دو صفحه قبل جوابت رو دادم.من ميخام يه اهنگ از هاردم رو تو بازي اجرا كنم بايد چي كار كنم؟
دو صفحه قبل جوابت رو دادم.من ميخام يه اهنگ از هاردم رو تو بازي اجرا كنم بايد چي كار كنم؟
نمیدونم مشکلش درست شد یا نه . اگه میتوی یه امتحان بکن. من که خودم برای امتحان دانلودش کردم و درست بود.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سوپر cj بودن که نمیشه همه ی مراحل رو یکدفعه رد کرد. اصلآ ربطی بهم ندارن.![]()
اگه يه كم وفقط يه كم فكر كني ميفهمي كه بدون كاركردن با اين مد نميشه الكي نظر داد
من هم نگفتم همه مراحل رو با هم رد ميكنه
ميتونيد مراحل رو تك تك رد كنيد
با این مد کار کردم. ولی اگه سوال چند صفحه پیش من رو بخونی متوجه میشی من چی گفته بودم.
سلام میگه همچین فایلی وجود نداره سرچ هم تو سایتش کردم اما فایلی که 16/07/2007آپلود شده باشه ندیدم
اگه بتونی بگی کی آپلود کردی پیداش میکنم ویا اینکه زحمت بکشی یه جادیگه مثل persiangigویا Updap.comویا parsasapceو یا یه جای خوب آپ کنی که بد جور حالم گرفته چون تو رقصوندن کلا ایراد دارم وایون مرحله مزخرف قطار هم نمیتونم رد کنم.
بد بختي جي تي اي من دوبله فارسه User Track رو نداره....ديگه هيچ راهي نيست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این رو دانلود کردم دیدم درسته. امتحان کن اگه درست نبود بگو تا روباره دست به کار بشم. راستی ببین سیو خودته؟![]()
به به به سلامتی همه ی دوستان فکر کنم گوش شیطون کر ما هم این بازی و تموم کردیم !
مرحله ی END of the LINE رو که تموم کردم ! نوشته های بازی اومد ! فکر کنم تمومه دیگه نه ؟
نه! هنوز کامل تموم نشده.![]()
منم امروز به همینجا رسیدم که نوشته های پایانی اومده.....
از خدامه تموم نشه اما شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)