تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 942 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این مخابرات اصفهان برای تماس با تالیا هم مشکل داره ... من واقعا موندم چرا مخابرات اصفهان با تالیا و ایرانسل هماهنگ نیست من وقتی ایرانسل داشتم هم این مشکل بود هم حالا که تالیا دارم ... وقتی می خواهم از تلفن ثابت با تالیا یا ایرانسل تماس بگیرم باید چند بار شماره گیری کنم تا بگیره و شاید تا 5 بار با بوق اشغال مواجه میشم در حالی که با موبایل های مخابرات یا حتی اسپادان این مشکل نیست و سریع از تلفن ثابت میشه باهاش تماس گرفت . ..
    کسی می دونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد چون واقعا آزاردهنده هست ... با کجا تماس بگیرم و این مشکل را بگم ؟؟؟
    پس چرا دیگه فحش به تالیا نمی دی اقا مسعود؟ میگم یه سایت بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! شاید حل شه ! به تالیا که رسید درحد آزار دهندگی موند؟ اما ایرانسل یه مشت کلاه بردارو اینا بودن؟ برو سایت تالیا تلفن خدمات تالیا اونجا هست.ببین چی میگن.
    منظورم ازین حرفا اینه که ادم همیشه باید درست قضاوت کنه
    Last edited by vahooli; 17-05-2007 at 21:21.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو شیراز همه مشکلات و از همچین راهی حل می کنید
    چرا دروغ میگی داداش آبروی شیرازی ها رو هم نبر فامیل ما تو شیرازن اصلا همچین چیزی نیست

میگه حدود 80 درصد تحت پوششه
    ایشون احتمالا از عوامل tci بودن !!!!!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مخابرات اصفهان برای تماس با تالیا هم مشکل داره ... من واقعا موندم چرا مخابرات اصفهان با تالیا و ایرانسل هماهنگ نیست من وقتی ایرانسل داشتم هم این مشکل بود هم حالا که تالیا دارم ... وقتی می خواهم از تلفن ثابت با تالیا یا ایرانسل تماس بگیرم باید چند بار شماره گیری کنم تا بگیره و شاید تا 5 بار با بوق اشغال مواجه میشم در حالی که با موبایل های مخابرات یا حتی اسپادان این مشکل نیست و سریع از تلفن ثابت میشه باهاش تماس گرفت . ..
    کسی می دونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد چون واقعا آزاردهنده هست ... با کجا تماس بگیرم و این مشکل را بگم ؟؟؟
    پس مشکل از شهره نه اپراتور !!!!!! حالا برو یه دولتی بخر فردا بگو اونم خرابه. شما که پول دادی خوب یه دونه اعتباری دولتی میخریدی که از تالیا 100 برابر بهتر بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

پس چرا دیگه فحش به تالیا نمی دی اقا مسعود؟ میگم یه سایت بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! شاید حل شه ! به تالیا که رسید در آزار دهندگی موند؟ اما ایرانسل یه مشت کلاه بردارو اینا بودن؟ برو سایت تالیا تلفن خدمات تالیا اونجا هست.ببین چی میگن.
    منظورم ازین حرفا اینه که ادم همیشه باید درست قضاوت کنه
    من موندم اینا دوتا همشهرین تو یه آب و خاک ولی چرا نظرای متفاوتی دارن نسبت به ایرانسل

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من اگه طرفدار ایرنسل نبودم نمی رفتم وقتی هنوز پوشش شبکه نداره ایرانسل بخرم ... من به خاطر بدقولی های ایرانسل اون را فروختم ... کسی نمی دونه ایراد فنی این مشکل چی هست که از تلفن ثابت اینجا به سختی میشه تماس گرفت ... در شهرهای دیگه هم این مشکل هست با تالیا و ایرانسل ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این مشکل را دقیقا ایرانسل هم داره . من برای این فعلا تالیا استفاده می کنم که آنتن دهی ایرانسل توی محدوده شهر اصفهان درست نیست و فعلا تالیا بهتره تا بعدا ببینم چی میشه .
    برای رفع این مشکل که عنوان کردم اگر کسی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه ؟؟ در شهرهای دیگه هم این مشکل هست ؟؟
    پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بری سیمکاردتو پس بگیری وگرنه سرت کلاه میره چون داره آنتن دهیش در اصفهان عزیز کامل میشه و اونوقت قیمت میره بالا و شاید هم اصلا کمیاب بشه سیم کارت ایرانسل

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من اگه طرفدار ایرنسل نبودم نمی رفتم وقتی هنوز پوشش شبکه نداره ایرانسل بخرم ... من به خاطر بدقولی های ایرانسل اون را فروختم ... کسی نمی دونه ایراد فنی این مشکل چی هست که از تلفن ثابت اینجا به سختی میشه تماس گرفت ... در شهرهای دیگه هم این مشکل هست با تالیا و ایرانسل ؟؟
    شما میگی بد قولی ایرانسل؟
    چرا تالیا بعد از 2/3 سال هنوز مشکل داره؟
    بعد اینجا برای ما مشخص شده چرا ایرانسل در اصفهان مشکل داره
    حالا بازم ببین یه ایمیلی شماره پشتیبانی از تالیا پیدا میکنی زنگ بزن یا ایمیل بده ببین جواب میدن اگر جواب دادن مردونه بیا اینجا بگو این برای ما مهمه بدونیم چه جوابی به تو جواب میده تا پاسخ دهی تالیا رو مقایسه کنیم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پس مشکل از شهره نه اپراتور !!!!!! حالا برو یه دولتی بخر فردا بگو اونم خرابه. شما که پول دادی خوب یه دونه اعتباری دولتی میخریدی که از تالیا 100 برابر بهتر بود .
    بچه ها یه چیزی فهمیدم جدیدا اینکه... من با شماره های مبایل تی سی ای که در شهرستانها هستن صحبت میکنم کیفیت صدا خیلی خرابه و پارازیت خیلی زیاده و واقعا گوش رو اذیت میکنه
    کسی متوجه این قضیه شده؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه زنگ بزن 0218173 بگو مشکلتا.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه زنگ بزن 0218173 بگو مشکلتا.
    اقا من اصفهانو با لهجشو با جوکاش همشو دوست دارم
    اگه وحید این (س) اخر کلمات رو هم بکار ببری خیلی باحال میشه
    اصفهانی اس خیلی باحالس (شوخی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •