در مورد سوال دوم اینکه عکس روی تمام صفحه نمیوفته بهترین راهش اینه عکس مورد نظرت رو در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تایپیک به دوستان بدی تا از عکست برات تم بسازند اینطوری عکست کل ال سی دی رو میگیره.
در مورد سوال دوم اینکه عکس روی تمام صفحه نمیوفته بهترین راهش اینه عکس مورد نظرت رو در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تایپیک به دوستان بدی تا از عکست برات تم بسازند اینطوری عکست کل ال سی دی رو میگیره.
یا اینکه با برنامه theme diy این
کارو خودت رو گوشیت انجام بدی
نرم افزاره خیلی خوبیه .
شنیدم تو ورژن جدیدش میشه آیکونها رو هم عوض کرد درسته ؟
دوستان گوشي من ان73 هست وهر كاري ميكنم فايل هاي جار روش نصب نميشه چي كار كنم..........راهنماي كنيد..........!!!!!!!!!!!!!
امکان نداره حتی اگه سایزش ماله این گوشی نباشه هم نصب میشه ولی صفحش میزون در نمیاد !
اروری چیزی نمیده ؟؟ اگه میده بگو ...
راستی تو همه ی جاوا ها همینطوریه ؟؟
دوستان در گوشي n73 شمارنده sms وجود نداره؟
نه عزیز وجود نداره .ولی برنامش موجوده ...
میشه در مورد این دوتا هم کمک کنید1. چطوری میشه اسکرین سور متحرک یا والپیپر متحر ک رو توی صفحه ان 73 گذاشت؟
3. چطور میشه عکس اس ام اسی رو با این گوشی فرستاد ؟؟
در ضمن اسم برنامه برای شمردن اس ام اس چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اول باید بگم که نمیشه عکس متحرک رو به عنوان والپیپر متحرک بزاری ولی تمهایی هستن که با نرافزار کمکی متحرک میشن باید بگم با اون نرم افزار هم نمیتونی عکسی که خودت داری رو بزاری رو صفحه البته به صورت متحرک ...
اونم فکر کنم اسمش اس ام اس کنتور باشه ...
من چه بازي-----------------چه برنامه--------(بيش از 50 تا)---------------هر كدوم رو نصب ميكنم (ميره واسه نصب تا اونجا كه بين حافظه گوشي و مموري بايد يكي رو انتخاب كني ميره و لودينگ نصب هم تا 70.80%ميره )يك دفعه پيام unable to instal رو ميده و نصب نميشه(فقط sis و sisx رو راحت نصب ميكنه).........
اينم يك سري از مشخصات گوشيم(n73)با تصوير..............
در ضمن فايل ها رو اينجوري نمايش ميده...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)