان واقعا وقت خوبی برای انتخاب اون به عنوان سرمربی نیست
وقتی ژنرال رو میندازن بیرون حداقل اش اینه که یه ژنرال دیگه بیارن نه صمد مرفاوی
بغیر از نداشتن کاریزما و قدرت در داخل تیم عبدالصمد حتا بین روزنامه نگارها هم شخصیت خوبی نداره و مطمئنا بعد از انتخابش روزنامه ها حسابی امونش رو میبرن.یادم اون سالی که امیر قلعه نوعی رفت تیم ملی و صمد سرمربی شد روزنامه ی شرق (ل.ع) تیتر زد صمد سرمربی میشود (واقعا از این تحقیر امیز تر چه تیری میشد زد)
خلاصه تا وقتی دولت اینه و رییس الرسای ورزش اش این باید ساخت تا ان شاءا.. فرجی بشه و تغییری رخ بده
تا این دست ادم های بی کفایت از ورزش کوتاه بشه
مسعود خان ما اخر سر نفهمیدیم شما استقلالی هستی یا پرسپولیسیمرفاوی دفعه قبل که مربی بود وقتی گند زد اخر فصل تو 90 گفت دیگه هیچوقت نمیخواد مربی استقلال بشه
به همین زودی یادش رفت
من هنوز یادمه
یه پست اینجا میده یه پست تو تاپیک همسایه
موضعت رو مشخص کن بدونیم با کی طرفیم![]()
من بازیکن استقلالم نه قلعه نویى !
استقلالى ها براى تمدید قرارداد با من اقدام کنند من نباید پیش قدم شوم
چه حرف هایى پشت سر پیروز قربانى رد وبدل شده که کاپیتان استقلال این روزها حال و روز خوبى ندارد. پیروز قربانى به دنبال یک هدف است. اینکه بداند چه کسانى و به چه علت حرف و حدیث هاى زیادى در مورد او زده اند. گفت و گوى ما با او را بخوانید:
•با استقلال تمدید مى کنى؟
- نمى دانم. هنوز هیچ چیز مشخص نیست. باید روزها بگذرد تا پس از آن تکلیف نهایى من هم مشخص شود.
•خودت بیشتر تمایل به ماندن دارى؟
- خب من چند سال در این تیم بودم و به راحتى هم نمى توانم از استقلال جدا شوم اما اول باید این حرف و حدیث هایى که پشت سر من زده اند مشخص شود.
•شفاف تر صحبت مى کنى؟
- طى این چند سال که براى استقلال بازى کرده ام هیچ وقت حرف پشت سرم نبوده اما این روزها با حرف و حدیث هایشان به دنبال از بین بردن اعتبار و آبروى من هستند.
•من فکر مى کنم این حرف و حدیث ها در ارتباط با این مسأله باشد که تو بازیکن قلعه نویى هستى. درست است؟
- واقعاً براى کسانى که این حرف ها را پشت سر من زده اند متأسفم. من بازیکن استقلال هستم و بارها به عنوان کاپیتان براى این تیم بازى کرده ام. برایم اهمیتى ندارد مربى تیم چه کسى باشد. من بازیکن یک مربى نیستم اما باید مشخص شود که چطور این افراد به خودشان اجازه دادند پشت سر من حرف بزنند. باید بفهمیم چه کسانى این شایعات را در مورد من درست کردند.
•استقلال در حال حاضر وارد حاشیه هاى زیادى شده است. این مسأله را قبول دارى؟
- متأسفانه یکسرى چیزهاست که واقعاً آدم را اذیت مى کند. البته من در این ارتباط حرف نمى زنم و امیدوارم این حاشیه ها دست از سر استقلال بردارند.
•فکر مى کنى چه کسانى پشت سر تو حرف زده باشند؟
- نمى دانم آنها چه افرادى هستند اما با این حال سعى مى کنم بفهمم این مسأله از کجا آب مى خورد.
• چه زمانى با مسئولان استقلال وارد مذاکره مى شوى؟
- من قراردادم با استقلال به اتمام رسیده و مسئولان باشگاه باید در این ارتباط با من تماس بگیرند. تا زمانى که با من تماس نگیرند نمى توانم براى تمدید قرارداد پیشقدم شوم.
•اینکه با رفتن قلعه نویى به سپاهان تو هم به این تیم مى روى درست است؟
- نه، من به هیچ وجه به سپاهان نمى روم. درست است که قلعه نویى مربى من بوده اما این دلیل نمى شود که ایشان هر جا رفتند من هم به همان تیم بروم.
•چند بار زمزمه پیوستن تو به پرسپولیس شنیده شده است. احتمال دارد در صورت جدایى از استقلال به عضویت این تیم دربیایى؟
- من فکرى در مورد آینده ام نکردم. به همین دلیل نمى توانم در این مورد هم نظرى بدهم.
•مصدومیتت چه زمانى برطرف مى شود؟
- در حال حاضر مشغول فیزیوتراپى هستم و فکر مى کنم ۲ ، ۳ هفته آینده آسیب دیدگى ام رفع شود
شرط مهم مرفاوى برای ادامه کار با استقلال!
طبق آخرین اخبارى که در ارتباط با وضعیت سرمربیگرى در استقلال شنیده مى شد قرار بود بعد از جدال این تیم مقابل الجزیره...
طبق آخرین اخبارى که در ارتباط با وضعیت سرمربیگرى در استقلال شنیده مى شد قرار بود بعد از جدال این تیم مقابل الجزیره نام سرمربى جدید اعلام شود و گمانه زنى ها بر این پایه بود که صمد مرفاوى بیشترین بخت را براى احراز سمت فوق دارد.ظاهراً مرفاوى شرایط چندان سختى را براى سرمربیگرى در استقلال تعیین نکرده و بعید است که به لحاظ مادى هم با باشگاه به مشکل بربخورد اما روى یک موضوع بسیار مهم تأکید دارد و آن حفظ 3 بازیکن کلیدى براى فصل آینده است. ظاهراً مرفاوى نمى خواهد در لیگ نهم خلع سلاح شده و مهره هاى کلیدى استقلال در فصل قبل را از کف بدهد، بر همین اساس به طور جدى خواهان فراهم شدن شرایطى است که وحید طالبلو، مجتبى جبارى و خسرو حیدرى تحت هر شرایطى در جمع آبى پوشان بمانند وبه هیچ عنوان با جدایى آنها موافقت نشود.ظاهراًبعد از این 3 بازیکن، مرفاوى روى ماندن آرش برهانى هم تأکید دارد. در این میان حیدرى و برهانى یک فصل دیگر با استقلال قرارداد دارند و جدایى شان تابع شرایط ویژه اى خواهد بودا ما ظاهراً طالبلو و جبارى باید براى تمدید قرارداد باید پای میز مذاکره بنشینند.
زریبافان: مربى خارجى اشتباهاتش را قبول نمى کند!
در روزهایى که باشگاه استقلال رسماً اعلام کرد که امیر قلعه نوعى فصل آینده سرمربى این تیم...
در روزهایى که باشگاه استقلال رسماً اعلام کرد که امیر قلعه نوعى فصل آینده سرمربى این تیم نخواهد بود، موج بزرگى در حمایت از سرمربى خارجى راه افتاد اما مصاحبه و حمایت وى از « مسعود زریبافان » حضور یک سرمربى ایرانى باعث شد تا حرف و حدیثهاى زیادى بر سر زبا نها بیفتد. البته رئیس مجمع باشگاه استقلال چند روز بعد در گفتگوى با ما مدعى شد که وى فقط نظر شخصى اش را گفته اما هر تصمیمى که هیأت مدیره بگیرد، برایش قابل احترام خواهد بود. زریبافان دیروز پیرامون دلیل خود براى حمایت از سرمربى داخلى گفت: در شرایط کنونى یک مربى بزرگ ایرانى مى تواند جانشین خوبى براى امیر قلعه نوعى باشد.وى ادامه داد: مربى خارجى هیچوقت زیر بار اشتباهاتش نمى رود.
من که هنوزهم میگم جلالی بشه بهتر است تا مرفاوی یا مولر
من که دیگه از دست واعظ خسته شدم و دیگه پست نمیدم ولی بدونین هنوز زندم
امروز اخبار ساعت 9:30 صبح گفت كه مسولان باشگاه استقلال دارن هنوز با قلعه نوعي براي فصل آينده مذاكره مي كنند!!
اگه می دونستم واعظ دست به کار میشه پست قبلیو زودتر می دادم
من منتظرم ببینم اگه امیردوباره سرمربی بشه هادی و وحید پی کار می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)