دوستان دیگه نمی خواد ... خودم پیداش کردم اول فکر کردم سایت Gamezone.com رو می گین تازه فهمیدم ir. باید میزدم
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوستان دیگه نمی خواد ... خودم پیداش کردم اول فکر کردم سایت Gamezone.com رو می گین تازه فهمیدم ir. باید میزدم
اقایان ببخشید من حالو حوصله برای خوندن این 232 صفحه ندارم اگر میشه شما به سوالات من پاسخ بدید ممنون میشم
1.من یک گیم نت دارم لتنسی کانتر من زیاد هست حدود 16 تا 23 و راههای کم کردن لتنسی رو به من بگید؟
2.چه طور میتونم با کانتر تو اینترنت به صورت انلاین بازی کنم؟
ما دیشب رفتیم تو سرور Game Zone بازی کردیم ولی نمیدونم چرا سی تی میشدم تو بیس ترورا بودم بعدش تفنگم معلوم نبود
مشکلش چیه ؟
تو رو خدا یکی کمک کنه .
من 2 مشکل دارم
1.بچه ها من صبح ها 64 kb هستم . ولی الان 128 kb .
البته من وایرلس دارم .
در حین بازی بعد از هر 20 ثانیه دقیقا 30 یا 40 ثانیه مکث داره . اینو چطور میشه خوبش کرد ؟
آیا مربوط به سرعت اینترنت هست یا بازی یا پچ ها یا هر چیز دیگه ای .؟؟؟؟
----------------------------------------
2. من anti cheat رو هم نصب کردم تو cstrike/maps و همه ی گزینه های option رو هم تیک زدم .
ولی خطا میده . دقیقا شبیه همون خطایی که یکی از دوستان تو صفحه ی قبلی گذاشته بود .
این 2 مشکل من رو حل کنید .
البته مشکل اولیم خیلی خیلی مهمتره . چون واقعا اعصابم رو خورد کرده
یه سوال دیگه .
توی این rapgame.ir باید چیکار کنیم که ما رو از بازی بیرون نکنه ؟؟؟
تا میرم تو بازی خود به خود از بازی خارج میشم .
کمک کنید تو رو خدا
برا چی مثلا من وقتی می خوام برم تو این سرور 213.168.185.209:27016 تا میخوام راه بیفتم خود به خود از بازی میام بیرون .
آیا مشکل از سیستممه یا از پچ؟
باید پچ خاصی رو نصب کنم؟؟؟
باید پچ anti cheat 1.5 رو نصب کنی.
1.5 نه که بابا 3.8 لینکش هم تو صفحه قبل هست
سلام به همه ي دوستان مي خواستم بپرسم كسي روش نسب اسكين روي اين ورژن رو بلد Counter-Strike Source اگر كسي ميدونه بگه ما هم ياد بگيريم .ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)