تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2311 از 3195 اولاول ... 131118112211226123012307230823092310231123122313231423152321236124112811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,101 به 23,110 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

اين روز ها همه از ميثم خريد ميكنند ! شما چطور؟

منم ميخوام يه ٤گيگ ٩٥٠٤ بگيرم تو خرداد ولي ميترسم ٩٥٠٤ تا اون موقع تموم شه : (

نظر شما چيه؟؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حسام اینو با آیپادت زدی؟؟؟ چون اعدادش فارسیه
    این عددا که 9504 هست دقیقا چین؟؟؟ به چه درد می خورن؟؟؟

3. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

در کسنولم سایه های متحرک در بازی ها بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند و حالتی عادی ندارند.ممکنه از GPU باشه؟یا از کابل HDMI یا Plasma TV؟با کابل Composite که درون جعبه کنسول هست هم امتحان کردم اما همینطوریه.

یعنی مثلا حتی توی داشبورد Avatar هم سایه ای که داره حالتی نویز مانند داره و سایه ها رندر میشن و یک بخشی از لبه ی سایه ها دوباره میره و دوباره رندر میشه و لبه های سایه ها هم حالتی خط خطی داره.

(در صورتی که سایه های اجسام ثابت درون بازی ها و داشبورد کنسول کاملا درست و ثابت هستن.)

مال شما هم سایه ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند؟(حتی در بازی هایی مثل GTA IV و Crysis 2 و Enslaved).

دلیلش چیه؟لطفا سریع جواب دهید.
    اقا مال منم دقیقا اینطوریه
    من FULL HD SCARLET دارم فکر نمیکنم مشکل از تی وی باشه
    من فکر میکنم مشکل از خود کنسوله
    اخه همه ایکس باکسایی که دیدم اینطوری بودن
    اساتید جواب بدن!!

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

دوستان سوال بالای من رو جواب ندادید پیغامی که می ده عدد نیست یه سری جمله هست می گه به راهنمایی سایت فلان مراجعه کنید مشکل از کجاست دوستان
    با یه دیسک دیکه امتحان کن درست میشه

5. 2 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بلا نسبت

الان تو سایت میثم جان نگاه کنی با درایو 9504 فقط اسلیم 4گیگ موجوده و 250 گیگ 9504 نیست فقط 0225 موجوده!! فکر کنم این تو کل بازار هم همینجوری باشه دیگه

این چیپه دیگه اطلاعاتی نیومد ازش؟؟؟ اگه واقعا کار بده و بشه راحت باهاش کار کرد عالی میشه ( یه 250گیگ 0225 میگیریم راحــــــــــــــــــتـــ ــــــــ )
    توی سایتش همه ی آمارش رو نوشته دیگه !

7. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مشخصات سخت افزاری 360 و PS3 خیلی به هم نزدیک هستش با این فرق که 360 گرافیک قویتری رو داره ولی PS3 از CPU قویتری استفاده میکنه..........
    و دلیل بالاتر بودن گرافیک 360 رو هم درست گفتید،استدیو های بازی هنوز که هنوزه نتونستن خودشون رو با CPU و قسمت های PS3 مچ کنن به خاطر همین اول بازی رو برای 360 میسازن و بعد برای PS3 پورت میکنن.........

اگه 1796 تا PS3 رو کنار هم بذاری از قویتر ابر رایانه دنیا که توی سازمان ((سیا)) آمریکا هستش هم قویتر میشه
    محمد جون نه اینکه نتونن !! بازی سازی برای PS3 زمان بر تر از xbox 360 هست و همین زمان اضافی به دنبالش مخارج اضافی رو بهمراه داره که خب کسی دوست نداره از سودش بزنه.

تو معرفی قطعات PS3 کامل توضیح دادم قضیه چیه.

در کسنولم سایه های متحرک در بازی ها بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند و حالتی عادی ندارند.ممکنه از GPU باشه؟یا از کابل HDMI یا Plasma TV؟با کابل Composite که درون جعبه کنسول هست هم امتحان کردم اما همینطوریه.

یعنی مثلا حتی توی داشبورد Avatar هم سایه ای که داره حالتی نویز مانند داره و سایه ها رندر میشن و یک بخشی از لبه ی سایه ها دوباره میره و دوباره رندر میشه و لبه های سایه ها هم حالتی خط خطی داره.

(در صورتی که سایه های اجسام ثابت درون بازی ها و داشبورد کنسول کاملا درست و ثابت هستن.)

مال شما هم سایه ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند؟(حتی در بازی هایی مثل GTA IV و Crysis 2 و Enslaved).

دلیلش چیه؟لطفا سریع جواب دهید.
    این مشکل چیزی بوده که همیشه ما باهاش درگیر بودیم . ایشالا تو نسل بعد بر طرف میشه و ما شاهد سایه های نجومی برای کارکتر ها و Object ها خواهیم بود.

امید جان توی این فرومی که دادی ، رفتم نیگا کردم ، حک اسلیم رو زده 20 تومن...
    ولی توی 360 شاپ خامش رو زده 340 و حک شده رو زده 500!!!
    اگه پول دستم بیاد تابستون می گیرم...
    الان این 2 تا قیمت دو مورد جدا از هم هستن

-- Xbox 360 slim برای اونهایی که -- نشده 20 هزار تومان هست .

اونی که تفاوت قیمت زیادی داره به خاطر نوع درایو هاشون هست که 9504 -- شده و 0225 نه.

9. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

حسام اینو با آیپادت زدی؟؟؟ چون اعدادش فارسیه
    این عددا که 9504 هست دقیقا چین؟؟؟ به چه درد می خورن؟؟؟

دقیقاً

اینا نوع درایو کنسول هستن ( همونی که دی وی دی رو میدی تو حلقش ) که مایکروسافت میاد تو هر خط تولیدی یه درایوی میزنه که هـــک نشه مثلاً ( اروای عمش ) فعلاً هم فقط درایو 9504 هــــک شده و 0225
    ایا دارن سماق میکشن !!!

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

قیمت دقیق و به روز ایکس باکس اسلیم کپی خور شده الان چنده؟
    چقدر به پایان عمر این نسل مونده و ارزش داره الان 360 بخرم یا صبر کنم نسل بعد ؟ البته اگه نسل بعد قراره بیاد

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

قیمت رو میتونی از اینجا بگیری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فعلا که خریدش توصیه نمیشه چون با قیمت واقعیش زیمن تا زیر زمین فرق میکنه،البته میتونی دست دوم بخری که اونم معایب خودشو،کنسول های دیگه هم هستن،فقط 360 نیستش که.........
    اگه امسال توی E3 نینتندو کنسول جدیدشو معرفی کنه ساله دیگه هم سونی و مایکرو کنسولاشون رو معرفی میکنن و احتمالا 7,8 ماه بعد هم میاد که میشه آخرای 2012...............

13. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اگه امسال توی E3 نینتندو کنسول جدیدشو معرفی کنه ساله دیگه هم سونی و مایکرو کنسولاشون رو معرفی میکنن و احتمالا 7,8 ماه بعد هم میاد که میشه آخرای 2012...............
    یعنی شما میگی 360 مایکروسافت 2012 کارش تمومه ؟!؟!؟!؟!

چند وقت پیش بحثش شده بود تو تاپیک میگفتن تا 2014 احتمالش خیلی کمه !! چجوریاس؟

15. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان سلام.

من کنسولمو به دلایلی فرمت کردم، حالا محیط داشبورد و آواتار خیلی بی روح شده و تم هم نداره،
    چکارش کنم؟ باید آپدیت بشه؟ آپدیت بشه مشکلی واسه اجرای بازی نداره؟ (ورژن آپدیتش 2.0.12416.0 هستش.)

ممنون میشم کمکم کنید....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •