در سایت 195 یه شکایت بکن مبنی بر تبلیغ خلاف واقع و در مستنداتت تصویر و اون صفحه ای که گفته شده "یه اتفاق جدید، حذف محدودیت سرعت" رو قرار بده ؛ باشد که سرعتت درست شه...![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
در سایت 195 یه شکایت بکن مبنی بر تبلیغ خلاف واقع و در مستنداتت تصویر و اون صفحه ای که گفته شده "یه اتفاق جدید، حذف محدودیت سرعت" رو قرار بده ؛ باشد که سرعتت درست شه...![]()
معمولا وقتی پرداخت رو انجام میدهید ، باید در هنگام ورود به پنل در وسط صفحه یه پنجره ای بیاد با این نوشته : "در انتظار تایید رانژه"
فردا تماس بگیر و ببین چی به چیه ؛ اگر دیدی که دارن میپیچوننت و این دستو اون دست میکنن ، در سایت 195 ازشون شکایت کن...
سلام
سرعت دانلود کلیپ واتس اپ تو ساعات رایگان شهاب ده مگ چطوره؟
افتضاحه افتضاح
سلام
من مودمم رو چک کردم این طوری بود :
ADSL Firmware Version :FwVer:3.11.2.167_TC3086 HwVer:T14.F7_5.0 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 Annex Mode :ANNEX_L
این Firmware version رو ایا باید اپدیتش کرد؟ اصلا از کجا بدونیم اپدیته؟
خط من adsl2 ه ، چجوری پلاسش کنم؟
مودمت چیه؟!
باید بری به قسمت advanced و بخش network tools و در اونجا تنظیمات مربوطه رو انجام بدی...
ممنون بابت پاسخ دهی
الان دوباره خرید انجام دادم، اینبار ترافیک اضافی شد و دوباره مبلغ از حسابم کسر شد
ثبت شکایت انجام دادمم به خودشون تا پیگیری کنن
بنظر شما پیگیری میکنن؟ مبلغ به حساب برمیگرده؟
من الان سرویسم رو تمدید کردم ، مبلغ از حسابم کم شد سایت بانک هم نوشت موفقعیت امیز ولی هنوز زده فاکتور پرداخت نشده !!!
چی کار کنم ؟ 40 تومن منو خوردن !
- - - Updated - - -
من الان سرویسم رو تمدید کردم ، مبلغ از حسابم کم شد سایت بانک هم نوشت موفقعیت امیز ولی هنوز زده فاکتور پرداخت نشده !!!
چی کار کنم ؟ 40 تومن منو خوردن !
----------------------------------------------------------------
سایت به این بزرگی مشکل ارسال پست داره مدیرش میاد تاپیک منو قفل میکنه فکر میکنه درست میشه !
Last edited by MOHAMMAD2010; 18-08-2015 at 11:07.
نمیدونم چرا درگاه بانک ملت برداشتن! این یکی بانکه همش مشکل داره! بعد از چند ساعت به حسابت برگشت میخوره نگران نباش!
برگشت خورد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)