سرور داخلی:
سرور خارجی:
usa
Poland
yahoo
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرور داخلی:
سرور خارجی:
usa
Poland
yahoo
![]()
سلام
بعضی شبها تو تایم راگان سرعت میاد روی 650 بعضی شبها میاد روی 120
برای شما هم اینطوریه؟
دوستان برنامه دانلود شبانه مخابرات عوض شده؟
دیشب با اینکه اول ماه بود و ساعت 12 مقدار 7 گیگ شارژ ماهانه رو دادند شب گذاشتم دانلود ساعت 5 هم دانلود تمام شده و از 7 گیگ فقط 3.8 باقی مونده.
چند شب داره اینجوری میشه مطمئن نبودم ولی حالا دیگه مطمئن شدم.
سلام.
طرح 10 مگ یکماهه مخابرات دانلود شبانه رایگان داره؟ همون که ماهی 20 تومن هست!
اگه نداره بیشترین سرعت که دانلود شبانه هم داشته باشه چیه؟
برای منم اینطوری شده! تو سایت که خبری نیست
اما با اینکه حجمم رو 0 نشون میده ولی نت دارم هنوز
دیشب هم تا ثانیه اخر دانلودشو کرده! جلل خالق
مال منم صفر نشون میداد مودم رو رو ریست کردم درست شد حجم برگشت
الان سرعت منم محدود شده به ۲۰۰ کیلوبایت rate و snr در مودم هم خیلی بده شاید دارند دستکاری می کنند.
برنامشون عوض نشده ، برای بنده هم دیشب 2500 مگ از حجمم کم کرده ، زنگ زدم پشتیبانی هی گیر داده بود که مودمت وایرلس داره و باید خاموش باشه و ... گفتم که آقا مودمم وایرلس داره ولی دوساله که همینجوری خاموشه و حتی اگه روشن هم باشه که نیست رمزش رو نمیدونم و جتی یک مگ هم خودم از طریق وایرلس استفاده نکردم .
گفت باید حضوری بیای چون اینجا مصرف نشون میده ، گفتم حاجی من 7 ساله اینترنت مصرف میکنم و بلدم چجوری حجم رو مدیریت کنم تا الکی حجم اضافه نخرم ولی گوشش بدهکار نبود که نبود . آخرش گفت که میتونی جمع آوری کنی و ما به اندازه کافی یوزر داریم و یکی کم بشه مشکلی نیست ، گفتم برو به انجمن ها ببین چقدر کاربر ناراضی دارین بعد بگو یکی کم بشه طوری نیست ، گفتم یاد گرفتین که هر جا کم آوردین بگین جمع آوری کنین . گفتم خوب بزنین تو صفحه اول که بعضی وقتا حجم مثلا یک تا 2 گیگ کم میشه و پیگیری هم راه به جایی نمیبره تا کاربرا همون اول بدونن با کی طرفتن تا تصمیم بگیرن .
آخرش گفت میتونی به پلیس سایبری شکایت کنی ( جلاالخالق )
Last edited by v-abbasi; 22-06-2015 at 22:47.
واسه منم اینطوریه.
زنگ زدم دختره میگه تو بلد نیستی team viewer می دونی چیه نصب کن بعد توضیح میده فرق بیت و بایت رو.(تازه خوبه بهش گفتم snr ام rate ام فلانه و کمی از کامپیوتر سرم میشه)
گفتم نصبه فقط ورژن ۱۰ هست میگه نهههه مال ما ۹ هست کاهش بده.
تو لینوکس هم مکافاته این کار به هر حال نسخه ۹ کردم و زنگ زدم یکی دیگه برداشته
بعد از توضیح مشکلم میگه نههههه team viewer نیاز نیست. میگم مگه من علافم واسه خاطر شما چند ساعت انگولک کنم سیستمم رو برنامه نصب کنم واسه شما.
اعصابم خورد شد سر این قضیه. ۵-۶ بار زنگ زدم هر بار یکیشون یک چیزی می گفت. هی هم میگن بعدا زنگ بزن الان نمیشه!(بعدا زنگ بزنم احتمالا طرف خودش نیست می خواد از سرش وا کنه)
ولی راست میگه ما نباشیم یکی دیگه ازشون سرویس می خره. سر گردنه هست شوخی که نیست![]()
Last edited by elvish; 22-06-2015 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)