سلام و تبریک سال نو
می خواستم بپرسم کیفیت صدای محصولات Image Dynamics چطوره آیا ارزش قیمت بالاش رو داره یعنی صدای کیفیتی میده؟
سپاس
سلام و تبریک سال نو
می خواستم بپرسم کیفیت صدای محصولات Image Dynamics چطوره آیا ارزش قیمت بالاش رو داره یعنی صدای کیفیتی میده؟
سپاس
من 7056 کنوود دارم که سال 93 با مشاوره حمیدخان عزیز خریدم
صدای بلوتوثش عالیه و کم از سی دی و usb نداره
سلام دوستان
یکی از دوستان دنبال یک سابوفری با قدرت حدود 150 وات میگرده! و میگه هر چی پیدا کردم 250 به بالا بود...
*موضوع اینه که ایشون تو ماشینشون یک جفت مید بیس M650PRO + یک جفت تیوتر TS-S20 داره و روی آمپلی فایرش حدود 120~150 وات جا خالی داره!
حالا میخواد برای پوشش فرکانس های پایین ی ساب کوچیک اضافه که ولی متاسفانه هرچی میگرده همشون 250~350 وات هستند!
حالا سوال اینه که:
آیا دوستان کسی سابی با این مشخصات سراغ داره!؟ و آیا کلا لازم هست همچین کاری؟
دوستان راهنمایی نمیکنید
اتفاقا منم با مشاوره حمید خان 7016 خریدم ولی اون موقع بودجه نرسید پخش بلوتوث دار بگیریم 7016 گرفتیم.
حمید خان با عرض سلام اگه میبینی اون پست بالای مارو جواب بده
7016 رو عوض کنم با کنود بی تی 304 یا 620 یا سونی 5200 چی بدست میارم ؟ صدای بهتری دارم؟ کیفیت پخش بلوتوث این پخشا چطوره در حد یو اس بی که نیست؟ در حد همون AUX هست ؟
چون دیدم پست دوستمون و لایک زدی پرسیدم
ساب 150 وات میدونم یه ساب هست درگ استر 125 که 150 وات میخواد رو 4 اهم حالا نمیدونم این امپش کامل صداشو در میاره یا نه قیمتشم 170-180 تومنه -- یه مدل کیکرم بود چون منم یه زمانی دنبال همچین سابی با همین واتی بودم یادمه کیکر 124 اون فک کنم 125 وات میخواست. نمیدونم الان موجوده یا نه صداشم نشنیدم ....حالا اساتید میان توضیح میدن در مورد همون درگ استر که پیشنهاد میشه با همون امپ ببنده یا نه. نگفتیم آمپش چیه
کنوود 3010 هم 200 وات هست کی از سابای خوب کنوود
چیزی که بهم توضیح داد، اگه درست متوجه شده باشم اینه:
آمپ پایونیر 5702 هست.
الان روی هر کانال ی M650PROبا TS-S20 بصورت موازی بسته! (میدبیس 4 و تویتر 8 اوهمه)
حالا میخواد ی M650PROرو با جفت TS-S20 ها موازی کنه و اون یکی M650PRO رو با یک ساب 100~150 واتی 4 اوهم موازی کنه که هر 2 کانال روی 2 اوهم ست بشن و از هر کانال حدود 200 وات RMS بگیره...
*کلا نصب تویتر و میدبیس ب این صورت درست هست!؟
سلام دوست عزیز. این چه.کاریه دیگه . از 1 امپ 2 کانال میخواید یه جفت مید و یه جفت سوپر و 1 ساب بگیری؟ اخه هر کاری اصولی داره. اینجوری فقط یه صدایی در بیاد که فایده نداره.قشنگی و کیفیت پس چی؟
ساب 150 تا 200 واتی گلیدن داره.
Alpha 10
M10
Rs08
اینا هستن ولی شما 1 امپ تهیه کن اول بعد درست سیستم ببند به نظر شخصی من.
موفق باشی.
Last edited by amirsein; 07-04-2018 at 01:18.
سلام.استاد. تا حمید اقا میان 1 نظر بدم در حد تجربم. اینجور تغییرات به نظر من فایده خاص و عایدی خاصی نداره 1 هفته اول چون جنس صدای هر پخشی فرق داره براتون جذابیت داره تغییر . بعدش که باید بیشتر از صدا لذت ببرید متوجه میشید که تغییر خاصی رو هم شاهدش نیستید. اگه قصد تغییر پخش و ارتقا رو دارید یه پخش بگیرید که از الانتون واقعا بهتر باشه تا دل زده نشید.
پیدا کردن پخش خوب توی سیستم بازی واقعا سختترین بخش کاره به نظر من.
شخصا خیلی وقته دنبال پخش خوبم.
مخلصم.
Last edited by amirsein; 07-04-2018 at 01:27.
عزیز این کار اصلا اصولی نیست از یه امپ دو کانال بیچاره چی میخواید
مخلصم والا پخش خوب به نظرم اون دو مدل سونی gs820 و xb100 بازخوزد خوبی داشتن. هرچند پخش شما همین الانشم عالیه.
فک میکنم درست میگی.بخوام تغییری بدم میرم تو کار باندهااستیج جلو کامپوننت jbl6508 مال همون 6 سال پیشه . مثلا اینو یه ارتقا بدم بهتره تا مثلا پخش 400-500 تومنی کنوود بگیرم.هرچند خدایی پخشای جدید کنوود price/performance بالایی دارن.
چه میدونم آدم مثلا میبینه زده 13 باند اکولایزر. ولی مثلا 7016 5 تا داره. اینارو ادم میبینه میگه تفاوت صدای زیادی دارن حتما..البته اینم بگم همین 7016 و 8016 اون موقع خیلی ازشون تعریف میشد و جز بهترین ها بودن.الان این 7016 ما تنها مشکلی که داره گاهی وقتی پنل و در میاری و فردا میای وصل میکنی یو اس بی کار نمیکنه هی ریدینگ میزنه و باید ریست کنی که تنظیمات به هم میخوره. یه دوستی داشتیم بچه اصفهان میگفت من بردم نمایندگی اونجا برام اپدیت زدن درست شده! ولی تو نت هیچ فایل آپدیتی برای 7016 نیست.... کسی از دوستان تجربه چنین موردی داشته ؟
درود.
آمپلی 8400 کنوود دارم. یه جفت کاپا، یه جفت سوپر توییتر و یه ساب باهاش راه انداخته ام. پرسشم اینه: سوپر توییترها را روی دوکانالی که کاپا هستند بسته ام. اگه یه آمپلی دیگه برای ساب بگیرم و سوپر توییترها را از کانال کاپا جدا کنم افزایش چشمگیری در کیفیت و بلندی صدا شنیده میشه یا نه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)