باید گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویی یا نامه روی سربرگ از یک شرکت داشته باشی یا عضو نظام مهندسی یا پزشکی باشی...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باید گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویی یا نامه روی سربرگ از یک شرکت داشته باشی یا عضو نظام مهندسی یا پزشکی باشی...
نه اونو اگه سوتي ندين نمي تونن بفهمن
هميشه يه عكس مودمي كه تحت ساپورت شاتل هست دم دستتون باشه كه اگه وضعيت چراغ ها رو پرسيدن از رو معادل چراغ هاي مود خودتون رو از روي اون بگين. مثلاً مودم 3COM تحت ساپرتشون هست.
كلاً شاتل قطعي اينا خيلي كم داره فقط سر سرعت شبانه بازي درمياره كه اونم پشتيباني نيازي نيست زنگ بزنين چون چرت جواب ميدن.
اگه هم فهميد مورمتون چيه وق وق كرد بگين با مودم ديگه هم تست كردم وضع همين بوده.![]()
من فقط کپی کارت دانشجویی دادم اکو 2مگ گرفتمکارت دانشجویی خودت داداشی خواهری پسرعمویی...
درکل خیلی گیر نمیدن
سلام
دوستان اين سايت براتون باز ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که باز نشد .
Cannot Display میده .
به نظر من يكي از بهترين سايت هاي دانلود سريال و فيلم بودش اما ديروز و امروز بسته هست
واسه سرعت 128 به بالا مدرک لازم داره .
حالا هرچی میتونه باشه .
کارت دانشجویی ، جواز کسب ، پروانه شرکت ، کارت عضو هیات علمی و غیره .
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
نه عزیز احتمالا مشکل از مرکز مخابرات شماست .
شما مشکل رو به پشتیبانی فنی گزارش بده ببین چی میگه .
فیل_تر شده....
با فیل_تر شکن باز کن/
سلام
من نمیتونم به تنظیماته مودم دست رسی پیدا کنم ، وقتی میخوام وارده Zyxel بشم فقط یه گزینه داره که اون هم هر 30 ثانیه
رفرش میشه هیچ گزینه دیگه ای نداره لطفا راهنماییی بفرمائید
دوست عزیز اگه مرکز مخابراتی شما مشکل پهنای باند نداشته باشه سرعت هم خوبه .
وگرنه سرعت شما دست اونا نیست که کم و زیاد کنن !
اینا واسه همه یه سرعت ثابت مد نظر میگیرن در صورتی که پهنای باند کافی باشه و کم نیاد .
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
شاتل خودش Zyxel کار میکنه . با گارانتی دلسا .
با D-Link هم مشکل اساسی داره !
یعنی بفهمن مودمتون D-Link هست اصلا پشتیبانی نمیکنن .
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
خب دوست عزیز شما که انقدر ناراضی هستی چرا از شاتل سرویس میگیری ؟!
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
به نقل از سایت شاتل
خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات شده است.
هیات داوران این انتخاب متشکل از نمایندگان زیر بوده است:
•وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
•وزارت صنایع و معادن
•وازرت بازرگانی
•وزارت اقتصاد و دارایی
•وزارت تعاون
•وزارت نفت
•وزارت جهاد کشاورزی
•اتاق بازرگانی تهران
•شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی
•موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
•شهردای تهران
گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و … مواجه بودهایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)